Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen hjælper med gardinpræsentation, gardin-opmåling samt generel gardinvejledning helt gratis af en professionel gardinekspert, der kommer hen til din by med den rullende gardinbutik • Find en mobil gardinshop i Struer-området og i resten af Danmark lige her!

Her på siden kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed i DK
✔️ Få en oversigt over mobile gardinshops i hele landet
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål vedrørende mobile gardinshops. Bliv fx klogere på de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardin-mand i Struer og omegn og i hele Danmark - for privatpersoner såvel som firmaer:

Gardinbus Struer ✔️ Det kan være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at finde ud af, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Struer? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📔
Ofte stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål i forhold til en mobil gardinshop:


Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er ganske simpelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardin-konsulent tager ud til din bolig eller det sted, hvor du er (det kan også være et firma, og assisterer med gardindemonstration, måltagning til gardiner plus generel gardinvejledning - som regel fuldstændig gratis.

Se også: Gardinbus Korning


Er en mobil gardin-konsulent virkelig 100 pct. gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et beløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsområde, der i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinshop.

Tjek også: Gardiner Gandrup


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste assisterer med gardinpræsentation, gardinopmåling samt generel gardinrådgivning - ofte fuldstændig gratis. Det er i sig selv super pengebesparende!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Se også: Gardiner Bording

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på nul komma fem

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, som din bedstemor skal bruge, kan du godt tro om. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end hidtil set. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, plissegardiner, markiser, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (mørklægning og "almindelig" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er nemt at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Gardinbus Rønbjerg

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være lidt åben. Dette er oplagt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardinbussen Kildebrønde

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert samt diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet også, at persienner meget nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at rengøre, eksempelvis med en klud, støvsuger eller med en speciel renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige kulører, så er du til lidt mere spas end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Mobil gardinshop Aarestrup

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Nutidens børneværelse kræver gardiner, som reflekterer barnets køn og interesseområder. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv et godt valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Gardiner Bøjden

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du også generet af genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer fortrinligt til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Mobil gardinshop Mou

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de kolonorme vinduespartier, på kontoret eller i hallen. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det også er meget let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i hjemmet. Hvis du tænker, at hvide lamelgardiner er lidt kulørløse, er det en mulighed at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på løsningen.

Læs også: Gardinbus med billige gardiner i Vesterø Havn

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er enkelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere godt til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte er særligt velegnede i eksempelvis stue og køkken, hvor det er fint at minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er specielt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er eksempelvis ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være mørke; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der passer til dine vinduer og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Se også: Gardinbussen Vejby Strand

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og utroligt raffineret måde at skærme for udendørslys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan sågar anvendes som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner som mørklægningsgardiner, mønstret eller ensfarvet, og der er selvfølgelig mange forskellige kulører og mønstre at vælge iblandt.

Tjek også: Gardinbus Fårvang

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at skærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner får du i mønstrede, ensfarvede og som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer af super kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med for eksempel plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinshop Mogenstrup

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret løsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. er der plisségardiner, som er særligt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de mere "crazy" designs, eller om du foretrækker det almindelige samt mere tidløse. Det er nemlig kun fantasien, som sætter grænserne, ift. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et utal af kulører, design samt visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal hjem til dig.

Se også: Mobil gardinbutik Løkken

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en stilren gardinløsning, der på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinerne er ganske populære i danskernes stuer, og det er forståeligt, eftersom de egner sig fint til både soveværelse, stue, køkken og ethvert andet rum i boligen. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af gardiner. Gardinet betjenes med kædetræk eller snoretræk eller den type betjening, du angiver, ved bestilling.

Se også: Gardiner Nørre Knudstrup

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på internettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Struer • Filnavnet på denne webside relateret til "Struer" er "struer" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/struer, og siden er nr. 958 ud af sammenlagt 1605 • Du kan finde flere interne sider her: Gardinbus Ny Nørup • Gardinbussen Vodstrup • Gardinbussen Slagslunde • Hjemmesiden kom på nettet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 8:33:52, da du besøgte websitet • Denne HTML-side har • Sitet har i alt 43835 visninger • Tak for kigget, og go' dag.

Andre sider på sitet

Læs også: Gardinbus Barrit • Gardinbus Millinge • Gardinbus AalborgSitemap

➕ Tak, fordi du læste med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side omhandlende gardinbussen i Struer :) Vi håber, at denne hjemmeside kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!