Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen hjælper med præsentation af gardiner, opmåling og derudover generel gardinsupport fuldstændig gratis af en autoriseret gardinspecialist, som kommer hen til dig med den mobile gardinshop • Find en gardinbus i Frederiksberg-området og i resten af Danmark her!

I denne artikel kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed overhovedet i Danmark
✔️ Få et overblik over mobile gardinbutikker i hele landet
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål angående mobile gardinshops. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Frederiksberg og omegn og i hele landet - for private såvel som erhverv:

Gardinbus Frederiksberg ✔️ Det kan faktisk være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Frederiksberg? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📘
Ofte stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål med hensyn til en mobil gardinbutik:


Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinshop. En professionel gardinkonsulent tager ud til dit hjem eller et andet sted, du befinder dig (det kan også være en virksomhed, og servicerer med gardin-demonstration, opmåling samt generel gardinsupport - ofte 100 pct. GRATIS.

Se også: Gardinbussen Stevning


Er en mobil gardinspecialist virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle gardinbusser kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Tjek også: Gardinbus Dall Villaby


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste hjælper med gardin-præsentation, måltagning til gardiner plus generel gardinassistance - ofte 100 pct. gratis. Det er i sig selv virkelig værdifuldt! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Læs også: Gardiner Strøby

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på nul komma fem

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor har brug for, så kan du tro om. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne guide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for support og vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er helt simpelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Ud over at passe godt til mørklægning, idet det slutter tæt i top, bund og sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i virkelig mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det er fint at kunne minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lyset udefra. Her er især rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er f.eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning skal være mørke; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Læs også: Mobil gardin-konsulent Jystrup

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret form for gardinløsning, som samtidigt er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der også mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. er der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarverne og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det almindelige samt mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, som sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et hav af farver, design samt visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal hjem til dig og bo.

Læs også: Mobil gardinbutik Paderup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at skærme for indkig og lys på. Gardinerne får du i mønstrede, ensfarvede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i lækre stoffer af super kvalitet – og de kan også kombineres med f.eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender udelukkende stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er nemme at på- og afmontere, og dette gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne leveres naturligvis på mål, så de passer perfekt til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Mobil gardinshop Kirke Eskilstrup

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de store vinduespartier, på kontoret eller i hallen. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det også er ganske simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i den private bolig. Hvis du tænker, at hvide lameller er lidt kedelige, er det en mulighed at vælge mellem en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbus med billige gardiner i Lemvig

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (både mørklægning og "normal" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er lige til at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardinbutik Tårnby

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Samtidens børneværelse skriger efter gardiner, som afspejler barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et godt valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Tjek også: Mobil gardinshop Ulstrup

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset totalt ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Det er oplagt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Mobil gardinekspert Gjern

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i danskernes stuer, og det er ganske forståeligt, eftersom de passer godt til både soveværelse, køkken, stue og ethvert andet rum i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes med kæde- eller snoretræk eller den type betjening, du vælger, ved køb.

Læs også: Mobil gardinbutik Dalbyover

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et stilrent og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, enten med en klud, støvsuger eller med en speciel persiennerenser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan du selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige farver, så er du til lidt mere spas end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Gardinbus Gøderup

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbreds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være udfordrende at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du irriteret over genskin i computeren eller tv'et , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer fint til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Gardinbussen Handest

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og meget raffineret måde at afskærme for lys og andres nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda bruges som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som rumdeler. Du kan få panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er naturligvis en masse kulører samt mønstre man kan vælge iblandt.

Læs også: Mobil gardinbutik Gangesbro

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinekspert - online. Kort fortalt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Frederiksberg • Filnavnet på denne netside omhandlende "Frederiksberg" er "frederiksberg" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/frederiksberg, og siden er nr. 2 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke andre interne sider her: Gardinbussen Kirke Hyllinge • Gardinbus Skamby • Gardinbus Horslunde • Websitet udkom 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 8:50:19, da du kom ind på hjemmesiden • Denne HTML-side har • Sitet har i alt 43844 besøg • Tak for besøget, og rigtig god dag.

Relaterede undersider på hjemmesiden

Se også: Gardinbussen Vetterslev • Gardinbus Stenum • Gardinbussen Øster KippingeSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du klikkede ind siden om gardinbussen i Frederiksberg 🙏 Vi håber, at denne side kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!