Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen tilbyder præsentation af gardiner, gardin-opmåling og derudover generel gardinrådgivning fuldstændig GRATIS af en autoriseret gardinmontør, der kommer hen til dit område med den mobile gardinbutik • Find en gardinbus i Tim-området og i resten af landet lige her!

På denne side kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service i landet
✔️ Få et overblik over gardinbusser i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål om mobile gardinforhandlere. Bliv fx klogere på de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Tim og omegn og i hele Danmark - for private og erhverv:

Gardinbus Tim ✔️ Det kan være en smule problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Tim? Så tillykke med det! Oversigten bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

🔎
Hyppigt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål ang. en mobil gardinshop:


Hvad er gardinbussen?

En gardinbus er ganske enkelt en mobil gardinbutik. En professionel gardinmand tager ud til dit hjem eller det sted, du holder til (det kan også være en virksomhed, og assisterer med gardin-fremvisning, gardinopmåling og derudover generel gardinassistance - ofte 100 procent GRATIS.

Se også: Gardiner Græsted


Er gardinbussen virkelig fuldstændig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Se også: Mobil gardinekspert Kås


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste assisterer med fremvisning af gardiner, måltagning til gardiner plus generel gardinvejledning - ofte 100 procent gratis. Det er i sig selv virkelig værdifuldt!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Tjek også: Gardinbussen Strøby Egede

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor har brug for, kan du tro om igen. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og vejledning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har i lang tid været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et meget stilsikkert og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, for eksempel med klud, støvsugeren eller med en særlig persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene ligger på hhv. 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige farver, så er du til lidt mere spas end den normale metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er altså op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardiner Store Valby

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være udfordrende at få sovet ordentligt, fordi solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computeren eller tv-skærmen i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af muligheder, præcis som der også er mange muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning skal bestemt ikke altid være sort som natten. Også hvid er fortrinligt til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Læs også: Gardinbus Hjerm

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (mørklægning og "normal" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (el- og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Læs også: Gardinbussen Lyngby

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er oplagt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardinbussen Kolding

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt elegant måde at skærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner findes i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer af god kvalitet – og de kan sagtens sættes sammen med eksempelvis rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger udelukkende gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at af- og påmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der kun går til vindueskarmen. Gardinerne leveres naturligvis på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Gardiner Rømø

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og utroligt sofistikeret måde at afskærme for lys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan også fungere som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er naturligvis masser af kulører og mønstre at vælge imellem.

Se også: Mobil gardinshop Mors

Børnegardiner

Børnevenlige børnegardiner

Nutidens børneværelse kræver gardiner, som reflekterer barnets køn og interesseområder. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv et godt valg. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Gardinbussen Hørdum

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant gardinløsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardiner er meget populære i de danske stuer, og det er ganske forståeligt, idet de passer fint til både soveværelse, køkken, stue og ethvert andet rum i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil gennem dit valg af gardiner. Gardinet betjenes med kæde- eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Tjek også: Mobil gardin-montør Fole

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i hallen. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er meget simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i det private hjem. Hvis du synes, at hvide lameller er lidt kulørløse, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbussen med gode priser på gardiner i Nørre Galten

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret gardinløsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx er der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarverne og de lidt mere "crazy" designs, eller om du er mere til det almindelige og mere tidløse. Det er nemlig kun din fantasi, der sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et hav af kulører, design samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal hjem til dig og bo.

Tjek også: Gardiner Hovborg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er enkelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere godt til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det kan være smart at kunne minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut skal være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Se også: Mobil gardinspecialist Tvede

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret website med en mission om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - online. Ganske enkelt.

Data

Tim • Velkommen til denne side, der relaterer til Tim • Filnavnet på denne side om "Tim" er "tim" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/tim, og siden er nr. 1195 ud af i alt 1605 • Du kan finde andre interne sider her: Gardinbussen Øster Ulslev • Gardinbus Nordøstsjælland • Gardinbussen Thurø • Denne hjemmeside blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 02-07-2022, og klokken var 4:39:23, da du besøgte hjemmesiden • Denne HTML-side består af • Websitet har i alt 816 sidevisninger • Tak fordi du læste med, og rigtig god dag.

Relaterede undersider på hjemmesiden

Tjek også: Gardinbussen Anderstrup • Gardinbussen Guldbæk • Gardinbussen GlumsøSitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du klikkede ind vores side om gardinbussen i Tim :-) Vi håber, at denne hjemmeside kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!