Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen servicerer med fremvisning af gardiner, gardin-måltagning plus generel gardinassistance helt gratis af en autoriseret gardin-konsulent, som kommer ud til din by med den mobile gardinbutik • Find en gardinbus i Ikast-området og i resten af landet lige her!

I denne guide kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed overhovedet i Danmark
✔️ Få en oversigt over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål i relation til mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om de mange fordele ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Ikast og omegn og i hele DK - for privatpersoner såvel som virksomheder:

Gardinbus Ikast ✔️ Det kan faktisk være lidt svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Ikast? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📕
Jævntligt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål angående en mobil gardin-mand:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er helt simpelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardinkonsulent kommer ud til dit hjem eller det sted, hvor du befinder dig (det kan også være en virksomhed, og servicerer med fremvisning af gardiner, måltagning til gardiner samt generel gardinvejledning - som regel 100 procent GRATIS.

Læs også: Gardiner Venø


Er en mobil gardin-ekspert virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres normale dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Tjek også: Gardiner Gistrup


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste assisterer med gardin-fremvisning, opmåling til gardiner samt generel gardinassistance - ofte 100 procent gratis. Det er i sig selv ekstremt værdifuldt!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Tjek også: Mobil gardinshop Samsø

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-ekspert på få minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, din gamle bedstemor har brug for, kan du tro om. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne guide bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs og elegant måde at afskærme for indkig og dagslys på. Gardinerne får du i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægning – selvfølgelig i lækre stoffer af god kvalitet – og de kan sagtens sættes sammen med eksempelvis rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger udelukkende gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er lette at på- og afmontere, og dette gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der kun når til vindueskarmen. Gardinerne fås selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinekspert Horreby

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbred. I årets lyseste måneder kan det dog være udfordrende at få sovet ordentligt, idet solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også irriteret over genskin i computeren eller tv'et , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af varianter, præcis som der også er mange muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid passer fortrinligt til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Mobil gardinmontør Strand Esbønderup

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være åben. Dette er ideelt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Mobil gardinmontør Grevinge Lammefjord

Persienner

Populære persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og persienner i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert samt diskret valg, som er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes populariteten også, at persienner nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, fx med en klud, støvsuger eller med en speciel renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige farver, så hvis du er til mere spas end den normale metalfarve, er det også muligt at få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Mobil gardinkonsulent Hornbæk-Dronningmølle

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og ualmindeligt elegant måde at afskærme for solen og andre menneskers nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også anvendes som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som en rumdeler. Du kan få panelgardiner i mønstret, ensfarvet eller som mørklægningsgardiner, og der er selvfølgelig en masse kulører samt mønstre man kan vælge imellem.

Se også: Mobil gardinspecialist Studsgård

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Samtidens børneværelse skriger efter gardiner, som reflekterer barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv et godt valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Mobil gardinspecialist Over Hornbæk

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og derudover er de en meget diskret form for løsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. findes der plisségardiner, der er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarver og de mere "crazy" designs, eller om du er mere til det neutrale samt mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, der sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et utal af kulører, design og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal hjem til dig.

Tjek også: Gardiner Grejs

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant løsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardiner er ganske populære i danskernes stuer, og det er forståeligt, eftersom de passer godt til både stue, soveværelse, køkken og hvilket som helst andet værelse i boligen. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil gennem dit valg af foldegardiner. Gardinet styres via snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved bestilling.

Læs også: Gardiner Husum-Ballum

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er simpelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Udover at passe fint til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i for eksempel stue og køkken, hvor det er fint at kunne minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lys udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er eks. ingen, der siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der passer til dig og din stil – så bliver resultatet bedst.

Se også: Gardinbussen Ry

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-rullegardiner (mørklægning og "almindelig" lyskontrol i ét). Afhængigt af typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er nemt at komme til det og trække for eller fra.

Læs også: Gardiner Skibbild

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det også er ganske nemt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i den private bolig. Hvis du synes, at hvide lameller er lidt kulørløse, er det muligt at vælge mellem en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbus med billige gardiner i Aakirkeby

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret medie med en mission om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - eller en mobil gardin-ekspert - på nettet. Helt simpelt.

Data

Ikast • Velkommen til denne side, der relaterer til Ikast • Filnavnet på denne side relateret til "Ikast" er "ikast" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/ikast, og siden er nr. 1164 ud af sammenlagt 1605 • Du kan se flere interne websider her: Gardinbussen Linde • Gardinbussen Arrild • Gardinbus Hellebæk • Hjemmesiden kom på nettet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 8:55:37, da du besøgte sitet • Denne HTML-side indeholder • Websitet har i alt 43848 clicks • Tak for kigget, og rigtig go' dag.

Andre undersider på hjemmesiden

Tjek også: Gardinbussen Livø • Gardinbus Sydsjælland • Gardinbussen ArnakkeSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du klikkede ind siden omkring gardinbussen i Ikast :) Vi håber, dette website kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!