Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardin-præsentation, opmåling til gardiner og derudover generel gardinvejledning helt GRATIS af en professionel gardin-montør, som kommer hen til din by med den mobile gardinbutik • Find en mobil gardin-montør i Øm-området og i resten af Danmark lige her!

På denne side kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed overhovedet i DK
✔️ Få en oversigt over mobile gardinshops i hele landet
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål vedr. mobile gardinshops. Bliv fx klogere på de mange fordele ved mobile gardinshops.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Øm-området og i hele DK - for privatpersoner såvel som firmaer:

Gardinbus Øm ✔️ Det kan faktisk være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Øm? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📗
Hyppigt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål i forhold til en mobil gardin-konsulent:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardin-konsulent tager ud til din bolig eller det sted, du befinder dig (det kan også være et firma, og hjælper med gardinfremvisning, måltagning samt generel gardinvejledning - som regel 100 procent gratis.

Læs også: Mobil gardin-mand Fur


Er en mobil gardin-ekspert virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle gardinbusser kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres normale dækningsområde, der i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at købe gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Tjek også: Gardinbus Velling


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste hjælper med gardinfremvisning, måltagning til gardiner og derudover generel gardinassistance - ofte 100 % gratis. Det er i sig selv virkelig pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Tjek også: Mobil gardinbutik Korsør

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, som din gamle bedstemor skal bruge, kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for hjælp og rådgivning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at afskærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner får du i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægning – selvfølgelig i lækre stoffer i kvalitet – og de kan også sættes sammen med for eksempel plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er nemme at på- og afmontere, og dette gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som går til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer perfekt til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinmontør Skads

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Nutidens værelse til barnet kræver gardiner, der afspejler barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Læs også: Gardiner Lysabild

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og meget sofistikeret måde at skærme for solen og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan endda bruges som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan få panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er naturligvis en masse farver og mønstre man kan vælge imellem.

Se også: Mobil gardin-specialist Vivild

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (både mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret meget højt eller på anden vis er ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinshop Sabro

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er helt simpelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Udover at fungere godt til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i virkelig mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i for eksempel stue og køkken, hvor det kan være fint at minimere indkig uden at lukke helt af for lys udefra. Her er især rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er eks. ingen, der siger, at gardiner med mørklægning skal være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dine vinduer og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Se også: Gardinbussen Hune

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset totalt ude eller efterlade en lille stribe til at være åben. Det er oplagt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Se også: Gardinbus Hårlev

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret løsning, som også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. findes der plisségardiner, som er ekstra velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarver og de lidt mere "skøre" designs, eller om du er mere til det almindelige samt mere tidløse. Det er nemlig blot din fantasi, der sætter grænser, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et utal af farver, designs og visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig.

Se også: Gardiner Borre

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få nok søvn, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du også irriteret over genskin i computeren eller tv-skærmen i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, lige som der også er utallige muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid egner sig fortrinligt til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Gardinbussen Kelstrup

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, der på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i danskernes stuer, hvilket er forståeligt, eftersom de egner sig fint til både køkken, soveværelse, stue og ethvert andet rum i boligen. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem flere forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af foldegardiner. Gardinet styres med snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Læs også: Gardinbussen Øster Ulslev

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner særligt nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, for eksempel med klud, støvsugeren eller med en særlig renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene ligger på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige kulører, så er du til mere spas end den normale metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinspecialist Skals

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de store vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er ganske nemt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i hjemmet. Hvis du mener, at hvide lamelgardiner er lidt kedelige, er det en mulighed at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på.

Tjek også: Gardinbus med gode priser på gardiner i Sydøstsjælland

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på nettet. Ganske enkelt.

Data

Øm • Velkommen til denne side, der relaterer til Øm • Filnavnet på denne webside relateret til "Øm" er "oem" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/oem, og siden er nr. 337 ud af i alt 1605 • Du kan se andre interne sider her: Gardinbussen Ommel • Gardinbus Nyord • Gardinbus Syvsten • Dette website blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 16-08-2022, og klokken var 5:57:47, da du klikkede ind på hjemmesiden • Denne HTML-side består af • Hjemmesiden har modtaget 3296 klik • Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag.

Relaterede sider på websitet

Tjek også: Gardinbussen Tranebjerg • Gardinbussen Neder Vindinge • Gardinbus SerritslevSitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse siden omkring gardinbussen i Øm 🙏 Vi håber, at dette website kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!