Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen hjælper med gardin-fremvisning, opmåling plus generel gardinassistance fuldstændig GRATIS af en autoriseret gardin-specialist, der kommer ud til dig med den mobile gardinbutik • Find gardinbussen i Kolding-området og i resten af Danmark lige her!

I denne guide kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service i Danmark
✔️ Få en oversigt over mobile gardinforhandlere i hele landet
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål mht. gardinbusser. Få eks. information om de mange fordele ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Kolding-området og i hele Danmark - for private såvel som erhverv:

Gardinbus Kolding ✔️ Det kan faktisk være en smule problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at finde ud af, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet finder du herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Kolding? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📓
Jævntligt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål ift. en mobil gardin-mand:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinkonsulent kommer ud til din bolig eller et andet sted, du er (det kan også være en virksomhed, og assisterer med gardin-demonstration, måltagning plus generel gardinvejledning - ofte helt GRATIS.

Se også: Mobil gardin-specialist Jyllinge


Er en mobil gardin-mand virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsområde, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Tjek også: Mobil gardinbutik Øster Bjerregrav


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste servicerer med demonstration af gardiner, måltagning til gardiner plus generel gardinvejledning - ofte 100 % gratis. Det er i sig selv ekstremt pengebesparende! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Se også: Gardinbus Korning

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-specialist på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, som din gamle bedstemor har brug for, så kan du godt tro om. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og får du brug for hjælp og rådgivning, er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os.

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det dog være problematisk at få nok søvn, da solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du også irriteret over genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af muligheder, præcis som der også er mange muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid er fint til mørklægning, og er derudover meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Gardinbus Gram

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, eksempelvis med klud, støvsuger eller med en speciel renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige kulører, så hvis du er til mere spas end den traditionelle metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardinbussen Glud

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er oplagt til værelser, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Se også: Mobil gardinbutik Vejrup

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og utroligt raffineret måde at skærme for udendørslys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan endda fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som en rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er naturligvis en masse farver og mønstre man kan vælge iblandt.

Tjek også: Mobil gardinshop Tranebjerg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er simpelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere godt til mørklægning, idet det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte meget gode i for eksempel stue og køkken, hvor det kan være rart at kunne minimere indkig uden at aflukke helt for lyset udefra. Her er specielt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er eksempelvis ingen, som siger, at mørklægningsgardiner behøver at være sorte; de fungerer også fint i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dine vinduer og din stil – så bliver resultatet bedst.

Læs også: Gardinbussen Kliplev

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (både mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el- og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret meget højt eller på anden vis er helt ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinbutik Skanderup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at skærme for indkig og dagslys på. Gardinerne findes i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer i super kvalitet – og de kan også kombineres med for eksempel rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er nemme at af- og påmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, der når til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Tjek også: Gardiner Ørnhøj

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Samtidens børneværelse skriger efter gardiner, som reflekterer barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et godt valg. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Læs også: Mobil gardin-montør Veddum

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, der på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i danskernes stuer, og det er ganske forståeligt, da de egner sig fint til både soveværelse, køkken, stue og alle andre andet rum i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil gennem dit valg af foldegardiner. Gardinet styres via snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved køb.

Tjek også: Mobil gardinbutik Undløse

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og samtidigt er de en meget diskret gardinløsning, som også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. er der plisségardiner, der er specielt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og sigter efter pangfarver og de lidt mere "specielle" designs, eller om du er mere til det almindelige samt mere tidløse. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne, når det gælder designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et utal af kulører, designs og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal hjem til dig.

Tjek også: Mobil gardinshop Terndrup

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de store vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er meget let at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i hjemmet. Hvis du synes, at hvide lameller er lidt kedelige, er det muligt at få en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på løsningen.

Læs også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Holsted

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - alias en mobil gardin-mand - på internettet. Helt simpelt.

Data

Kolding • Velkommen til denne side, der relaterer til Kolding • Filnavnet på denne netside om "Kolding" er "kolding" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/kolding, og siden er nr. 849 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke andre interne sider her: Gardinbussen Bybjerg • Gardinbus Sørbymagle • Gardinbussen Hellested • Dette website blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:04:32, da du besøgte sitet • Denne HTML-side indeholder • Hjemmesiden har modtaget 43854 besøg • Tak for kigget, og rigtig go' dag.

Relaterede undersider på hjemmesiden

Se også: Gardinbussen Hjallerup • Gardinbussen Grimstrup • Gardinbus BlovstrødSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse denne side omhandlende gardinbussen i Kolding 🙏 Vi håber, denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!