Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen servicerer med gardin-præsentation, måltagning plus generel gardinrådgivning fuldstændig GRATIS af en autoriseret gardinspecialist, som kommer hen til din by med den rullende gardinbutik • Find en gardinbus i Nordjylland-området og i resten af Danmark her!

I denne guide kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service overhovedet i DK
✔️ Få en oversigt over gardinbusser i hele landet
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål vedrørende mobile gardinforhandlere. Få eks. information om de mange fordele ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Nordjylland-området og i hele DK - for private såvel som erhverv:

Gardinbus Nordjylland ✔️ Det kan faktisk være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du se hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Nordjylland? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

🔎
Ofte stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål med hensyn til en mobil gardinbutik:


Gardinbussen - hvad er det?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardin-ekspert kommer ud til din bolig eller et andet sted, du opholder dig (det kan også være en virksomhed, og hjælper med gardinfremvisning, gardinopmåling og derudover generel gardinassistance - som regel helt GRATIS.

Se også: Gardinbussen Østfyn


Er gardinbussen virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres normale dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinbutik.

Se også: Mobil gardin-specialist Kølby


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinshops! De fleste assisterer med gardindemonstration, måltagning plus generel gardinassistance - som regel fuldstændig gratis. Det er i sig selv super værdifuldt!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Se også: Mobil gardinkonsulent Toreby

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på ingen tid

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor har brug for, så kan du tro om. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og har du brug for support og vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er enkelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Udover at passe fint til mørklægning, fordi det slutter tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet minimalt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte meget gode i for eksempel stue og køkken, hvor det kan være fint at minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er eks. ingen, der siger, at gardiner med mørklægning absolut skal være mørke; de fungerer også fint i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Læs også: Gardinbussen Skrækkenborg

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilren måde at afskærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner får du i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægningsgardiner – naturligvis i lækre stoffer i kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med fx rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er lette at på- og afmontere, og det gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der går til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Læs også: Gardiner Sønder Hygum

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at persienner er et stilsikkert samt diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at rengøre, fx med klud, støvsugeren eller med en særlig renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige farver, så hvis du er til lidt mere spræl end den traditionelle metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du køber. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardinbus Greve

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, fordi solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du irriteret over genskin i computerskærmen eller tv'et i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af varianter, lige som der også er mange muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer udmærket til mørklægning, og er derudover meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Se også: Gardiner Lohals

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant løsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er populære i danskernes stuer, hvilket er ganske forståeligt, eftersom de egner sig godt til både køkken, soveværelse, stue og ethvert andet rum i en bolig. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske nemt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af gardiner. Foldegardiner styres via snoretræk eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved køb.

Se også: Mobil gardin-montør Hundborg

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de store vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at justere, lige som det er ganske nemt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i den private bolig. Hvis du føler, at hvide lamelgardiner er lidt for neutrale, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget touch på løsningen.

Tjek også: Gardinbussen med gode priser på gardiner i Jebjerg

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er ideelt til værelser, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Mobil gardinbutik Bælum

Panelgardiner

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og ualmindeligt elegant måde at afskærme for solen og nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda anvendes som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er naturligvis masser af farver samt mønstre at vælge iblandt.

Læs også: Mobil gardinbutik Nordborg

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (mørklægning og "normal" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er helt ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Mobil gardinbutik Handbjerg

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret form for gardinløsning, som også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. er der plisségardiner, som er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de mere "skøre" designs, eller om du er mere til det neutrale og mere tidløse. Det er nemlig kun fantasien, som sætter grænserne, i forhold til designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et utal af farver, design og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Læs også: Gardinbussen Videbæk

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Samtidens børneværelse kræver gardiner, der afslører barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et oplagt valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Mobil gardinbutik Grønnemose

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - alias en mobil gardin-ekspert - på nettet. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Nordjylland • Filnavnet på denne side relateret til "Nordjylland" er "nordjylland" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/nordjylland, og siden er nummer 1497 ud af i alt 1605 • Du kan se andre interne sider her: Gardinbus Farstrup • Gardinbussen Kollemorten • Gardinbus Kliplev • Dette website blev udgivet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:43:18, da du klikkede ind på hjemmesiden • Denne HTML-side har • Sitet har i alt 43875 besøg • Tak fordi du læste med, og god dag.

Andre sider på hjemmesiden

Se også: Gardinbussen Ortved • Gardinbus Køng • Gardinbus HjulbySitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side om gardinbussen i Nordjylland 😊 Vi håber, at denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!