Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardin-demonstration, gardin-opmåling samt generel gardinassistance 100 pct. GRATIS af en autoriseret gardinspecialist, som kører ud til dit område med den mobile gardinshop • Find en mobil gardinmontør i Esbjerg-området og i resten af Danmark lige her!

I denne artikel kan du lære om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service overhovedet i DK
✔️ Få et overblik over mobile gardinbutikker i hele Danmark
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål angående gardinbusser. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinmontør i Esbjerg-området og i hele landet - for privatpersoner såvel som firmaer:

Gardinbus Esbjerg ✔️ Det kan faktisk være en smule problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at finde ud af, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du finde hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Esbjerg? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📓
Hyppigt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål angående en mobil gardin-mand:


Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardinkonsulent kommer ud til din bolig eller et andet sted, du holder til (det kan også være et firma, og hjælper med gardindemonstration, måltagning plus generel gardinsupport - som regel 100 procent GRATIS.

Læs også: Gardinbussen Dybsø


Er en mobil gardin-mand virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et beløb for at køre udover deres normale dækningsområde, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinshop.

Se også: Mobil gardin-ekspert Enø By


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste servicerer med demonstration af gardiner, gardin-opmåling plus generel gardinrådgivning - som regel fuldstændig gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Se også: Gardinbussen Hovborg

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på ingen tid

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, din gamle bedstemor har brug for, så kan du godt tro om. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere typer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne guide lærer du, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for hjælp og vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Nutidens børneværelse kræver gardiner, som reflekterer barnets køn og interesseområder. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv et oplagt valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardiner Ryomgård

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner giver sig virkelig til kende i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at justere, lige som det er meget nemt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i det private hjem. Hvis du mener, at hvide lameller er lidt kedelige, er det muligt at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Tjek også: Gardinbus med gardiner på tilbud i Herskind

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardiner er meget populære i de danske stuer, hvilket er ganske forståeligt, da de passer fint til både køkken, soveværelse, stue og alle andre andet værelse i en bolig. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil gennem dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes via kædetræk eller snoretræk eller den type betjening, du vælger, ved bestilling.

Se også: Gardinbussen Veddum

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Det er ideelt til værelser, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardiner Vejstrup

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være problematisk at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du irriteret over genskin i computeren eller tv'et , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af varianter, lige som der også er mange muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer fint til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Tjek også: Mobil gardinmand Laurbjerg

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo Rollers (både mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (el- og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardinbussen Låsby

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og samtidigt er de en meget diskret løsning, som samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. findes der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du gøre op med dig selv, om du er modig og går efter pangfarverne og de mere "specielle" designs, eller om du foretrækker det neutrale samt mere tidløse. Det er kun fantasien, som sætter grænserne, med hensyn til designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et utal af farver, designs samt visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal hjem til dig.

Tjek også: Gardinbus Sundby

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er simpelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Udover at passe godt til mørklægning, fordi det slutter helt tæt i top, bund og sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er velegnede i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte er særligt velegnede i for eksempel stue og køkken, hvor det er fint at kunne minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lyset udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er eksempelvis ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre kulører. Vælg, hvad der passer til dig og din stil – så bliver resultatet bedst.

Se også: Gardinbussen Hvidbjerg

Persienner

Populære persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at persienner er et stilsikkert samt diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, enten med en klud, støvsuger eller med en særlig persiennerenser. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene ligger på hhv. 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige kulører, så hvis du er til mere spræl end den normale metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du køber. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardin-montør Agger

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og ualmindeligt elegant måde at afskærme for udendørslys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan også bruges som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er selvfølgelig mange forskellige kulører og mønstre man kan vælge iblandt.

Tjek også: Mobil gardinbutik Kjellerup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og elegant måde at skærme for indkig og sollys på. Gardinerne får du i mønstrede, ensfarvede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer i god kvalitet – og de kan også kombineres med for eksempel rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender udelukkende gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er nemme at af- og påmontere, og dette gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinbutik Millinge

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret website med en mission om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardin-konsulent - på nettet. Kort fortalt.

Data

Esbjerg • Velkommen til denne side, der relaterer til Esbjerg • Filnavnet på denne webside relateret til "Esbjerg" er "esbjerg" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/esbjerg, og siden er nummer 735 ud af i alt 1605 • Du kan finde andre interne sider her: Gardinbus Høsterkøb • Gardinbus Hasselø Plantage • Gardinbus Nakskov • Denne hjemmeside blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:50:09, da du besøgte sitet • Denne HTML-side indeholder • Sitet har modtaget 43884 besøg • Tak for dit besøg, og god dag.

Andre sider på websitet

Tjek også: Gardinbus Paderup • Gardinbussen Diernæs • Gardinbussen HejnsvigSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte siden om gardinbussen i Esbjerg. Vi håber, dette website kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!