Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardin-præsentation, gardin-opmåling plus generel gardinrådgivning 100 % GRATIS af en professionel gardinmontør, som kører ud til din by med den mobile gardinbutik • Find en gardinbus i Uge-området og i resten af landet her!

Her på siden kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed overhovedet
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål angående mobile gardinforhandlere. Læs bl.a. om fordelene ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardin-ekspert i Uge og omegn og i hele Danmark - for private og virksomheder:

Gardinbus Uge ✔️ Det kan være en smule udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Uge? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

🧐
Hyppigt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål angående en mobil gardinmand:


Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er helt enkelt en mobil gardinshop. En professionel gardin-specialist tager ud til din bolig eller det sted, du er (det kan også være en virksomhed, og assisterer med gardin-demonstration, gardin-opmåling samt generel gardinassistance - ofte 100 pct. gratis.

Læs også: Mobil gardin-specialist Branderup


Er en mobil gardinekspert virkelig fuldstændig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres normale dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinbutik.

Tjek også: Mobil gardinbutik Sønder Stenderup


Hvilke fordele er der ved en mobil gardin-mand?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste hjælper med præsentation af gardiner, gardinopmåling samt generel gardinvejledning - ofte helt gratis. Det er i sig selv ekstremt pengebesparende! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Tjek også: Gardinbussen Rindsholm

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på 5 minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din bedstemor skal bruge, så kan du tro om igen. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for hjælp og rådgivning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det nutidige værelse til barnet kræver gardiner, der reflekterer barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardinbussen Middelfart

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant løsning, der på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er ganske populære i danskernes stuer, og det er meget forståeligt, idet de passer fint til både køkken, stue, soveværelse og hvilket som helst andet værelse i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg mellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil gennem dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes via kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved køb.

Læs også: Gardinbussen Hallund

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, fx med en klud, støvsuger eller med en særlig persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene ligger på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige kulører, så er du til lidt mere spas end den traditionelle metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardinbussen Ferslev

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at fungere fint til mørklægning, fordi det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet minimalt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i virkelig mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er særligt gode i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i fx stue og køkken, hvor det er fint at minimere indkig uden at aflukke helt for lyset udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, der siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være mørke; de fungerer også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Tjek også: Gardinbus Ølstykke St.

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at afskærme for indkig og dagslys på. Gardinerne kan fås i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægningsgardiner – naturligvis i flotte stoffer af god kvalitet – og de kan også sættes sammen med eksempelvis plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender udelukkende gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige interiør. Almindelige gardiner er nemme at på- og afmontere, og dette gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der når ned til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Tjek også: Mobil gardinshop Nordjylland

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og meget elegant måde at afskærme for sollys og andres nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan sågar anvendes som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mørklægning eller med mønster, og der er selvfølgelig en masse kulører og mønstre man kan vælge iblandt.

Læs også: Gardiner Allingåbro

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret meget højt eller på anden vis er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardinbus Lime

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få nok søvn, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du irriteret over genskin i computeren eller tv'et i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, præcis som der også er mange muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning skal bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid passer fint til mørklægning, og er desuden meget diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Mobil gardinshop Svaneke

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset ude eller efterlade en stribe til at være lidt åben. Det er oplagt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Mobil gardinshop Dalby Huse

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i hjemmet. Hvis du synes, at hvide lameller mangler lidt kulør, er det muligt at få en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget præg på løsningen.

Læs også: Gardinbussen med billige gardiner i Turup

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret form for gardinløsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. findes der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarverne og de lidt mere "skøre" designs, eller om du foretrækker det normale samt mere tidløse. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser, ift. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et utal af farver, design og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Se også: Mobil gardin-montør Bandholm

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret site med en mission om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - eller en mobil gardin-konsulent - på nettet. Ganske enkelt.

Data

Uge • Velkommen til denne side, der relaterer til Uge • Filnavnet på denne webside om "Uge" er "uge" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/uge, og siden er nr. 809 ud af sammenlagt 1605 • Du kan se andre interne websider her: Gardinbus Dråby • Gardinbus Frederiksværk • Gardinbus Øster Lyng • Dette website blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 21-05-2022, og klokken var 1:18:43, da du kom ind på sitet • Denne HTML-side består af • Websitet har modtaget 22248 clicks • Tak for besøget, og go' dag.

Andre undersider på websitet

Læs også: Gardinbussen Vetterslev • Gardinbus Hørdum • Gardinbussen SvejbækSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du besøgte vores side om gardinbussen i Uge. Vi håber, denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!