Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardin-demonstration, gardin-måltagning og derudover generel gardinvejledning 100 procent GRATIS af en rigtig gardinmand, der kommer hen til dit område med den rullende gardinshop • Find en gardinbus i Sjælland-området og i resten af Danmark her!

I denne artikel kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed i Danmark
✔️ Få et overblik over mobile gardinbutikker i hele landet
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål i relation til mobile gardinshops. Bliv fx klogere på de mange fordele ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Sjælland-området og i hele Danmark - for privatpersoner såvel som virksomheder:

Gardinbus Sjælland ✔️ Det kan faktisk være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du se hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Sjælland? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📒
Ofte stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål angående en mobil gardin-mand:


Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er helt enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinmand tager ud til din bolig eller det sted, hvor du er (det kan også være et firma, og servicerer med gardindemonstration, opmåling og derudover generel gardinvejledning - ofte 100 pct. gratis.

Tjek også: Gardinbussen Egebjerg


Er en mobil gardinmand virkelig 100 pct. gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle gardinbusser kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres normale dækningsområde, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinshop.

Se også: Gardiner Svenstrup


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinmontør?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste hjælper med demonstration af gardiner, gardin-opmåling plus generel gardinassistance - ofte fuldstændig gratis. Det er i sig selv super pengebesparende!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Læs også: Gardinbus Smørumovre

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, din bedstemor skal bruge, så kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for support og rådgivning, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os.

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Det moderne værelse til barnet kræver gardiner, som afslører barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med film-motiv et godt valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Læs også: Gardinbussen Saksild

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret form for løsning, der samtidigt er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Fx findes der plisségardiner, som er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedre i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det normale samt mere tidløse. Det er nemlig blot din fantasi, der sætter grænserne, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et hav af kulører, designs og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal med hjem til dig og bo.

Tjek også: Mobil gardinshop Gjerlev

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er enkelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe godt til mørklægning, fordi det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i fx stue og køkken, hvor det kan være rart at minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være sorte; de fungerer også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Tjek også: Gardinbus Lellinge

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være åben. Det er perfekt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardinbus Tim

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilren gardinløsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinet er populære i danskernes stuer, og det er ganske forståeligt, idet de passer godt til både køkken, soveværelse, stue og hvilket som helst andet rum i en bolig. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af foldegardiner. Gardinet betjenes med snoretræk eller kædetræk eller den type betjening, du vælger, ved bestilling.

Tjek også: Gardinbussen Lønstrup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt elegant måde at afskærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner kan fås i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer i god kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med for eksempel rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger udelukkende gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er lette at af- og påmontere, og det gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der når til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinbutik Voerladegård

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, plissegardiner, markiser, persienner, insektnet og Duo Rollers (både mørklægning og "normal" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er lige til at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinbutik Klintebjerg

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også generet af genskin i computeren eller tv-skærmen i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning skal bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid er udmærket til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Mobil gardinshop Gurre

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et stilrent og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet også, at persienner nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at rengøre, f.eks. med klud, støvsuger eller med en speciel persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige farver, så er du til lidt mere spræl end den normale metalfarve, er det også muligt at få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Mobil gardinmand Klippinge

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner giver sig virkelig til kende i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at justere, lige som det også er let at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i hjemmet. Hvis du tænker, at hvide lameller er lidt kedelige, er det en mulighed at få en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget touch på.

Læs også: Gardinbus med gode priser på gardiner i Mellerup

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og utroligt sofistikeret måde at skærme for solen og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, ensfarvet eller som mørklægningsgardiner, og der er naturligvis en masse kulører samt mønstre man kan vælge iblandt.

Tjek også: Gardinbus Nørre Kongerslev

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardin-montør - på internettet. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Sjælland • Filnavnet på denne netside relateret til "Sjælland" er "sjaelland" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/sjaelland, og siden er nr. 1534 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbus Alslev • Gardinbus Vester Sottrup • Gardinbus Nykøbing F • Dette website udkom 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:39:57, da du besøgte websitet • Denne HTML-side består af • Sitet har modtaget 43872 besøg • Tak for dit besøg, og god dag.

Andre undersider på websitet

Læs også: Gardinbus Fjællebro • Gardinbus Stavtrup • Gardinbussen TornemarkSitemap

➕ Tak, fordi du læste med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse siden omhandlende gardinbussen i Sjælland :-) Vi håber, at denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!