Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardin-demonstration, gardinopmåling samt generel gardinassistance 100 procent GRATIS af en professionel gardinmand, som kører ud til din by med den rullende gardinbutik • Find en gardinbus i Ravsted-området og i resten af landet her!

Her på siden kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i landet
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål vedr. gardinbusser. Læs bl.a. om de mange fordele ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Ravsted og omegn og i hele landet - for private og erhverv:

Gardinbus Ravsted ✔️ Det kan faktisk være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet finder du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Ravsted? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📕
Jævntligt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål vedr. en mobil gardinbutik:


Hvad er gardinbussen?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardin-specialist tager ud til dit hjem eller det sted, hvor du befinder dig (det kan også være et firma, og hjælper med gardinpræsentation, måltagning til gardiner plus generel gardinassistance - ofte 100 % GRATIS.

Tjek også: Gardinbus Espe


Er gardinbussen virkelig helt gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, der i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Tjek også: Mobil gardinshop Horslunde


Hvilke fordele er der ved en gardinbus?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste assisterer med gardin-fremvisning, opmåling samt generel gardinrådgivning - som regel 100 procent gratis. Det er i sig selv virkelig pengebesparende!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Se også: Mobil gardinbutik Vind

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på nul komma fem

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor skal bruge, så kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere typer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilren gardinløsning, som på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardinerne er ganske populære i de danske stuer, og det er forståeligt, eftersom de passer fint til både stue, køkken, soveværelse og ethvert andet værelse i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske simpelt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil gennem dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes med kædetræk eller snoretræk eller den type betjening, du angiver, ved køb.

Tjek også: Mobil gardinmand Haverslev

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er helt enkelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Ud over at fungere fint til mørklægning, fordi det slutter helt tæt i top, bund og sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i virkelig mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er meget gode i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte er særligt velegnede i eksempelvis stue og køkken, hvor det er smart at minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lyset udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er fx ingen, der siger, at gardiner med mørklægning absolut skal være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der passer til dit hjem og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Læs også: Gardiner Vorgod

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og meget elegant måde at afskærme for sollys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også fungere som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er naturligvis masser af farver og mønstre du kan vælge imellem.

Tjek også: Gardinbussen Langeland

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset totalt ude eller efterlade en stribe til at være åben. Det er ideelt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardiner Store Rørbæk

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er meget let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i hjemmet. Hvis du synes, at hvide lamelgardiner er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget præg på.

Tjek også: Gardinbus med gardiner på tilbud i Sydvestfyn

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at afskærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner kan fås i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer af kvalitet – og de kan med fordel kombineres med fx plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger udelukkende gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er lette at på- og afmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Gardinbussen Hjarup

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et stilsikkert samt diskret valg, som er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes populariteten også, at persienner særligt nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, for eksempel med en klud, støvsuger eller med en særlig persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan du selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige farver, så hvis du er til mere spas end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardinbussen Dronningmølle

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få sovet ordentligt, da solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du generet af genskin i computeren eller tv'et , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af muligheder, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid er fortrinligt til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Mobil gardinbutik Trekroner

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og oveni det er de en diskret løsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der flere forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, som er særligt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer vinduer. Designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarver og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det neutrale og mere tidløse. Det er blot fantasien, som sætter grænserne, ift. designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et utal af kulører, design samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal hjem til dig og bo.

Tjek også: Gardinbus Liseleje

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet og Duo Rollers (mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt ufremkommeligt, så det ikke er lige til at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Gardinbus Gundsølille

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Nutidens værelse til barnet kræver gardiner, som afspejler barnets køn og interesseområder. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Mobil gardinkonsulent Ørum

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret site med en mission om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardin-mand - på internettet. Helt simpelt.

Data

Ravsted • Velkommen til denne side, der relaterer til Ravsted • Filnavnet på denne webside relateret til "Ravsted" er "ravsted" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/ravsted, og siden er nr. 796 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbus Nørre Dalby • Gardinbussen Nørre Dalby • Gardinbus Løjt Kirkeby • Websitet blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:48:05, da du kom ind på websitet • Denne HTML-side består af • Sitet har fået 43882 visninger • Tak for besøget, og go' dag.

Relaterede undersider på websitet

Tjek også: Gardinbus Hesselager • Gardinbussen Ørsted • Gardinbus BjæverskovSitemap

➕ Tak, fordi du læste med!

Tak, fordi du besøgte denne side om gardinbussen i Ravsted 🙏 Vi håber, at denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!