Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardindemonstration, opmåling til gardiner samt generel gardinrådgivning fuldstændig GRATIS af en autoriseret gardin-montør, som kører hen til dig med den rullende gardinbutik • Find en gardinbus i Ærø-området og i resten af Danmark her!

I denne guide kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed i DK
✔️ Få en oversigt over mobile gardinforhandlere i hele landet
✔️ Tjek den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål vedrørende mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en gardinbus i Ærø-området og i hele DK - for private såvel som erhverv:

Gardinbus Ærø ✔️ Det kan være en smule udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Ærø? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📗
Jævntligt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål ang. en mobil gardin-montør:


Gardinbussen - hvad er det?

En gardinbus er ganske simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardin-montør kommer ud til din bolig eller et andet sted, du er (det kan også være en virksomhed, og assisterer med gardinpræsentation, måltagning og derudover generel gardinassistance - som regel helt gratis.

Tjek også: Gardinbussen Klemensker


Er gardinbussen virkelig 100 procent gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et beløb for at køre udover deres normale dækningsradius, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at købe gardiner hos den respektive gardinbutik.

Tjek også: Mobil gardinekspert Vejlby


Hvilke fordele er der ved en mobil gardin-montør?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste servicerer med demonstration af gardiner, gardinopmåling samt generel gardinrådgivning - som regel 100 procent gratis. Det er i sig selv super pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Læs også: Gardinbus Vedde

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-specialist på få minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, som din gamle bedstemor skal bruge, så kan du godt tro om. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere typer, mål og materialer end hidtil set. Med denne artikel lærer du, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for hjælp og rådgivning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (både mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder meget højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardiner Ferslev

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er helt enkelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Udover at passe godt til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i virkelig mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er velegnede i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i fx stue og køkken, hvor det kan være rart at kunne minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er især rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er fx ingen, som siger, at mørklægningsgardiner skal være kulsorte; de virker også fint i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der passer til dine vinduer og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Læs også: Mobil gardinekspert Øster Snede

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret form for gardinløsning, der også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. findes der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Rent designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarverne og de lidt mere "vilde" designs, eller om du er mere til det almindelige samt mere tidløse. Det er kun fantasien, som sætter grænser, ift. designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et utal af farver, design og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal med hjem til dig.

Læs også: Gardinbussen Ulfborg

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbreds skyld. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få sovet ordentligt, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du irriteret over genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et væld af varianter, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid egner sig fint til mørklægning, og er derudover meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Mobil gardin-montør Nordenskov

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det også er ganske simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i boligen. Hvis du tænker, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på.

Se også: Gardinbus med billige gardiner i Vissing

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er perfekt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardinbus Østfyn

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er meget populære i danskernes stuer, og det er ganske forståeligt, eftersom de egner sig fint til både stue, køkken, soveværelse og ethvert andet værelse i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem flere forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din individuelle stil via dit valg af gardiner. Foldegardiner betjenes med kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved bestilling.

Læs også: Mobil gardinbutik Stenild

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et stilrent samt diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, fx med en klud, støvsugeren eller med en speciel renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige kulører, så er du til mere spræl end den traditionelle metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Gardiner Bonnet

Børnegardiner

Børnevenlige børnegardiner

Det nutidige værelse til barnet skriger efter gardiner, der afslører barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv oplagte. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Gardiner Asserballe

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt elegant måde at skærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner får du i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægningsgardiner – naturligvis i lækre stoffer i super kvalitet – og de kan sagtens sættes sammen med eksempelvis rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er nemme at på- og afmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, der kun når til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Læs også: Gardinbussen Bybjerg

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og utroligt sofistikeret måde at skærme for lys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan endda fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er selvfølgelig en lang række farver samt mønstre du kan vælge iblandt.

Læs også: Gardinbus Veksø

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om hjemmesiden

GardinBus er et reklamefinansieret site med en mission om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på internettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Ærø • Velkommen til denne side, der relaterer til Ærø • Filnavnet på denne webside relateret til "Ærø" er "aeroe" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/aeroe, og siden er nummer 1544 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbussen Hornsyld • Gardinbussen Bolderslev • Gardinbus Vrinners • Denne hjemmeside blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 06-12-2023, og klokken var 5:37:23, da du kom ind på hjemmesiden • Denne HTML-side har • Hjemmesiden har i alt 15941 clicks • Tak for besøget, og god dag.

Relaterede sider på sitet

Læs også: Gardinbus Hammel • Gardinbus Særslev • Gardinbus KlovborgSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte siden omhandlende gardinbussen i Ærø :-) Vi håber, denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!