Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med demonstration af gardiner, gardin-opmåling plus generel gardinsupport 100 procent GRATIS af en rigtig gardinmontør, som kommer ud til dit område med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinmontør i København-området og i resten af Danmark lige her!

I denne guide kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service overhovedet
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål i relation til mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om de mange fordele ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinspecialist i København og omegn og i hele DK - for private samt firmaer:

Gardinbus København ✔️ Det kan faktisk være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i København? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📕
Jævntligt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål vedrørende en mobil gardin-montør:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er helt simpelt en mobil gardinbutik. En uddannet gardin-konsulent tager ud til dit hjem eller et andet sted, hvor du holder til (det kan også være et firma, og assisterer med præsentation af gardiner, gardinopmåling og derudover generel gardinvejledning - ofte 100 procent GRATIS.

Se også: Gardinbus Helstrup


Er gardinbussen virkelig 100 procent gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at køre udover deres normale dækningsområde, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinbutik.

Tjek også: Mobil gardinshop Skodsbøl


Hvilke fordele er der ved en mobil gardin-konsulent?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste servicerer med gardinpræsentation, måltagning og derudover generel gardinassistance - som regel helt gratis. Det er i sig selv MEGET værdifuldt! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Læs også: Gardinbus Rudersdal

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, som din bedstemor har brug for, kan du tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og har du brug for support og rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det nutidige værelse til barnet skriger efter gardiner, der afslører barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et godt valg. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardinbus Holløselund

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et stilrent og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, fx med en klud, støvsugeren eller med en speciel persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige kulører, så er du til lidt mere spas end den normale metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinbutik Nørup

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og utroligt elegant måde at afskærme for sollys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar bruges som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er naturligvis masser af kulører samt mønstre du kan vælge iblandt.

Tjek også: Mobil gardin-konsulent Skrækkenborg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er simpelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe godt til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i eks. stue og køkken, hvor det kan være smart at minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lys udefra. Her er især rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner skal være kulsorte; de virker også fint i hvid eller andre kulører. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Tjek også: Gardiner Skibby

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret løsning, der samtidigt er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der også mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. findes der plisségardiner, som er ekstra velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du gøre op med dig selv, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de lidt mere "skøre" designs, eller om du er mere til det normale og mere tidløse. Det er blot fantasien, som sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et utal af farver, design samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Læs også: Mobil gardin-ekspert Frederiks

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (mørklægning og "almindelig" lysregulering i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet sidder meget højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardin-konsulent Maugstrup

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være åben. Det er oplagt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardinbussen Gevninge

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og elegant måde at skærme for indkig og dagslys på. Gardinerne kan fås i mønstrede, ensfarvede og som mørklægning – selvfølgelig i lækre stoffer af kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med fx plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender udelukkende stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige interiør. Almindelige gardiner er nemme at af- og påmontere, og dette gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Læs også: Gardinbussen Herslev

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få nok søvn, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også generet af genskin i computeren eller tv-skærmen i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, lige som der også er uanede muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid er fint til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Gardinbussen Bælum

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det også er ganske simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i det private hjem. Hvis du tænker, at hvide lameller er lidt kedelige, er det muligt at få en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget touch på.

Se også: Gardinbussen med gode priser på gardiner i Ringkøbing

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant gardinløsning, der på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i danskernes stuer, hvilket er forståeligt, eftersom de egner sig godt til både soveværelse, stue, køkken og ethvert andet rum i boligen. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner styres via kæde- eller snoretræk eller den type betjening, du angiver, ved bestilling.

Læs også: Mobil gardin-specialist Over Jerstal

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om sitet

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - alias en mobil gardinbutik - på internettet. Helt simpelt.

Data

København • Velkommen til denne side, der relaterer til København • Filnavnet på denne netside relateret til "København" er "koebenhavn" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/koebenhavn, og siden er nummer 1 ud af sammenlagt 1605 • Du kan tjekke flere interne sider her: Gardinbus Gørlev • Gardinbus Hjulby • Gardinbussen Slimminge • Dette website blev udgivet 23-09-2021 • Det er i dag 15-07-2024, og klokken var 9:35:20, da du kom ind på hjemmesiden • Denne HTML-side har • Sitet har modtaget 60744 visninger • Tak for besøget, og rigtig god dag.

Andre sider på websitet

Læs også: Gardinbus Øm • Gardinbus Ørnhøj • Gardinbus RensSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse denne side omhandlende gardinbussen i København :) Vi håber, at denne side kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!