Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardin-fremvisning, måltagning til gardiner og derudover generel gardinvejledning 100 procent GRATIS af en rigtig gardin-montør, der kommer hen til din by med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinkonsulent i Hem-området og i resten af landet lige her!

På denne side kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service
✔️ Få en oversigt over mobile gardinbutikker i hele Danmark
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål ang. mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om de mange fordele ved mobile gardinshops.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Hem og omegn og i hele DK - for private og erhverv:

Gardinbus Hem ✔️ Det kan faktisk være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Hem? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📒
Hyppigt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål vedrørende en mobil gardinshop:


Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er ganske simpelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinmontør kommer ud til dit hjem eller et andet sted, du holder til (det kan også være et firma, og hjælper med gardin-præsentation, måltagning samt generel gardinassistance - ofte fuldstændig GRATIS.

Tjek også: Gardiner Gudme


Er en mobil gardinekspert virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Se også: Gardinbus Svinninge


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste assisterer med gardin-præsentation, opmåling plus generel gardinvejledning - ofte fuldstændig gratis. Det er i sig selv super værdifuldt!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Tjek også: Mobil gardin-ekspert Hallund

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-specialist på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, som din bedstemor har brug for, kan du tro om. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og persienner i metal. Ud over at de er et meget stilrent og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner særligt nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, eksempelvis med klud, støvsuger eller med en speciel persienne-renser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige kulører, så er du til mere spræl end den traditionelle metalfarve, er det også muligt at få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardinbus Femø

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og meget sofistikeret måde at afskærme for lys og andres nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan endda bruges som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er selvfølgelig en masse farver og mønstre at vælge imellem.

Tjek også: Mobil gardinshop Brøderup

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardinerne er meget populære i de danske stuer, hvilket er ganske forståeligt, idet de passer fint til både køkken, soveværelse, stue og alle andre andet værelse i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af gardiner. Gardinet styres via kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Tjek også: Gardinbussen Ølsted

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være udfordrende at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også irriteret over genskin i computerskærmen eller tv'et i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, præcis som der også er mange muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid er fortrinligt til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Mobil gardinshop Kettinge

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at skærme for indkig og lys på. Gardinerne får du i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægning – naturligvis i flotte stoffer af god kvalitet – og de kan også kombineres med f.eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender udelukkende stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er lette at af- og påmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinbutik Varde

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Det moderne børneværelse skriger efter gardiner, der afslører barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med film-motiv oplagte. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardinbus Sydvestsjælland

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en meget diskret form for løsning, som samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. findes der plisségardiner, der er særligt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du gøre op med dig selv, om du er modig og går efter pangfarverne og de lidt mere "vilde" designs, eller om du er mere til det normale samt mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, som sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et hav af kulører, designs samt visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal med hjem til dig.

Se også: Mobil gardinbutik Bislev

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset totalt ude eller efterlade en stribe til at være lidt åben. Dette er perfekt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardiner Strøby

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, plissegardiner, markiser, persienner, insektnet samt Duo-rullegardiner (både mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med remote control (el- og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret meget højt eller på anden måde er ufremkommeligt, så det ikke er lige til at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardinbutik Ballerup

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er helt enkelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Ud over at passe fint til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er velegnede i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i fx stue og køkken, hvor det kan være smart at minimere indkig uden at lukke helt af for lys udefra. Her er især rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er eksempelvis ingen, der siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der passer til dine vinduer og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Tjek også: Gardinbus Glyngøre

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner giver sig virkelig til kende i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er enkelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i den private bolig. Hvis du tænker, at hvide lamelgardiner er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på.

Tjek også: Gardinbus med billige gardiner i Region Nordjylland

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - eller en mobil gardinshop - online. Intet mere, intet mindre.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Hem • Filnavnet på denne netside omhandlende "Hem" er "hem" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/hem, og siden er nr. 1251 ud af sammenlagt 1605 • Du kan finde andre interne websider her: Gardinbussen Vandel • Gardinbus Bedsted • Gardinbus Randers • Dette website udkom 23-09-2021 • Det er i dag 21-05-2022, og klokken var 2:23:12, da du kom ind på hjemmesiden • Denne HTML-side indeholder • Websitet har i alt 22289 klik • Tak for besøget, og go' dag.

Relaterede undersider på sitet

Læs også: Gardinbussen Hald • Gardinbussen Flade • Gardinbussen StevningSitemap

➕ Tak, fordi du læste med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side omhandlende gardinbussen i Hem 😊 Vi håber, at dette website kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!