Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen hjælper med gardin-fremvisning, måltagning samt generel gardinassistance 100 % GRATIS af en rigtig gardin-konsulent, der kommer ud til din by med den rullende gardinbutik • Find en mobil gardinkonsulent i Slimminge-området og i resten af landet her!

På denne side kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed
✔️ Få en oversigt over mobile gardinforhandlere i hele landet
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål i forhold til mobile gardinshops. Bliv fx klogere på de mange fordele ved en gardinbus.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardin-specialist i Slimminge-området og i hele landet - for privatpersoner og erhverv:

Gardinbus Slimminge ✔️ Det kan faktisk være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Slimminge? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📒
Jævntligt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål ang. en mobil gardinmontør:


Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er helt enkelt en mobil gardinshop. En professionel gardin-ekspert kommer ud til din bolig eller et andet sted, hvor du holder til (det kan også være en virksomhed, og servicerer med gardin-præsentation, gardin-opmåling og derudover generel gardinassistance - ofte helt gratis.

Læs også: Mobil gardinshop Bogø


Er en mobil gardin-konsulent virkelig 100 pct. gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsområde, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinbutik.

Læs også: Mobil gardinshop Høl


Hvilke fordele er der ved en gardinbus?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinshops! De fleste hjælper med gardin-demonstration, opmåling til gardiner og derudover generel gardinvejledning - ofte fuldstændig gratis. Det er i sig selv ekstremt pengebesparende! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Se også: Mobil gardinspecialist Neder Randlev

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, din bedstemor har brug for, så kan du tro om. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for hjælp og rådgivning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og meget sofistikeret måde at afskærme for solen og andres nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar anvendes som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, ensfarvet eller som mørklægningsgardiner, og der er selvfølgelig en masse farver samt mønstre at vælge iblandt.

Læs også: Gardinbussen Karise

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har i lang tid været populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, eks. med klud, støvsuger eller med en speciel persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige farver, så hvis du er til mere spræl end den normale metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinbutik Ullerup

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Samtidens værelse til barnet skriger efter gardiner, som reflekterer barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med film-motiv et godt valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Læs også: Gardinbussen Tversted

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er helt simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at fungere fint til mørklægning, idet det slutter helt tæt i top, bund og sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte er særligt velegnede i eks. stue og køkken, hvor det er rart at minimere indkig uden at aflukke helt for lyset udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være sorte; de fungerer også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der passer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet bedst.

Tjek også: Gardiner Vester Nebel

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du generet af genskin i computeren eller tv'et i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et hav af muligheder, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning skal bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig fint til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Mobil gardinbutik Fandrup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at skærme for indkig og lys på. Gardinerne kan fås i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer af god kvalitet – og de kan sagtens kombineres med eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender udelukkende gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er lette at på- og afmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne fås selvfølgelig på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Læs også: Gardinbus Taps

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er ideelt til værelser, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardinbus Skjern

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det også er ganske let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i det private hjem. Hvis du mener, at hvide lamelgardiner er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget præg på løsningen.

Se også: Gardinbussen med gode priser på gardiner i Kerteminde

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at sikre den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (både mørklægning og "normal" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardinshop Langholt

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og samtidigt er de en diskret gardinløsning, som også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx findes der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer af vinduer. Designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "crazy" designs, eller om du foretrækker det normale samt mere tidløse. Det er blot fantasien, der sætter grænserne, med hensyn til designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et utal af kulører, design og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal hjem til dig og bo.

Læs også: Gardiner Ortved

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er ganske populære i de danske stuer, og det er forståeligt, da de passer fint til både stue, køkken, soveværelse og alle andre andet rum i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil gennem dit valg af gardiner. Gardinet betjenes med kædetræk eller snoretræk eller den type betjening, du angiver, ved bestilling.

Se også: Gardinbussen Fjelsø

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på nettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Slimminge • Filnavnet på denne webside omhandlende "Slimminge" er "slimminge" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/slimminge, og siden er nummer 117 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbussen Kulhuse • Gardinbus Fraugde • Gardinbussen Sønder Vissing • Dette website blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 06-12-2023, og klokken var 5:10:50, da du besøgte hjemmesiden • Denne HTML-side har • Sitet har modtaget 15932 visninger • Tak for kigget, og go' dag.

Relaterede sider på sitet

Tjek også: Gardinbus Englerup • Gardinbussen Holløselund • Gardinbus HumlumSitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du klikkede ind siden omhandlende gardinbussen i Slimminge 😊 Vi håber, at denne hjemmeside kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!