Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardinpræsentation, måltagning og derudover generel gardinassistance 100 % gratis af en autoriseret gardinmontør, der kører ud til dig med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinshop i Bornholm-området og i resten af Danmark her!

I denne artikel kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service overhovedet
✔️ Få en oversigt over mobile gardinbutikker i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål vedrørende mobile gardinbutikker. Bliv fx klogere på fordelene ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en gardinbus i Bornholm-området og i hele landet - for privatpersoner samt firmaer:

Gardinbus Bornholm ✔️ Det kan være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at finde ud af, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet finder du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Bornholm? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📕
Jævntligt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål mht. en mobil gardinshop:


Gardinbus - hvad er det?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardin-specialist tager ud til dit hjem eller et andet sted, du holder til (det kan også være et firma, og assisterer med gardinfremvisning, måltagning til gardiner og derudover generel gardinsupport - som regel 100 procent gratis.

Se også: Gardiner Sejerby


Er en mobil gardinmontør virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsradius, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinbutik.

Tjek også: Gardinbus Løve


Hvilke fordele er der ved en gardinbus?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste servicerer med gardin-fremvisning, måltagning til gardiner og derudover generel gardinassistance - som regel helt gratis. Det er i sig selv virkelig værdifuldt!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Læs også: Gardiner Javngyde

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din bedstemor skal bruge, så kan du tro om igen. Gardiner er tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt til os.

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det nutidige børneværelse skriger efter gardiner, der reflekterer barnets køn og interesseområder. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv oplagte. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardinbus Karby

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er simpelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Udover at fungere fint til mørklægning, idet det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i rigtig mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er meget velegnede i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i fx stue og køkken, hvor det kan være rart at minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er især rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er f.eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være kulsorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dine vinduer og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Se også: Mobil gardinkonsulent Mårslet

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for dit helbreds skyld. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være udfordrende at få sovet ordentligt, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computeren eller tv'et i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig fint til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Gardinbus Øster Jølby

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det er enkelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i hjemmet. Hvis du synes, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det muligt at få en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget touch på.

Tjek også: Gardinbus med gode priser på gardiner i Tebstrup

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Afhængigt af typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet sidder meget højt eller på anden måde er meget ufremkommeligt, så det ikke er lige til at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardinbus Jordrup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og elegant måde at afskærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner kan fås i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægningsgardiner – naturligvis i flotte stoffer i god kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med fx rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er lette at af- og påmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer perfekt til lige præcis dine vinduer.

Se også: Gardiner Midtjylland

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, enten med klud, støvsuger eller med en særlig renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige kulører, så hvis du er til lidt mere spræl end den normale metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Gardinbussen Viby

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og desuden er de en diskret form for løsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx er der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer af vinduer. Designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "crazy" designs, eller om du er mere til det normale og mere tidløse. Det er nemlig blot din fantasi, som sætter grænserne, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et hav af farver, design og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal hjem til dig.

Læs også: Mobil gardinmand Frederiksberg

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være en smule åben. Det er ideelt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Mobil gardinshop Skellet

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og utroligt elegant måde at skærme for sollys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar bruges som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som en rumdeler. Du kan få panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er selvfølgelig en masse farver og mønstre man kan vælge imellem.

Se også: Gardinbussen Nørre Vissing

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, der på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i de danske stuer, og det er meget forståeligt, idet de egner sig godt til både soveværelse, stue, køkken og hvilket som helst andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske let at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af gardiner. Gardinet styres via snoretræk eller kædetræk eller den type betjening, du vælger, ved bestilling.

Se også: Gardinbussen Høsterkøb

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret website med en mission om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - alias en mobil gardin-ekspert - online. Kort fortalt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Bornholm • Filnavnet på denne side omhandlende "Bornholm" er "bornholm" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/bornholm, og siden er nummer 1540 ud af sammenlagt 1605 • Du kan se flere interne sider her: Gardinbus Sydøstsjælland • Gardinbus Ny Hammersholt • Gardinbus Birkende • Dette website blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 10:06:49, da du kom ind på hjemmesiden • Denne HTML-side har • Sitet har fået 43892 besøg • Tak for dit besøg, og god dag.

Andre undersider på websitet

Tjek også: Gardinbus Vamdrup • Gardinbussen Øster Vedsted • Gardinbus MidtfynSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side om gardinbussen i Bornholm 😊 Vi håber, denne side kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!