Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen servicerer med demonstration af gardiner, gardin-opmåling plus generel gardinsupport 100 pct. gratis af en professionel gardinspecialist, som kommer ud til din by med den mobile gardinshop • Find en mobil gardin-montør i Aarhus-området og i resten af landet lige her!

På denne side kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele landet
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål vedr. mobile gardinbutikker. Få eks. information om de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Aarhus-området og i hele Danmark - for private samt firmaer:

Gardinbus Aarhus ✔️ Det kan være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Aarhus? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📑
Jævntligt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål vedrørende en mobil gardinshop:


Hvad er gardinbussen?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardinspecialist tager ud til din bolig eller et andet sted, du befinder dig (det kan også være en virksomhed, og assisterer med demonstration af gardiner, opmåling plus generel gardinvejledning - ofte 100 % GRATIS.

Se også: Gardinbussen Gredstedbro


Er en mobil gardin-montør virkelig 100 pct. gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinshop.

Læs også: Mobil gardinspecialist Poulstrup


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste assisterer med demonstration af gardiner, måltagning og derudover generel gardinsupport - som regel helt gratis. Det er i sig selv virkelig pengebesparende! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Tjek også: Mobil gardinshop Kær

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på få minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din bedstemor har brug for, kan du tro om igen. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os.

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er oplagt til værelser, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Se også: Gardinbussen Køng

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Afhængigt af typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Gardinbus Nimtofte

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de store vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det er meget simpelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i den private bolig. Hvis du tænker, at hvide lameller mangler lidt kulør, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på løsningen.

Se også: Gardinbussen med gode priser på gardiner i Kappendrup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og elegant måde at afskærme for indkig og sollys på. Gardinerne findes i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægning – naturligvis i lækre stoffer af god kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med eksempelvis rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er lette at af- og påmontere, og dette gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, der kun når til vindueskarmen. Gardinerne leveres naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Tjek også: Mobil gardinmontør Lading

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilrent samt diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, f.eks. med klud, støvsuger eller med en speciel renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige kulører, så hvis du er til mere spræl end den normale metalfarve, er det også muligt at få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er helt op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Mobil gardin-konsulent Jernved

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og utroligt raffineret måde at afskærme for udendørslys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også bruges som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som rumdeler. Du kan få panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er selvfølgelig mange forskellige farver og mønstre man kan vælge iblandt.

Læs også: Gardinbus Ravnsbjerg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er enkelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Udover at passe godt til mørklægning, fordi det slutter helt tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet minimalt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det kan være fint at kunne minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lys udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er eksempelvis ingen, som siger, at gardiner med mørklægning skal være kulsorte; de fungerer også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Se også: Mobil gardinshop Assens

Børnegardiner

Børnevenlige børnegardiner

Det moderne værelse til barnet kræver gardiner, der afspejler barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Tjek også: Mobil gardinbutik Eskilstrup

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en elegant løsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardiner er populære i danskernes stuer, hvilket er forståeligt, eftersom de egner sig fint til både stue, soveværelse, køkken og alle andre andet rum i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske let at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din individuelle stil via dit valg af foldegardiner. Gardinet betjenes med kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved bestilling.

Læs også: Mobil gardinbutik Ollerup

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret form for gardinløsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. findes der plisségardiner, som er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt skal du gøre op med dig selv, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det normale og mere tidløse. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænserne, når det gælder designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et utal af kulører, designs og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal hjem til dig og bo.

Se også: Mobil gardinkonsulent Espergærde

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du irriteret over genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning skal bestemt ikke altid være sort som natten. Også hvid passer udmærket til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Tjek også: Gardiner Kværkeby

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - online. Kort fortalt.

Data

Aarhus • Velkommen til denne side, der relaterer til Aarhus • Filnavnet på denne netside relateret til "Aarhus" er "aarhus" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/aarhus, og siden er nr. 1147 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke andre interne sider her: Gardinbussen Brædstrup • Gardinbus Nørre Bork • Gardinbus Otterup • Hjemmesiden udkom 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 8:30:56, da du besøgte hjemmesiden • Denne HTML-side består af • Sitet har i alt 43832 klik • Tak for besøget, og go' dag.

Andre undersider på sitet

Se også: Gardinbussen Nordøstjylland • Gardinbussen Sønder Vedby Skovhuse • Gardinbus VenslevSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du besøgte siden omhandlende gardinbussen i Aarhus. Vi håber, at denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!