Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen hjælper med demonstration af gardiner, gardin-måltagning samt generel gardinvejledning 100 procent GRATIS af en autoriseret gardin-montør, der kører hen til dig med den rullende gardinshop • Find gardinbussen i Roskilde-området og i resten af Danmark her!

Her på siden kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i DK
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Tjek den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål i relation til mobile gardinshops. Få eks. information om de mange fordele ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinekspert i Roskilde og omegn og i hele DK - for private samt erhverv:

Gardinbus Roskilde ✔️ Det kan være lidt svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at finde ud af, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet finder du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Roskilde? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📖
Ofte stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål ift. en mobil gardinbutik:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er ganske simpelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardinmontør kommer ud til din bolig eller et andet sted, du holder til (det kan også være en virksomhed, og servicerer med demonstration af gardiner, gardin-måltagning samt generel gardinvejledning - ofte 100 pct. GRATIS.

Se også: Mobil gardinekspert Simested


Er gardinbussen virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsområde, der i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Tjek også: Gardinbus Lyderslev


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste hjælper med gardin-demonstration, opmåling plus generel gardinsupport - ofte 100 procent gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Se også: Mobil gardinshop Haslev

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, din gamle bedstemor har brug for, så kan du tro om igen. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne artikel lærer du, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og rådgivning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og ualmindeligt sofistikeret måde at skærme for sollys og nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar bruges som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som en rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, mønstret eller ensfarvet, og der er naturligvis en masse farver samt mønstre at vælge imellem.

Tjek også: Gardinbus Sønder Vissing

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Nutidens værelse til barnet kræver gardiner, der afslører barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et oplagt valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Mobil gardin-konsulent Tejn

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilren løsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i de danske stuer, og det er meget forståeligt, idet de egner sig fint til både stue, køkken, soveværelse og alle andre andet rum i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det nemt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af gardiner. Gardinet styres med snoretræk eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved køb.

Læs også: Gardiner Harlev

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, da solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du generet af genskin i computerskærmen eller tv'et , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af muligheder, lige som der også er mange muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid er fint til mørklægning, og er desuden meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Se også: Gardiner Eskebjerg

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller hvilket som helst sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at justere, lige som det også er ganske simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i hjemmet. Hvis du mener, at hvide lamelgardiner er lidt kedelige, er det muligt at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Tjek også: Gardinbus med gode priser på gardiner i Klim

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et meget stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at rengøre, eks. med klud, støvsuger eller med en særlig renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige farver, så er du til mere spræl end den traditionelle metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du køber. Det er helt op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardinbus Glamsbjerg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er helt simpelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Udover at fungere fint til mørklægning, fordi det slutter tæt i top, bund og sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er meget velegnede i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i for eksempel stue og køkken, hvor det er rart at minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er fx ingen, som siger, at mørklægningsgardiner skal være sorte; de fungerer også fint i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der passer til dig og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Se også: Mobil gardin-mand Hvalpsund

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilren måde at skærme for indkig og dagslys på. Gardinerne kan fås i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer af super kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med for eksempel plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er lette at af- og påmontere, og dette gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne fås selvfølgelig på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Se også: Gardinbussen Fensmark

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være en smule åben. Det er oplagt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardiner Juelsminde

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og samtidigt er de en meget diskret gardinløsning, som samtidigt er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. findes der plisségardiner, som er ekstra velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarverne og de lidt mere "skøre" designs, eller om du er mere til det neutrale samt mere tidløse. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et hav af farver, design og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal hjem til dig.

Læs også: Gardinbus Osted

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo Rollers (både mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder meget højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er nemt at nå hen det og trække for eller fra.

Se også: Mobil gardin-ekspert Over Jerstal

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - alias en mobil gardin-ekspert - på nettet. Ganske enkelt.

Data

Roskilde • Velkommen til denne side, der relaterer til Roskilde • Filnavnet på denne netside omhandlende "Roskilde" er "roskilde" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/roskilde, og siden er nummer 139 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbus Sønder Omme • Gardinbus Lønborg • Gardinbussen Horsens • Hjemmesiden udkom 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:20:59, da du klikkede ind på websitet • Denne HTML-side indeholder • Hjemmesiden har modtaget 43865 besøg • Tak for dit besøg, og rigtig go' dag.

Relaterede undersider på websitet

Se også: Gardinbus Hem • Gardinbussen Vilsund Vest • Gardinbussen Store MerløseSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse siden omhandlende gardinbussen i Roskilde :-) Vi håber, at dette website kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!