Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen hjælper med gardinpræsentation, opmåling samt generel gardinsupport 100 % GRATIS af en professionel gardin-konsulent, som kører hen til dig med den mobile gardinbutik • Find en gardinbus i Slagelse-området og i resten af Danmark her!

I denne artikel kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service
✔️ Få en oversigt over mobile gardinbutikker i hele Danmark
✔️ Tjek den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål med hensyn til gardinbusser. Få eks. information om de mange fordele ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Slagelse og omegn og i hele Danmark - for privatpersoner og erhverv:

Gardinbus Slagelse ✔️ Det kan faktisk være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Slagelse? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📘
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål vedr. en mobil gardinmand:


Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er ganske simpelt en mobil gardinshop. En uddannet gardin-mand kommer ud til dit hjem eller et andet sted, du befinder dig (det kan også være et firma, og servicerer med gardin-demonstration, gardin-måltagning samt generel gardinrådgivning - som regel 100 pct. GRATIS.

Tjek også: Gardinbus Haldrup


Er en gardinbus virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et beløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsområde, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Læs også: Mobil gardin-konsulent Drejø


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste assisterer med gardindemonstration, gardinopmåling samt generel gardinvejledning - som regel fuldstændig gratis. Det er i sig selv ekstremt pengebesparende!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Læs også: Gardinbussen Langebæk

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-specialist på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, din bedstemor har brug for, så kan du tro om. Gardiner er nemlig tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardiner er populære i de danske stuer, og det er forståeligt, da de egner sig godt til både soveværelse, køkken, stue og alle andre andet værelse i en bolig. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem flere forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af foldegardiner. Gardinet betjenes via snore- eller kædetræk eller den type betjening, du vælger, ved bestilling.

Tjek også: Gardiner Norring

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (mørklægning og "normal" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er meget ufremkommeligt, så det ikke er nemt at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Gardinbussen Tranum

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Det nutidige børneværelse skriger efter gardiner, som afspejler barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv oplagte. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Tjek også: Gardinbus Hørning

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en stribe til at være åben. Det er perfekt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardinbussen Davinde

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er meget enkelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i den private bolig. Hvis du mener, at hvide lamelgardiner mangler lidt kulør, er det en mulighed at vælge mellem en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på løsningen.

Tjek også: Gardinbus med billige gardiner i Tryggelev

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at afskærme for indkig og dagslys på. Gardinerne findes i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – naturligvis i lækre stoffer i kvalitet – og de kan med fordel kombineres med fx plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender udelukkende stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der kun når til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Gardinbus Brødeskov

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og samtidigt er de en meget diskret gardinløsning, der også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. findes der plisségardiner, som er særligt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarverne og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det normale samt mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, der sætter grænserne, mht. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et hav af kulører, designs samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal hjem til dig.

Tjek også: Gardiner Fjelsø

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et meget stilsikkert samt diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes populariteten nok også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at rengøre, eks. med en klud, støvsugeren eller med en særlig renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige kulører, så er du til mere spræl end den traditionelle metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du køber. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardiner Gassum

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og meget raffineret måde at skærme for solen og nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda fungere som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er naturligvis en masse farver samt mønstre du kan vælge iblandt.

Tjek også: Gardinbussen Årø

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for sundheden. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få nok søvn, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af varianter, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid passer fint til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Læs også: Gardinbussen Løgten

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er enkelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere godt til mørklægning, fordi det afskærmer tæt i top, bund og sider, fylder det meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er meget gode i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte er særligt velegnede i eks. stue og køkken, hvor det kan være rart at kunne minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lyset udefra. Her er især rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er eks. ingen, der siger, at gardiner med mørklægning absolut skal være mørke; de virker også fint i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der fungerer til dine vinduer og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Tjek også: Mobil gardinbutik Assendløse

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om sitet

GardinBus er et reklamefinansieret site med en mission om at vejlede dig til at finde en gardinbus - eller en mobil gardinkonsulent - på internettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Slagelse • Velkommen til denne side, der relaterer til Slagelse • Filnavnet på denne webside om "Slagelse" er "slagelse" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/slagelse, og siden er nr. 301 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke flere interne sider her: Gardinbussen Vojens • Gardinbussen Vindeballe • Gardinbussen Javngyde • Denne hjemmeside blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 10:40:20, da du besøgte websitet • Denne HTML-side har • Sitet har i alt 43911 besøg • Tak for kigget, og rigtig god dag.

Andre undersider på websitet

Tjek også: Gardinbussen Kauslunde • Gardinbus Tange • Gardinbussen LindenborgSitemap

➕ Tak, fordi du læste med!

Tak, fordi du besøgte denne side omkring gardinbussen i Slagelse 🙏 Vi håber, at dette website kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!