Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardin-demonstration, gardinopmåling samt generel gardinassistance 100 pct. GRATIS af en autoriseret gardin-specialist, som kommer ud til din by med den mobile gardinshop • Find en mobil gardin-mand i Nordbyen-området og i resten af Danmark her!

Her på siden kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i Danmark
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål vedrørende mobile gardinforhandlere. Få eks. information om de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Nordbyen og omegn og i hele DK - for private samt virksomheder:

Gardinbus Nordbyen ✔️ Det kan faktisk være lidt svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du se hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Nordbyen? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📔
Hyppigt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål i forhold til en mobil gardinshop:


Gardinbussen - hvad er det?

Gardinbussen er helt simpelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinspecialist tager ud til dit hjem eller det sted, du er (det kan også være et firma, og assisterer med gardin-fremvisning, måltagning til gardiner og derudover generel gardinrådgivning - som regel 100 % GRATIS.

Se også: Gardinbussen Bredstrup


Er en gardinbus virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinshop.

Læs også: Gardinbus Abild


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinspecialist?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste hjælper med gardin-demonstration, gardinopmåling samt generel gardinvejledning - som regel 100 procent gratis. Det er i sig selv ekstremt værdifuldt!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Læs også: Mobil gardinshop Hillerød

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-specialist på nul komma fem

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor skal bruge, så kan du tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for support og rådgivning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er en særoplevelse i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller hvilket som helst sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er meget let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i hjemmet. Hvis du mener, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på.

Læs også: Gardinbussen med billige gardiner i Troldhede

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset totalt ude eller efterlade en lille stribe til at være åben. Det er oplagt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Mobil gardin-ekspert Engesvang

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at persienner er et meget stilrent samt diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, fx med klud, støvsuger eller med en speciel renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige farver, så hvis du er til lidt mere spas end den traditionelle metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Gardinbus Annisse

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er simpelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Ud over at fungere fint til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund og sider, fylder gardinet næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det kan være smart at minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lyset udefra. Her er specielt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være kulsorte; de virker også fint i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så bliver resultatet bedst.

Tjek også: Gardinbussen Hee

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og meget sofistikeret måde at skærme for udendørslys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som en rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, mønstret eller ensfarvet, og der er selvfølgelig en lang række kulører samt mønstre at vælge imellem.

Se også: Gardiner Svindinge

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs og elegant måde at skærme for indkig og sollys på. Almindelige gardiner får du i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – naturligvis i lækre stoffer af super kvalitet – og de kan også kombineres med f.eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger udelukkende gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er lette at på- og afmontere, og dette gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når til vindueskarmen. Gardinerne leveres naturligvis på mål, så de passer perfekt til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinspecialist Snogebæk

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret form for gardinløsning, som samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarverne og de mere "specielle" designs, eller om du er mere til det almindelige og mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, som sætter grænser, mht. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et hav af kulører, design samt visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Læs også: Mobil gardinshop Klaus Nars Holm

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være udfordrende at få sovet ordentligt, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid er udmærket til mørklægning, og er oven i købet meget diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Gardiner Stege

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Det moderne værelse til barnet skriger efter gardiner, der afspejler barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Gardiner Gamby

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er ufremkommeligt, så det ikke er nemt at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardinbussen Marslev

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilren løsning, som på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er ganske populære i danskernes stuer, hvilket er meget forståeligt, eftersom de passer fint til både stue, soveværelse, køkken og ethvert andet værelse i boligen. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det nemt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg mellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil gennem dit valg af gardiner. Foldegardiner betjenes med kædetræk eller snoretræk eller den type betjening, du angiver, ved bestilling.

Tjek også: Gardiner Tune

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardin-ekspert - på nettet. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Nordbyen • Filnavnet på denne netside relateret til "Nordbyen" er "nordbyen" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/nordbyen, og siden er nr. 430 ud af sammenlagt 1605 • Du kan tjekke flere interne websider her: Gardinbus Ørnhøj • Gardinbus Struer • Gardinbussen Melby • Denne hjemmeside blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 02-07-2022, og klokken var 4:13:09, da du kom ind på sitet • Denne HTML-side har • Hjemmesiden har modtaget 801 besøg • Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag.

Andre undersider på websitet

Se også: Gardinbus Neder Vindinge • Gardinbussen Errindlev • Gardinbus TorkilstrupSitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse siden omkring gardinbussen i Nordbyen :) Vi håber, dette website kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!