Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardinfremvisning, opmåling plus generel gardinsupport 100 pct. gratis af en professionel gardin-konsulent, der kører ud til dit område med den rullende gardinshop • Find gardinbussen i Glud-området og i resten af landet lige her!

I denne artikel kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i landet
✔️ Få et overblik over gardinbusser i hele landet
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål i relation til gardinbusser. Bliv fx klogere på de mange fordele ved mobile gardinshops.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Glud-området og i hele landet - for privatpersoner samt firmaer:

Gardinbus Glud ✔️ Det kan være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Glud? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📓
Jævntligt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål ang. en mobil gardinbutik:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er helt enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinmontør tager ud til din bolig eller et andet sted, hvor du opholder dig (det kan også være et firma, og hjælper med gardinfremvisning, opmåling til gardiner samt generel gardinvejledning - ofte fuldstændig gratis.

Læs også: Gardinbus Aalestrup


Er en mobil gardinshop virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinbutik.

Se også: Gardinbus Bangsebro


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste servicerer med præsentation af gardiner, måltagning samt generel gardinsupport - ofte 100 pct. gratis. Det er i sig selv ekstremt pengebesparende! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Tjek også: Gardiner Sig

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på nul komma fem

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor har brug for, så kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os.

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Ud over at passe fint til mørklægning, idet det slutter helt tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i fx stue og køkken, hvor det er rart at kunne minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er f.eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut skal være kulsorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Læs også: Gardiner Nørup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilsikker måde at skærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner findes i mønstrede, ensfarvede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer i god kvalitet – og de kan med fordel kombineres med f.eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at af- og påmontere, og det gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som kun går til vindueskarmen. Gardinerne får du selvfølgelig på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Se også: Gardiner Svaneke

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og meget raffineret måde at skærme for udendørslys og andres nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan endda fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, ensfarvet eller som mørklægningsgardiner, og der er selvfølgelig mange forskellige kulører og mønstre du kan vælge iblandt.

Tjek også: Gardinbus Kolind

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner giver sig virkelig til kende i stuen med de kolonorme vinduespartier, på kontoret eller i hallen. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at justere, lige som det er nemt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i boligen. Hvis du føler, at hvide lameller er lidt kulørløse, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbus med billige gardiner i Bagenkop

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilren løsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardiner er populære i danskernes stuer, og det er forståeligt, eftersom de passer fint til både soveværelse, stue, køkken og hvilket som helst andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din individuelle stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes via kæde- eller snoretræk eller den type betjening, du angiver, ved køb.

Læs også: Gardinbus Rønnebæk

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og oveni det er de en meget diskret form for gardinløsning, der også er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der også mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer vinduer. Designmæssigt bør du gøre op med dig selv, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de lidt mere "skøre" designs, eller om du er mere til det almindelige samt mere tidløse. Det er nemlig kun din fantasi, som sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et hav af kulører, designs og visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal hjem til dig.

Læs også: Gardinbus Dråby

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en stribe til at være åben. Det er ideelt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Mobil gardinmontør Randbøldal

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få nok søvn, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du irriteret over genskin i computerskærmen eller tv-skærmen i stuen, kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af muligheder, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer udmærket til mørklægning, og er desuden meget diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Se også: Mobil gardinshop Østengård

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, plissegardiner, markiser, persienner, insektnet og Duo Rollers (mørklægning og "almindelig" lyskontrol i ét). Afhængigt af typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardinkonsulent Skovlund

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Det moderne værelse til barnet skriger efter gardiner, som reflekterer barnets køn og interesseområder. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Gardinbussen Stillinge Strand

Persienner

Perfekte persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et stilrent samt diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, f.eks. med klud, støvsugeren eller med en særlig renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige farver, så er du til lidt mere spas end den normale metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er helt op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinshop Marstal

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - eller en mobil gardinshop - på nettet. Helt simpelt.

Data

Glud • Velkommen til denne side, der relaterer til Glud • Filnavnet på denne side om "Glud" er "glud" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/glud, og siden er nummer 1208 ud af i alt 1605 • Du kan tjekke andre interne sider her: Gardinbussen Enslev • Gardinbus Sønder Vedby Skovhuse • Gardinbus Svinninge • Dette website blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 10:09:59, da du kom ind på sitet • Denne HTML-side består af • Sitet har fået 43895 besøg • Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag.

Andre sider på websitet

Tjek også: Gardinbus Mårsø • Gardinbussen Laanshøj • Gardinbussen RamsingSitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores side omhandlende gardinbussen i Glud :) Vi håber, dette site kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!