Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen assisterer med fremvisning af gardiner, opmåling til gardiner samt generel gardinassistance fuldstændig GRATIS af en autoriseret gardinekspert, som kommer hen til dit område med den rullende gardinbutik • Find gardinbussen i Annisse Nord-området og i resten af Danmark her!

I denne artikel kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet
✔️ Få en oversigt over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål mht. mobile gardinforhandlere. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinbutikker.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find gardinbussen i Annisse Nord-området og i hele landet - for private såvel som firmaer:

Gardinbus Annisse Nord ✔️ Det kan være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet finder du herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Annisse Nord? Så tillykke med det! Oversigten bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📕
Jævntligt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål angående en mobil gardinbutik:


Gardinbussen - hvad er det?

En gardinbus er ganske simpelt en mobil gardinshop. En uddannet gardin-konsulent kommer ud til dit hjem eller det sted, du opholder dig (det kan også være et firma, og assisterer med gardindemonstration, måltagning til gardiner samt generel gardinsupport - som regel fuldstændig GRATIS.

Se også: Mobil gardinbutik Hellebæk


Er en gardinbus virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle gardinbusser kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at købe gardiner hos den respektive gardinbutik.

Læs også: Gardinbussen Jegerup


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste hjælper med gardinfremvisning, måltagning samt generel gardinsupport - som regel 100 procent gratis. Det er i sig selv MEGET værdifuldt! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Læs også: Gardiner Knabstrup

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, som din gamle bedstemor skal bruge, så kan du godt tro om. Gardiner er tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og får du brug for hjælp og rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at afskærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner får du i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægningsgardiner – naturligvis i lækre stoffer i super kvalitet – og de kan sagtens kombineres med eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender udelukkende gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og dette gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne leveres naturligvis på mål, så de passer perfekt til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinbutik Hatting

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er enkelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe godt til mørklægning, fordi det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er gode i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte er særligt velegnede i eksempelvis stue og køkken, hvor det kan være fint at kunne minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er specielt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er eks. ingen, der siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være mørke; de fungerer også upåklageligt i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Se også: Gardiner Sakskøbing

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de kolonorme vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at justere, lige som det er meget simpelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i det private hjem. Hvis du tænker, at hvide lameller mangler lidt kulør, er det muligt at få en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Se også: Gardinbus med gode priser på gardiner i Tullebølle

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset totalt ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er ideelt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardinbussen Tylstrup

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret løsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx er der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarver og de lidt mere "crazy" designs, eller om du foretrækker det almindelige samt mere tidløse. Det er nemlig kun din fantasi, der sætter grænserne, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et hav af farver, design og visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal hjem til dig.

Læs også: Gardinbussen Vrå

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (både mørklægning og "normal" lysstyring i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er helt ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinshop Skodsbøl

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og meget sofistikeret måde at skærme for sollys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan også anvendes som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er selvfølgelig en masse farver og mønstre at vælge imellem.

Tjek også: Mobil gardin-konsulent Ulfborg

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for sundheden. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få sovet ordentligt, fordi solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også irriteret over genskin i computeren eller tv'et , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af muligheder, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid egner sig fortrinligt til mørklægning, og er derudover meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Læs også: Mobil gardinbutik Esrum

Børnegardiner

Børnevenlige børnegardiner

Nutidens børneværelse kræver gardiner, som reflekterer barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv oplagte. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Gardinbus Sorring

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en elegant gardinløsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinet er populære i danskernes stuer, og det er forståeligt, idet de egner sig fint til både stue, soveværelse, køkken og ethvert andet rum i boligen. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil via dit valg af gardiner. Gardinet styres med kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved køb.

Læs også: Gardinbus Serup

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at persienner er et stilrent samt diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes populariteten også, at persienner meget nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, eksempelvis med klud, støvsugeren eller med en speciel persienne-renser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige kulører, så hvis du er til lidt mere spas end den normale metalfarve, er det også muligt at få persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardinbus Ødsted

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om GardinBus

GardinBus er et reklamefinansieret medie med en mission om at vejlede dig til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinshop - online. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Annisse Nord • Filnavnet på denne side om "Annisse Nord" er "annisse-nord" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/annisse-nord, og siden er nr. 154 ud af i alt 1605 • Du kan se andre interne websider her: Gardinbus Nakskov • Gardinbus Vridsløsemagle • Gardinbussen Birkholm • Hjemmesiden udkom 23-09-2021 • Det er i dag 02-07-2022, og klokken var 4:40:12, da du besøgte sitet • Denne HTML-side indeholder • Sitet har fået 818 klik • Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag.

Andre undersider på sitet

Læs også: Gardinbussen Kirke Hyllinge • Gardinbussen Nørre Vissing • Gardinbussen Over Dråby StrandSitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side omkring gardinbussen i Annisse Nord :-) Vi håber, at dette site kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!