Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen servicerer med gardindemonstration, opmåling til gardiner plus generel gardinvejledning 100 pct. GRATIS af en professionel gardinkonsulent, der kører hen til dig med den rullende gardinshop • Find en gardinbus i Storkøbenhavn-området og i resten af landet her!

Her på siden kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed i Danmark
✔️ Få et overblik over mobile gardinforhandlere i hele landet
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål vedr. mobile gardinbutikker. Få eks. information om fordelene ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Storkøbenhavn og omegn og i hele Danmark - for privatpersoner såvel som virksomheder:

Gardinbus Storkøbenhavn ✔️ Det kan faktisk være en smule problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Storkøbenhavn? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📔
Hyppigt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål vedrørende en mobil gardinshop:


Gardinbus - hvad er det?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardin-ekspert tager ud til dit hjem eller et andet sted, du opholder dig (det kan også være en virksomhed, og hjælper med gardin-præsentation, gardin-opmåling plus generel gardinrådgivning - som regel 100 procent gratis.

Se også: Gardinbus Kundby


Er en gardinbus virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Tjek også: Mobil gardin-specialist Vellev


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinbutik?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste servicerer med gardin-fremvisning, måltagning samt generel gardinrådgivning - som regel 100 pct. gratis. Det er i sig selv virkelig pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Se også: Gardinbussen Hjortshøj

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på nul komma fem

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, som din gamle bedstemor skal bruge, så kan du tro om igen. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i flere typer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og har du brug for support og vejledning, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os.

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få nok søvn, fordi solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du også generet af genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af muligheder, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid er fint til mørklægning, og er derudover meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Se også: Mobil gardinbutik Torrild

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og samtidigt er de en diskret gardinløsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. findes der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedre i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarver og de lidt mere "skøre" designs, eller om du foretrækker det normale og mere tidløse. Det er nemlig kun din fantasi, der sætter grænser, mht. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et hav af kulører, designs samt visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal med hjem til dig.

Læs også: Mobil gardinmontør Glyngøre

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og utroligt elegant måde at afskærme for dagslys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda anvendes som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er naturligvis en masse farver og mønstre man kan vælge iblandt.

Tjek også: Gardinbussen Bovrup

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker løsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er populære i de danske stuer, hvilket er meget forståeligt, idet de passer fint til både køkken, soveværelse, stue og ethvert andet værelse i boligen. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af gardiner. Gardinet styres med snoretræk eller kædetræk eller den type betjening, du angiver, ved køb.

Tjek også: Mobil gardinshop Håstrup

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Samtidens værelse til barnet skriger efter gardiner, der afslører barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et godt valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardinbus Skjød

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt elegant måde at afskærme for indkig og lys på. Gardinerne findes i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer af god kvalitet – og de kan med fordel kombineres med f.eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender udelukkende gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er nemme at på- og afmontere, og dette gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som går til vindueskarmen. Gardinerne leveres naturligvis på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Gardinbussen Lendum

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner er en særoplevelse i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det også er enkelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i hjemmet. Hvis du føler, at hvide lamelgardiner er lidt for neutrale, er det muligt at vælge mellem en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Se også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Østerild

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er simpelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe godt til mørklægning, idet det slutter helt tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte er særligt velegnede i eks. stue og køkken, hvor det er smart at kunne minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lyset udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut skal være sorte; de virker også fint i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der passer til dine vinduer og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Læs også: Mobil gardin-specialist Skovlund

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo-rullegardiner (mørklægning og "normal" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardiner Bjerndrup

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at de er et stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner meget nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, eks. med en klud, støvsuger eller med en speciel renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige farver, så er du til lidt mere spas end den traditionelle metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er helt op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Mobil gardin-mand Bønnerup Strand

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Dette er oplagt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardiner Orup

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - eller en mobil gardin-montør - på nettet. Ganske enkelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Storkøbenhavn • Filnavnet på denne webside relateret til "Storkøbenhavn" er "storkoebenhavn" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/storkoebenhavn, og siden er nr. 1523 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbussen Møldrup • Gardinbus Vridsted • Gardinbussen Brædstrup • Hjemmesiden blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 02-07-2022, og klokken var 3:54:29, da du kom ind på websitet • Denne HTML-side indeholder • Sitet har modtaget 787 klik • Tak for dit besøg, og rigtig god dag.

Relaterede undersider på sitet

Se også: Gardinbussen Svaneke • Gardinbus Lynge • Gardinbussen Bylderup-BovSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse siden om gardinbussen i Storkøbenhavn :) Vi håber, at dette website kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!