Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder demonstration af gardiner, gardinopmåling plus generel gardinvejledning helt gratis af en autoriseret gardinmand, som kører hen til dit område med den rullende gardinbutik • Find en mobil gardinbutik i dit område og i resten af Danmark her!

På denne side kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i Danmark
✔️ Se de 34 mest populære gardinbus-områder
✔️ Få en oversigt over mobile gardinbutikker i hele Danmark
✔️ Tjek den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål ang. mobile gardinforhandlere. Få eks. information om de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i dit område og i hele landet - for private såvel som virksomheder:

Det kan faktisk være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

🔎
Hyppigt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål angående en mobil gardinbutik:


Gardinbussen - hvad er det?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardinekspert tager ud til dit hjem eller et andet sted, du holder til (det kan også være et firma, og assisterer med gardinpræsentation, gardinopmåling samt generel gardinsupport - som regel 100 procent gratis.

Tjek også: Gardinbus Terslev


Er gardinbussen virkelig helt gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres normale dækningsområde, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinshop.

Se også: Mobil gardinshop Flinterup


Hvilke fordele er der ved en mobil gardin-specialist?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste assisterer med gardin-demonstration, gardin-opmåling og derudover generel gardinvejledning - ofte fuldstændig gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Læs også: Gardiner Erslev

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-specialist på nul komma fem

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, din gamle bedstemor skal bruge, kan du tro om igen. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere typer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er populære i de danske stuer, og det er meget forståeligt, da de egner sig fint til både soveværelse, køkken, stue og hvilket som helst andet værelse i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske nemt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af gardiner. Foldegardiner styres med snore- eller kædetræk eller den type betjening, du vælger, ved bestilling.

Se også: Mobil gardinshop Handest

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-rullegardiner (både mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el- og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardin-ekspert Malling

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og utroligt elegant måde at afskærme for solen og andre menneskers nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også bruges som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som en rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, mønstret eller ensfarvet, og der er naturligvis mange forskellige kulører samt mønstre at vælge imellem.

Læs også: Mobil gardinbutik Jørlunde

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et meget stilsikkert og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner meget nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, eksempelvis med en klud, støvsuger eller med en særlig persienne-renser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige kulører, så hvis du er til mere spas end den normale metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er helt op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Mobil gardinshop Birkelse

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det moderne børneværelse kræver gardiner, som afslører barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et godt valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Tjek også: Gardinbus Ravsted

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det dog være problematisk at få sovet ordentligt, fordi solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du også irriteret over genskin i computeren eller tv'et , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid egner sig fint til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Tjek også: Gardinbussen Bogø

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilren måde at afskærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner kan fås i ensfarvede, mønstrede og som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer i super kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med f.eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Mobil gardinshop Ørslev

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner giver sig virkelig til kende i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller hvilket som helst sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det også er meget let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i boligen. Hvis du føler, at hvide lameller er lidt kedelige, er det muligt at få en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på løsningen.

Se også: Gardinbussen med billige gardiner i Trørød

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er helt enkelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Udover at fungere fint til mørklægning, idet det slutter tæt i top, bund og sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt gode i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte er særligt velegnede i fx stue og køkken, hvor det kan være rart at minimere indkig uden at lukke helt af for lys udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er eks. ingen, der siger, at mørklægningsgardiner absolut skal være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Læs også: Gardiner Græse Bakkeby

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og samtidigt er de en meget diskret form for løsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx findes der plisségardiner, som er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarverne og de mere "crazy" designs, eller om du er mere til det normale samt mere tidløse. Det er blot din fantasi, som sætter grænser, med hensyn til designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et utal af kulører, designs samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal hjem til dig og bo.

Se også: Gardiner Hillerød

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset totalt ude eller efterlade en lille stribe til at være en smule åben. Det er ideelt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Se også: Gardinbussen Korning

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - eller en mobil gardinbutik - på nettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Gardinbus • Velkommen til denne side, der relaterer til gardinbussen • Filnavnet på denne webside omhandlende gardinbusser er "index.php" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/index.php, og siden er nr. 1605 ud af sammenlagt 1605 • Du kan se andre interne websider her: Gardinbus Holmstrup • Gardinbus Årslev • Gardinbussen Vindinge • Denne hjemmeside kom på nettet 23-09-2021 • Det er i dag 15-07-2024, og klokken var 9:49:24, da du besøgte websitet • Denne HTML-side har • Websitet har modtaget 60750 visninger • Tak for kigget, og rigtig go' dag.

Relaterede undersider på sitet

Se også: Gardinbus Bjæverskov • Gardinbus Barde • Gardinbussen Nørre HerlevSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse siden omhandlende gardinbussen 😊 Vi håber, denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!

Her er du: » »