Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardindemonstration, opmåling samt generel gardinvejledning helt gratis af en rigtig gardin-ekspert, der kører hen til dit område med den rullende gardinbutik • Find gardinbussen i Odder-området og i resten af landet lige her!

Her på siden kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed i landet
✔️ Få en oversigt over mobile gardinforhandlere i hele landet
✔️ Tjek den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål ang. mobile gardinbutikker. Bliv fx klogere på fordelene ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardin-mand i Odder-området og i hele landet - for private samt firmaer:

Gardinbus Odder ✔️ Det kan være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Odder? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📘
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål ang. en mobil gardin-ekspert:


Gardinbus - hvad er det?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardin-mand tager ud til din bolig eller et andet sted, hvor du er (det kan også være et firma, og hjælper med gardin-demonstration, opmåling til gardiner og derudover generel gardinrådgivning - som regel fuldstændig GRATIS.

Tjek også: Mobil gardin-mand Læsø


Er en mobil gardinshop virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, der i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinbutik.

Tjek også: Mobil gardin-specialist Kvistgård


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste hjælper med gardin-præsentation, måltagning plus generel gardinsupport - som regel 100 pct. gratis. Det er i sig selv super værdifuldt! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Tjek også: Gardinbussen Sejerø

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, din bedstemor har brug for, kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere typer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os.

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er ganske let at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i hjemmet. Hvis du føler, at hvide lamelgardiner mangler lidt kulør, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på.

Tjek også: Gardinbussen med billige gardiner i Midtsjælland

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en elegant løsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinerne er meget populære i danskernes stuer, hvilket er meget forståeligt, idet de passer fint til både stue, soveværelse, køkken og alle andre andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem flere forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af foldegardiner. Gardinet betjenes via snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved bestilling.

Læs også: Mobil gardin-mand Tåsinge

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (både mørklægning og "normal" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret meget højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Gardiner Stjær

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et stilrent og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, eksempelvis med klud, støvsugeren eller med en speciel persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige farver, så hvis du er til mere spas end den traditionelle metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardinbussen Skodborg

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få sovet ordentligt, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af muligheder, lige som der også er uanede muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid er fint til mørklægning, og er oven i købet meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Mobil gardinspecialist Sejerby

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er enkelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Udover at passe fint til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund og sider, fylder det meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det er smart at kunne minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lyset udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er fx ingen, som siger, at mørklægningsgardiner absolut skal være mørke; de virker også upåklageligt i hvid eller andre kulører. Vælg, hvad der fungerer til dine vinduer og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Se også: Gardinbussen Viuf

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være åben. Dette er perfekt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Se også: Mobil gardinkonsulent Hammelev

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og utroligt elegant måde at skærme for sollys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan endda bruges som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er naturligvis masser af kulører samt mønstre man kan vælge imellem.

Læs også: Gardiner Sønderby

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Samtidens børneværelse skriger efter gardiner, som afspejler barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardiner Birkholm

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og elegant måde at skærme for indkig og sollys på. Gardinerne findes i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægningsgardiner – naturligvis i lækre stoffer af kvalitet – og de kan sagtens sættes sammen med for eksempel rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger kun gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er nemme at af- og påmontere, og det gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, der kun går til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Læs også: Gardinbussen Sydsjælland

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret form for løsning, der også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. er der plisségardiner, som er specielt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer af vinduer. Designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarverne og de lidt mere "specielle" designs, eller om du foretrækker det neutrale og mere tidløse. Det er kun din fantasi, som sætter grænser, mht. designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et hav af kulører, design og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal med hjem til dig og bo.

Tjek også: Gardiner Vestervig

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret website med en mission om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardin-mand - på internettet. Kort fortalt.

Data

Odder • Velkommen til denne side, der relaterer til Odder • Filnavnet på denne webside omhandlende "Odder" er "odder" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/odder, og siden er nr. 1035 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke flere interne websider her: Gardinbussen Strynø • Gardinbus Bonderup • Gardinbussen Hem • Denne hjemmeside kom på nettet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:44:15, da du kom ind på sitet • Denne HTML-side har • Hjemmesiden har i alt 43878 sidevisninger • Tak for kigget, og god dag.

Relaterede sider på sitet

Se også: Gardinbussen Korsør • Gardinbussen Ønslev • Gardinbus KragelundSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side omkring gardinbussen i Odder :) Vi håber, denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!