Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardindemonstration, opmåling til gardiner og derudover generel gardinsupport 100 % GRATIS af en professionel gardin-mand, der kører ud til dit område med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinekspert i Handest-området og i resten af Danmark her!

Her på siden kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed overhovedet
✔️ Få en oversigt over mobile gardinforhandlere i hele landet
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål angående mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om de mange fordele ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Handest og omegn og i hele DK - for private og firmaer:

Gardinbus Handest ✔️ Det kan være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Handest? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📖
Hyppigt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål mht. en mobil gardinshop:


Gardinbus - hvad er det?

Gardinbussen er helt simpelt en mobil gardinshop. En professionel gardinmand kommer ud til din bolig eller et andet sted, du er (det kan også være et firma, og assisterer med demonstration af gardiner, gardin-opmåling samt generel gardinrådgivning - ofte 100 pct. GRATIS.

Læs også: Mobil gardinshop Fly


Er en gardinbus virkelig 100 % gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et beløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsområde, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at købe gardiner hos den respektive gardinbutik.

Læs også: Gardiner Møllehave


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinmontør?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste servicerer med gardin-demonstration, gardinopmåling og derudover generel gardinvejledning - som regel helt gratis. Det er i sig selv super pengebesparende! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Læs også: Gardinbussen Selde

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, som din gamle bedstemor har brug for, kan du tro om igen. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne guide lærer du, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (mørklægning og "normal" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden vis er helt ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinmontør Nørre Lyndelse

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er enkelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe fint til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund og sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er meget gode i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte er særligt velegnede i eks. stue og køkken, hvor det kan være smart at minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning behøver at være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre kulører. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Tjek også: Gardinbussen Bråskov

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Samtidens værelse til barnet skriger efter gardiner, der reflekterer barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv oplagte. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Læs også: Gardinbus Stubbæk

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og utroligt raffineret måde at afskærme for sollys og andres nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan sågar bruges som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er selvfølgelig mange forskellige farver og mønstre man kan vælge iblandt.

Se også: Mobil gardinshop Kelstrup

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilren gardinløsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er ganske populære i de danske stuer, og det er forståeligt, eftersom de passer fint til både stue, soveværelse, køkken og ethvert andet rum i boligen. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det simpelt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner styres med snore- eller kædetræk eller den type betjening, du vælger, ved bestilling.

Læs også: Gardinbus Lihme

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de store vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det også er ganske let at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i boligen. Hvis du føler, at hvide lamelgardiner mangler lidt kulør, er det muligt at vælge mellem en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Tjek også: Gardinbussen med gode priser på gardiner i Vester Hæsinge

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret løsning, som samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der også flere forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "specielle" designs, eller om du er mere til det neutrale samt mere tidløse. Det er blot fantasien, der sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et utal af farver, designs samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Se også: Gardinbus Gjerrild

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har i lang tid været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og i metal. Ud over at persienner er et stilrent og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, eks. med en klud, støvsugeren eller med en særlig persienne-renser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan man selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene ligger på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige farver, så hvis du er til lidt mere spræl end den traditionelle metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du køber. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardinbussen Fjelstervang

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at afskærme for indkig og sollys på. Gardinerne kan fås i mønstrede, ensfarvede og som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer i god kvalitet – og de kan med fordel kombineres med eksempelvis plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger udelukkende stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er lette at på- og afmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne fås naturligvis på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Tjek også: Gardinbus Søstrup

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få sovet ordentligt, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du irriteret over genskin i computeren eller tv'et i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning skal bestemt ikke altid være sort som natten. Også hvid passer fint til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Gardinbussen Dyreborg

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Dette er oplagt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Se også: Gardinbussen Poulstrup

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret website med en mission om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - alias en mobil gardin-specialist - på nettet. Helt simpelt.

Data

Handest • Velkommen til denne side, der relaterer til Handest • Filnavnet på denne webside om "Handest" er "handest" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/handest, og siden er nummer 1407 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke flere interne websider her: Gardinbussen Hillested • Gardinbus Strandhuse • Gardinbussen Beder • Websitet kom på nettet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 10:05:53, da du klikkede ind på hjemmesiden • Denne HTML-side består af • Sitet har modtaget 43891 visninger • Tak for dit besøg, og rigtig go' dag.

Relaterede sider på websitet

Se også: Gardinbus Holmstrup • Gardinbus Gullestrup • Gardinbussen Over JerstalSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte denne side omkring gardinbussen i Handest 😊 Vi håber, at dette site kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!