Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardinfremvisning, gardinopmåling og derudover generel gardinvejledning 100 % gratis af en professionel gardinmand, der kører ud til dig med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinekspert i Horsens-området og i resten af Danmark lige her!

I denne artikel kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i landet
✔️ Få et overblik over mobile gardinforhandlere i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål angående mobile gardinshops. Bliv fx klogere på fordelene ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Horsens og omegn og i hele DK - for privatpersoner samt virksomheder:

Gardinbus Horsens ✔️ Det kan være en smule udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Horsens? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📗
Hyppigt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål mht. en mobil gardinbutik:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinkonsulent kommer ud til dit hjem eller et andet sted, du er (det kan også være et firma, og assisterer med fremvisning af gardiner, gardin-måltagning og derudover generel gardinsupport - ofte 100 % GRATIS.

Tjek også: Gardiner Høsterkøb


Er en mobil gardinspecialist virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle gardinbusser kan dog kræve et beløb for at køre udover deres normale dækningsradius, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Se også: Mobil gardinshop Sulsted


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste servicerer med demonstration af gardiner, måltagning samt generel gardinassistance - ofte helt gratis. Det er i sig selv super værdifuldt! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Tjek også: Gardinbus Bjørnø

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på få minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, som din gamle bedstemor har brug for, så kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere variationer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne guide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for hjælp og rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilren løsning, som på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er meget populære i danskernes stuer, og det er meget forståeligt, eftersom de passer godt til både stue, køkken, soveværelse og alle andre andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af foldegardiner. Foldegardiner styres via kæde- eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Læs også: Gardinbus Nordbyen

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt elegant måde at skærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner får du i ensfarvede, mønstrede og som mørklægning – selvfølgelig i flotte stoffer i kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med eksempelvis rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er lette at af- og påmontere, og dette gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Gardinbussen Rørbæk

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og utroligt elegant måde at afskærme for sollys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også bruges som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er naturligvis en masse farver samt mønstre man kan vælge iblandt.

Tjek også: Mobil gardinbutik Foldingbro

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er helt enkelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Udover at passe fint til mørklægning, idet det afskærmer helt tæt i top, bund og sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er særligt gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i fx stue og køkken, hvor det kan være fint at minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lys udefra. Her er specielt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er f.eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner skal være sorte; de fungerer også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dine vinduer og din stil – så bliver resultatet bedst.

Se også: Gardinbussen Store Damme

Børnegardiner

Børnevenlige børnegardiner

Nutidens værelse til barnet kræver gardiner, der afspejler barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Gardinbussen Store Fuglede Stationsby

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbred. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også generet af genskin i computerskærmen eller tv-skærmen i stuen, kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et væld af muligheder, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer udmærket til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Læs også: Mobil gardinbutik Eskebjerg

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de store vinduespartier, på kontoret eller i hallen. Eller ethvert andet sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er ganske enkelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i det private hjem. Hvis du føler, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget præg på løsningen.

Tjek også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Javngyde

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet og Duo-gardiner (mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er nemt at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinspecialist Lisbjerg

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret løsning, der samtidigt er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. er der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedre i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de mere "crazy" designs, eller om du foretrækker det almindelige og mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, der sætter grænserne, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et utal af kulører, design og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal med hjem til dig og bo.

Se også: Gardiner Tapdrup

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert samt diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, enten med klud, støvsuger eller med en særlig persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige kulører, så hvis du er til lidt mere spræl end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er altså op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardiner Havrebjerg

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Det er oplagt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Se også: Gardiner Mørkøv

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinshop - på internettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Horsens • Filnavnet på denne webside relateret til "Horsens" er "horsens" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/horsens, og siden er nummer 844 ud af sammenlagt 1605 • Du kan tjekke andre interne websider her: Gardinbus Strib • Gardinbus Fænø • Gardinbus Drejø • Websitet blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:29:29, da du besøgte hjemmesiden • Denne HTML-side består af • Sitet har i alt 43869 clicks • Tak for dit besøg, og god dag.

Andre undersider på hjemmesiden

Læs også: Gardinbus Hampen • Gardinbussen Hørve • Gardinbussen AgersøSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse denne side om gardinbussen i Horsens 😊 Vi håber, at dette website kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!