Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardin-præsentation, gardinopmåling og derudover generel gardinrådgivning 100 pct. gratis af en rigtig gardinekspert, som kører ud til dit område med den rullende gardinbutik • Find en mobil gardinbutik i Odense-området og i resten af Danmark her!

På denne side kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service i Danmark
✔️ Få et overblik over mobile gardinforhandlere i hele landet
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål vedr. mobile gardinshops. Bliv fx klogere på de mange fordele ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Odense og omegn og i hele DK - for privatpersoner såvel som firmaer:

Gardinbus Odense ✔️ Det kan være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet finder du herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Odense? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

🔎
Jævntligt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål ift. en mobil gardinkonsulent:


Gardinbussen - hvad er det?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinbutik. En professionel gardinekspert tager ud til dit hjem eller det sted, du befinder dig (det kan også være en virksomhed, og assisterer med demonstration af gardiner, opmåling til gardiner plus generel gardinsupport - som regel helt GRATIS.

Se også: Mobil gardin-specialist Sig


Er en mobil gardin-specialist virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres normale dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Læs også: Gardiner Bælum


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste servicerer med fremvisning af gardiner, måltagning og derudover generel gardinvejledning - ofte 100 procent gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Tjek også: Mobil gardinbutik Bovrup

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på få minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, som din gamle bedstemor skal bruge, kan du tro om. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere typer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne guide lærer du, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og rådgivning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret form for løsning, som også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, som er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer vinduer. Rent designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarver og de lidt mere "crazy" designs, eller om du er mere til det normale og mere tidløse. Det er kun fantasien, der sætter grænser, med hensyn til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et utal af farver, designs og visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal med hjem til dig.

Tjek også: Mobil gardinbutik Andrup

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Nutidens børneværelse skriger efter gardiner, som afspejler barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardinbus Rakkeby

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilsikker måde at skærme for indkig og dagslys på. Gardinerne får du i mønstrede, ensfarvede og som mørklægningsgardiner – naturligvis i lækre stoffer af super kvalitet – og de kan også kombineres med fx rullegardiner eller plisségardiner. Nogen bruger kun stofgardiner som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige interiør. Almindelige gardiner er nemme at af- og påmontere, og dette gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du selvfølgelig på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Se også: Mobil gardinbutik Bække

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og meget sofistikeret måde at skærme for dagslys og andres nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også bruges som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, ensfarvet eller som mørklægningsgardiner, og der er naturligvis masser af kulører samt mønstre at vælge imellem.

Læs også: Mobil gardinshop Ejstrupholm

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset totalt ude eller efterlade en stribe til at være lidt åben. Dette er ideelt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardiner Jegind

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (mørklægning og "normal" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med remote control (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden vis er ufremkommeligt, så det ikke er nemt at komme til det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardinbutik Flauenskjold

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner giver sig virkelig til kende i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er simpelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i hjemmet. Hvis du tænker, at hvide lamelgardiner er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Snedsted

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbreds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computerskærmen eller tv'et , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af muligheder, lige som der også er uanede muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig fortrinligt til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Se også: Gardinbussen Karup

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er helt simpelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere godt til mørklægning, idet det slutter tæt i top, bund og sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er velegnede i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det kan være smart at minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er eksempelvis ingen, som siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være kulsorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der passer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet bedst.

Se også: Gardinbus Søllested

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en elegant løsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinerne er ganske populære i de danske stuer, hvilket er meget forståeligt, eftersom de egner sig godt til både køkken, soveværelse, stue og hvilket som helst andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg mellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes via kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved køb.

Se også: Gardinbussen Idom

Persienner

Populære persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at persienner er et stilsikkert og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten også, at persienner særligt nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, for eksempel med klud, støvsuger eller med en speciel renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige kulører, så hvis du er til lidt mere spas end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er helt op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinshop Bækmarksbro

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på internettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Odense • Filnavnet på denne side om "Odense" er "odense" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/odense, og siden er nummer 581 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke andre interne websider her: Gardinbus Toksværd • Gardinbussen Sønderho • Gardinbus Blistrup • Websitet blev udgivet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 8:52:38, da du klikkede ind på hjemmesiden • Denne HTML-side indeholder • Sitet har modtaget 43846 clicks • Tak for besøget, og rigtig go' dag.

Relaterede undersider på sitet

Se også: Gardinbussen Store Fuglede Stationsby • Gardinbussen Odder • Gardinbussen RavnkildeSitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du klikkede ind vores side omkring gardinbussen i Odense 😊 Vi håber, dette site kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!