Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med præsentation af gardiner, opmåling til gardiner og derudover generel gardinvejledning fuldstændig gratis af en professionel gardinmontør, der kører ud til dit område med den rullende gardinbutik • Find gardinbussen i Fyn-området og i resten af Danmark lige her!

Her på siden kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service overhovedet i DK
✔️ Få en oversigt over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål i forhold til gardinbusser. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Fyn-området og i hele DK - for private og erhverv:

Gardinbus Fyn ✔️ Det kan faktisk være en smule problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at finde ud af, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du se hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Fyn? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📕
Ofte stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål i forhold til en mobil gardin-specialist:


Hvad er gardinbussen?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardin-specialist kommer ud til dit hjem eller det sted, du opholder dig (det kan også være et firma, og assisterer med gardinpræsentation, måltagning plus generel gardinvejledning - som regel 100 pct. GRATIS.

Tjek også: Gardinbus Strøby Egede


Er en gardinbus virkelig 100 procent gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Se også: Gardinbussen Thyregod


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste hjælper med gardindemonstration, gardin-måltagning plus generel gardinsupport - ofte fuldstændig gratis. Det er i sig selv ekstremt værdifuldt! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Tjek også: Mobil gardinshop Lisbjerg

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor skal bruge, så kan du tro om. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne guide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset totalt ude eller efterlade en stribe til at være åben. Dette er perfekt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardinbus Stubberup

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for sundheden. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være udfordrende at få sovet ordentligt, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også irriteret over genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af muligheder, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid egner sig fint til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Gardinbussen Øm

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant gardinløsning, der på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinerne er populære i de danske stuer, hvilket er ganske forståeligt, idet de egner sig fint til både køkken, soveværelse, stue og hvilket som helst andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil gennem dit valg af foldegardiner. Gardinet styres via snoretræk eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved bestilling.

Læs også: Mobil gardin-montør Holeby

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilren måde at skærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner findes i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer af god kvalitet – og de kan også sættes sammen med for eksempel rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige interiør. Almindelige gardiner er nemme at på- og afmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når til vindueskarmen. Gardinerne fås naturligvis på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Læs også: Gardinbussen Troense

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og ualmindeligt raffineret måde at afskærme for lys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan sågar bruges som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mørklægning eller med mønster, og der er naturligvis mange forskellige kulører og mønstre man kan vælge imellem.

Tjek også: Gardiner Hunderup

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og samtidigt er de en diskret form for løsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også flere forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, som er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarverne og de mere "vilde" designs, eller om du er mere til det normale samt mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, der sætter grænser, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et hav af kulører, design og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal hjem til dig og bo.

Læs også: Gardinbussen Hvam Stationsby

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner er en særoplevelse i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det er meget let at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i det private hjem. Hvis du føler, at hvide lameller er lidt kedelige, er det en mulighed at vælge mellem en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på.

Tjek også: Gardinbus med billige gardiner i Flakkebjerg

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden måde er ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinshop Gedser

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er helt enkelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at fungere fint til mørklægning, fordi det slutter helt tæt i top, bund og sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er gode i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i eksempelvis stue og køkken, hvor det er rart at kunne minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er især rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, der siger, at mørklægningsgardiner absolut skal være kulsorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Tjek også: Mobil gardinmand Lohals

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Nutidens værelse til barnet skriger efter gardiner, der reflekterer barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et oplagt valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Gardinbus Føvling

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et meget stilrent samt diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at rengøre, for eksempel med klud, støvsugeren eller med en speciel persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige farver, så hvis du er til mere spræl end den normale metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardiner Fåborg

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - eller en mobil gardinshop - online. Intet mere, intet mindre.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Fyn • Filnavnet på denne side relateret til "Fyn" er "fyn" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/fyn, og siden er nr. 1535 ud af sammenlagt 1605 • Du kan se flere interne websider her: Gardinbus Lillerød • Gardinbussen Strøby Egede • Gardinbussen Kværndrup • Denne hjemmeside kom på nettet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 8:48:40, da du klikkede ind på websitet • Denne HTML-side består af • Sitet har fået 43843 klik • Tak fordi du læste med, og god dag.

Relaterede sider på websitet

Se også: Gardinbussen Herrup • Gardinbussen Haldbjerg • Gardinbus LøgstrupSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side om gardinbussen i Fyn :) Vi håber, at denne side kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!