Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med præsentation af gardiner, opmåling til gardiner og derudover generel gardinsupport fuldstændig GRATIS af en rigtig gardin-konsulent, som kommer hen til dit område med den mobile gardinshop • Find gardinbussen i Jylland-området og i resten af landet lige her!

I denne artikel kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i DK
✔️ Få et overblik over mobile gardinbutikker i hele landet
✔️ Tjek den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål i forhold til mobile gardinshops. Få eks. information om fordelene ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en gardinbus i Jylland og omegn og i hele Danmark - for private såvel som erhverv:

Gardinbus Jylland ✔️ Det kan faktisk være en smule problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Jylland? Så tillykke med det! Oversigten bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📘
Ofte stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål i forhold til en mobil gardinbutik:


Gardinbussen - hvad er det?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinmand kommer ud til din bolig eller et andet sted, hvor du er (det kan også være et firma, og assisterer med gardinfremvisning, gardin-opmåling samt generel gardinsupport - som regel 100 pct. gratis.

Se også: Gardinbussen Alrø


Er en mobil gardinbutik virkelig helt gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle gardinbusser kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres normale dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Tjek også: Gardinbussen Bredal


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinshops! De fleste servicerer med gardindemonstration, opmåling til gardiner plus generel gardinassistance - som regel fuldstændig gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Læs også: Mobil gardinmontør Tappernøje

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på få minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, som din gamle bedstemor skal bruge, kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for hjælp og vejledning, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os.

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret løsning, som også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Fx er der plisségardiner, som er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de lidt mere "crazy" designs, eller om du er mere til det almindelige samt mere tidløse. Det er blot fantasien, der sætter grænser, ift. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et utal af farver, design og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig.

Se også: Mobil gardinshop Stjær

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være åben. Det er oplagt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Se også: Mobil gardin-specialist Assens

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo Rollers (både mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Gardinbus Løkken

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og utroligt sofistikeret måde at skærme for sollys og nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan også fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mørklægning eller med mønster, og der er naturligvis en lang række kulører og mønstre man kan vælge iblandt.

Se også: Gardinbussen Birkerød

Børnegardiner

Børnevenlige børnegardiner

Det nutidige børneværelse skriger efter gardiner, der afslører barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et godt valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Tjek også: Gardinbussen Skallebølle

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er let at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i det private hjem. Hvis du føler, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det muligt at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Gludsted

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, der på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinet er ganske populære i de danske stuer, og det er meget forståeligt, eftersom de passer fint til både køkken, stue, soveværelse og alle andre andet rum i en bolig. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske let at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af foldegardiner. Gardinet betjenes med snoretræk eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Se også: Gardinbussen Vinderup

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at de er et meget stilrent samt diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at rengøre, eksempelvis med en klud, støvsuger eller med en særlig persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan du selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på hhv. 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige kulører, så hvis du er til lidt mere spræl end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Gardinbussen Store Damme

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at afskærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner kan fås i ensfarvede, mønstrede og som mørklægning – selvfølgelig i lækre stoffer af høj kvalitet – og de kan sagtens kombineres med eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender udelukkende stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at af- og påmontere, og det gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, der kun når til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinbutik Nordenskov

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er helt simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe godt til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder det meget lidt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er meget gode i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte er særligt velegnede i eksempelvis stue og køkken, hvor det kan være rart at minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lys udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er eksempelvis ingen, som siger, at mørklægningsgardiner behøver at være mørke; de virker også upåklageligt i hvid eller andre kulører. Vælg, hvad der passer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Læs også: Gardiner Orehoved

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for dit helbred. I årets lyseste måneder kan det dog være udfordrende at få sovet ordentligt, fordi solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også generet af genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af muligheder, lige som der også er uanede muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid er fint til mørklægning, og er oven i købet meget diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Gardiner Dyreborg

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om sitet

GardinBus er et reklamefinansieret website med en mission om at vejlede dig til at finde en gardinbus - alias en mobil gardinbutik - på internettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Jylland • Velkommen til denne side, der relaterer til Jylland • Filnavnet på denne netside relateret til "Jylland" er "jylland" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/jylland, og siden er nr. 1533 ud af sammenlagt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbussen Øster Vedsted • Gardinbussen Bjerreby • Gardinbussen Sydfyn • Hjemmesiden udkom 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 10:04:59, da du besøgte sitet • Denne HTML-side består af • Websitet har modtaget 43890 sidevisninger • Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag.

Andre sider på hjemmesiden

Se også: Gardinbussen Ejlstrup • Gardinbussen Dybbøl • Gardinbussen KlintehuseSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte vores side om gardinbussen i Jylland 😊 Vi håber, at denne hjemmeside kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!