Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med demonstration af gardiner, opmåling plus generel gardinsupport helt gratis af en rigtig gardin-ekspert, som kører ud til dit område med den rullende gardinbutik • Find en mobil gardinekspert i Aunslev-området og i resten af landet her!

I denne artikel kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed
✔️ Få et overblik over gardinbusser i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål ang. mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om de mange fordele ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Aunslev-området og i hele landet - for private samt firmaer:

Gardinbus Aunslev ✔️ Det kan faktisk være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Aunslev? Så tillykke med det! Oversigten bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📖
Hyppigt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål angående en mobil gardin-mand:


Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardin-montør kommer ud til dit hjem eller et andet sted, hvor du holder til (det kan også være en virksomhed, og servicerer med gardindemonstration, opmåling til gardiner og derudover generel gardinsupport - som regel 100 pct. GRATIS.

Se også: Gardinbus Brande


Er en mobil gardinshop virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsområde, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinshop.

Se også: Gardiner Øster Jølby


Hvilke fordele er der ved en gardinbus?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste assisterer med demonstration af gardiner, måltagning og derudover generel gardinvejledning - som regel 100 % gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Se også: Gardiner Kvanløse

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din bedstemor har brug for, så kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere typer, mål og materialer end hidtil set. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for hjælp og vejledning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret løsning, der også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der også mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx findes der plisségardiner, som er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de mere "crazy" designs, eller om du er mere til det normale samt mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, der sætter grænser, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et utal af farver, designs samt visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal med hjem til dig og bo.

Læs også: Mobil gardin-mand Uvelse

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet og Duo-gardiner (både mørklægning og "normal" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden vis er ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Gardinbus Skrækkenborg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe fint til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund og sider, fylder det meget lidt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er velegnede i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i fx stue og køkken, hvor det kan være rart at minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lyset udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er eksempelvis ingen, som siger, at gardiner med mørklægning behøver at være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dine vinduer og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Tjek også: Mobil gardinmand Millinge

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilsikker måde at skærme for indkig og lys på. Gardinerne får du i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i lækre stoffer i kvalitet – og de kan sagtens kombineres med f.eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger udelukkende stofgardiner som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er lette at af- og påmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når til vindueskarmen. Gardinerne fås selvfølgelig på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Se også: Gardiner Sorring

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er en særoplevelse i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller ethvert sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det også er ganske simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i det private hjem. Hvis du synes, at hvide lamelgardiner mangler lidt kulør, er det en mulighed at vælge mellem en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget præg på.

Tjek også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Beder

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og meget elegant måde at afskærme for sollys og andres nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også anvendes som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som rumdeler. Du kan få panelgardiner i ensfarvet, mørklægning eller med mønster, og der er selvfølgelig masser af kulører samt mønstre at vælge imellem.

Tjek også: Gardinbussen Haverslev

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Dette er ideelt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Mobil gardin-konsulent Engesvang

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en stilren løsning, der på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinerne er ganske populære i de danske stuer, hvilket er forståeligt, eftersom de passer fint til både stue, køkken, soveværelse og ethvert andet rum i boligen. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det nemt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af gardiner. Foldegardiner styres via kæde- eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved bestilling.

Tjek også: Mobil gardinshop Christiansfeld

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Samtidens børneværelse kræver gardiner, der afspejler barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Gardinbus Birkum

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et stilrent samt diskret valg, som er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes populariteten nok også, at persienner nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at rengøre, eksempelvis med en klud, støvsugeren eller med en speciel renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan du selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige kulører, så hvis du er til mere spræl end den normale metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardinbussen Kirke Værløse

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være udfordrende at få nok søvn, da solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computeren eller tv'et , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af varianter, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer udmærket til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Mobil gardinbutik Fjelsø

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - alias en mobil gardinekspert - på internettet. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Aunslev • Filnavnet på denne webside omhandlende "Aunslev" er "aunslev" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/aunslev, og siden er nr. 564 ud af sammenlagt 1605 • Du kan tjekke andre interne sider her: Gardinbussen Farendløse • Gardinbussen Sneslev • Gardinbus Gjesing • Denne hjemmeside blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 16-08-2022, og klokken var 6:53:29, da du kom ind på websitet • Denne HTML-side indeholder • Hjemmesiden har fået 3340 visninger • Tak fordi du læste med, og rigtig god dag.

Relaterede undersider på sitet

Læs også: Gardinbussen Birket • Gardinbus Agersø • Gardinbus SydvestjyllandSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du besøgte vores side om gardinbussen i Aunslev :) Vi håber, at denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!