Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardinpræsentation, opmåling plus generel gardinsupport 100 pct. GRATIS af en rigtig gardinspecialist, der kommer ud til dig med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinekspert i Græse Bakkeby-området og i resten af Danmark lige her!

På denne side kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed i Danmark
✔️ Få en oversigt over gardinbusser i hele landet
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål i relation til mobile gardinforhandlere. Bliv fx klogere på de mange fordele ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Græse Bakkeby-området og i hele landet - for private såvel som firmaer:

Gardinbus Græse Bakkeby ✔️ Det kan faktisk være en smule udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Græse Bakkeby? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📑
Ofte stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål angående en mobil gardin-konsulent:


Gardinbussen - hvad er det?

Gardinbussen er helt simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardinmontør tager ud til dit hjem eller et andet sted, du holder til (det kan også være en virksomhed, og servicerer med gardin-præsentation, gardin-måltagning samt generel gardinsupport - som regel 100 pct. GRATIS.

Tjek også: Mobil gardin-ekspert Nørager


Er gardinbussen virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den respektive gardinshop.

Læs også: Gardinbus Ramløse


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste servicerer med gardindemonstration, måltagning samt generel gardinvejledning - som regel helt gratis. Det er i sig selv super værdifuldt! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Se også: Mobil gardinshop Skave

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-ekspert på få minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, din gamle bedstemor skal bruge, så kan du tro om igen. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for hjælp og vejledning, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og utroligt raffineret måde at afskærme for sollys og nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda anvendes som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er naturligvis en lang række farver samt mønstre at vælge imellem.

Tjek også: Gardiner Nørre Knudstrup

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de store vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller hvilket som helst sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er ganske simpelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i den private bolig. Hvis du synes, at hvide lameller mangler lidt kulør, er det muligt at vælge mellem en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på.

Se også: Gardinbus med gardiner på tilbud i Børglum

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere godt til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte meget gode i for eksempel stue og køkken, hvor det kan være rart at minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er især rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er f.eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være mørke; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der passer til dig og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Se også: Mobil gardinshop Øster Lyng

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker løsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinerne er ganske populære i de danske stuer, og det er ganske forståeligt, da de egner sig godt til både køkken, stue, soveværelse og hvilket som helst andet værelse i boligen. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det nemt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg mellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af gardiner. Foldegardiner styres med kæde- eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved bestilling.

Tjek også: Gardinbussen Stepping

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbreds skyld. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få sovet ordentligt, idet solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du også irriteret over genskin i computerskærmen eller tv-skærmen i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et væld af muligheder, lige som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid egner sig udmærket til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Mobil gardinbutik Bjerreby

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og i metal. Ud over at de er et stilrent samt diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, eksempelvis med en klud, støvsuger eller med en særlig renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige kulører, så er du til mere spræl end den normale metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardiner Birkum

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Det er ideelt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardinbus Nyord

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en meget diskret gardinløsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der også flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. er der plisségardiner, der er specielt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedre i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarver og de lidt mere "specielle" designs, eller om du er mere til det almindelige og mere tidløse. Det er blot din fantasi, som sætter grænserne, ift. designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et hav af farver, design og visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal hjem til dig og bo.

Se også: Mobil gardinbutik Ny Harløse

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (mørklægning og "almindelig" lyskontrol i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden måde er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er nemt at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardinbussen Skærød

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at afskærme for indkig og sollys på. Gardinerne kan fås i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i lækre stoffer af god kvalitet – og de kan også kombineres med fx plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger udelukkende gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne fås selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Se også: Gardiner Lellinge

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Nutidens værelse til barnet skriger efter gardiner, der afspejler barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv oplagte. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Gardiner Herslev

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på internettet. Kort fortalt.

Data

Græse Bakkeby • Velkommen til denne side, der relaterer til Græse Bakkeby • Filnavnet på denne netside relateret til "Græse Bakkeby" er "graese-bakkeby" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/graese-bakkeby, og siden er nummer 93 ud af sammenlagt 1605 • Du kan tjekke flere interne websider her: Gardinbussen Kalvø • Gardinbussen Rødby • Gardinbussen Alsønderup • Denne hjemmeside blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 8:44:55, da du klikkede ind på sitet • Denne HTML-side har • Websitet har modtaget 43841 clicks • Tak fordi du læste med, og god dag.

Relaterede sider på sitet

Se også: Gardinbussen Herrestrup • Gardinbussen Pandrup • Gardinbussen SkævingeSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du klikkede ind siden omkring gardinbussen i Græse Bakkeby 😊 Vi håber, dette website kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!