Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardin-præsentation, måltagning til gardiner og derudover generel gardinrådgivning 100 pct. GRATIS af en autoriseret gardin-specialist, der kommer hen til dig med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinshop i dit område og i resten af Danmark lige her!

Her på siden kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed i Danmark
✔️ Se de 34 mest populære gardinbus-områder
✔️ Få et overblik over gardinbusser i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål mht. mobile gardinbutikker. Få eks. information om fordelene ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i dit område og i hele landet - for privatpersoner og firmaer:

Det kan faktisk være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Oversigten bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

🧐
Ofte stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål ift. en mobil gardinmand:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er helt enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardin-specialist tager ud til dit hjem eller et andet sted, hvor du holder til (det kan også være et firma, og assisterer med fremvisning af gardiner, gardinopmåling og derudover generel gardinvejledning - som regel helt gratis.

Læs også: Gardinbus Vinderslev


Er gardinbussen virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres normale dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Læs også: Mobil gardinbutik Køge


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinkonsulent?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste hjælper med gardindemonstration, gardin-opmåling samt generel gardinrådgivning - ofte 100 % gratis. Det er i sig selv MEGET værdifuldt!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Se også: Mobil gardinbutik Knudby

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-specialist på nul komma fem

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, som din gamle bedstemor skal bruge, kan du godt tro om igen. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og rådgivning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset totalt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Dette er perfekt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Mobil gardinkonsulent Hørby

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de store vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det også er simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i boligen. Hvis du tænker, at hvide lameller mangler lidt kulør, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Se også: Gardinbussen med billige gardiner i Tårnby

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og derudover er de en meget diskret form for løsning, der samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der også flere forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, som er særligt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedre i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarverne og de mere "skøre" designs, eller om du er mere til det almindelige samt mere tidløse. Det er blot fantasien, som sætter grænser, mht. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et hav af farver, design samt visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal hjem til dig og bo.

Tjek også: Mobil gardin-konsulent Spangsbro

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det moderne børneværelse kræver gardiner, som afspejler barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Tjek også: Gardiner Herringe

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilren gardinløsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardinet er populære i danskernes stuer, og det er meget forståeligt, idet de passer godt til både soveværelse, køkken, stue og ethvert andet værelse i en bolig. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil gennem dit valg af gardiner. Foldegardiner styres med kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved bestilling.

Se også: Mobil gardinshop Karrebæksminde

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet og Duo-gardiner (både mørklægning og "almindelig" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er nemt at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardinbutik Sulsted

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og persienner i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at rengøre, fx med klud, støvsugeren eller med en særlig renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige kulører, så er du til mere spas end den traditionelle metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er helt op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinbutik Ortved

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er helt enkelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Ud over at fungere godt til mørklægning, fordi det slutter helt tæt i top, bund og sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i eks. stue og køkken, hvor det kan være smart at kunne minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lyset udefra. Her er især rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er fx ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være kulsorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Læs også: Gardinbussen Blegind

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbreds skyld. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være udfordrende at få sovet ordentligt, idet solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du generet af genskin i computeren eller tv'et , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af muligheder, præcis som der også er mange muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning skal bestemt ikke altid være sort som natten. Også hvid passer fortrinligt til mørklægning, og er oven i købet meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Gardinbussen Sydvestsjælland

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og ualmindeligt elegant måde at skærme for dagslys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda fungere som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er selvfølgelig mange forskellige farver samt mønstre du kan vælge imellem.

Se også: Gardiner Redsted

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilren måde at afskærme for indkig og sollys på. Gardinerne får du i mønstrede, ensfarvede og som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer i super kvalitet – og de kan med fordel kombineres med eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige interiør. Almindelige gardiner er nemme at af- og påmontere, og det gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når til vindueskarmen. Gardinerne fås naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Se også: Gardinbus Blenstrup

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på nettet. Ganske enkelt.

Data

Gardinbus • Velkommen til denne side, der relaterer til gardinbussen • Filnavnet på denne side omhandlende gardinbusser er "index.php" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/index.php, og siden er nummer 1605 ud af sammenlagt 1605 • Du kan se andre interne websider her: Gardinbus Mellerup • Gardinbus Ådum • Gardinbussen Gislinge • Websitet blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 02-12-2021, og klokken var 13:20:46, da du klikkede ind på sitet • Denne HTML-side består af • Sitet har i alt 337 clicks • Tak fordi du læste med, og rigtig god dag.

Relaterede undersider på websitet

Læs også: Gardinbussen Korning • Gardinbussen Hørby • Gardinbussen Nørrejyske ØSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte siden om gardinbussen 🙏 Vi håber, at dette site kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!

Brødkrummesti: » »