Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen servicerer med præsentation af gardiner, måltagning og derudover generel gardinsupport 100 pct. gratis af en rigtig gardin-ekspert, der kommer hen til din by med den rullende gardinshop • Find en gardinbus i Listed-området og i resten af landet lige her!

I denne guide kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i landet
✔️ Få et overblik over mobile gardinforhandlere i hele Danmark
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål angående mobile gardinforhandlere. Bliv fx klogere på de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en gardinbus i Listed og omegn og i hele Danmark - for private samt firmaer:

Gardinbus Listed ✔️ Det kan være en smule udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Listed? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📘
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål med hensyn til en mobil gardin-mand:


Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinekspert kommer ud til din bolig eller et andet sted, hvor du er (det kan også være et firma, og assisterer med gardindemonstration, opmåling plus generel gardinvejledning - ofte 100 procent GRATIS.

Se også: Gardinbus Ravnshøj


Er en mobil gardinbutik virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et beløb for at køre udover deres normale dækningsområde, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinshop.

Se også: Gardiner Marstal


Hvilke fordele er der ved en gardinbus?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste assisterer med gardin-fremvisning, gardinopmåling samt generel gardinassistance - som regel 100 pct. gratis. Det er i sig selv super værdifuldt!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Se også: Gardinbussen Tornemark

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-specialist på få minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, som din gamle bedstemor har brug for, kan du godt tro om. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige gardintyper egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og får du brug for hjælp og rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt til os.

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilrent og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, for eksempel med en klud, støvsuger eller med en speciel persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige farver, så er du til mere spræl end den normale metalfarve, er det også muligt at få persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Mobil gardinshop Rønne

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en stribe til at være åben. Det er ideelt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardinbus Uggerhalne

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for din sundhed. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være svært at få nok søvn, idet solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du irriteret over genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning behøver bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig udmærket til mørklægning, og er oven i købet meget diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Mobil gardinbutik Liseleje

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i de danske stuer, og det er meget forståeligt, idet de egner sig fint til både stue, soveværelse, køkken og ethvert andet rum i en bolig. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det let at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din helt egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes via snoretræk eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Se også: Mobil gardinbutik Troense

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo-gardiner (mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Gardinbus Voerså

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og derudover er de en meget diskret form for løsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der også flere forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. F.eks. findes der plisségardiner, som er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det almindelige samt mere tidløse. Det er nemlig kun din fantasi, som sætter grænser, i forhold til designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et hav af farver, design og visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal hjem til dig.

Tjek også: Mobil gardinbutik Rask Mølle

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og meget raffineret måde at skærme for udendørslys og nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar fungere som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er naturligvis mange forskellige kulører og mønstre man kan vælge iblandt.

Læs også: Mobil gardinmontør Klaus Nars Holm

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er meget nemt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i den private bolig. Hvis du mener, at hvide lamelgardiner er lidt for neutrale, er det muligt at vælge mellem en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbus med billige gardiner i Håstrup

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Det nutidige børneværelse kræver gardiner, der afslører barnets køn og interesseområder. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Gardinbus Simmelkær

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt elegant måde at skærme for indkig og sollys på. Almindelige gardiner findes i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægning – naturligvis i lækre stoffer i super kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger udelukkende stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og det gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne fås naturligvis på mål, så de passer perfekt til lige præcis dine vinduer.

Læs også: Mobil gardinbutik Åle

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er helt enkelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Ud over at fungere fint til mørklægning, fordi det slutter tæt i top, bund og sider, fylder gardinet næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er meget gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det er smart at minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er fx ingen, som siger, at gardiner med mørklægning skal være sorte; de virker også fint i hvid eller øvrige farver. Vælg, hvad der passer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet bedst.

Læs også: Mobil gardinshop Sønder Stenderup

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at vejlede dig til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardin-montør - online. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Listed • Filnavnet på denne netside relateret til "Listed" er "listed" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/listed, og siden er nummer 463 ud af sammenlagt 1605 • Du kan se andre interne sider her: Gardinbussen Skellebjerg • Gardinbussen Billund • Gardinbussen Sønder Hygum • Dette website udkom 23-09-2021 • Det er i dag 21-05-2022, og klokken var 2:15:37, da du besøgte sitet • Denne HTML-side indeholder • Hjemmesiden har i alt 22285 klik • Tak for dit besøg, og rigtig god dag.

Relaterede undersider på sitet

Læs også: Gardinbus Tersløse • Gardinbus Menstrup • Gardinbussen Stillinge StrandSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du besøgte denne side omhandlende gardinbussen i Listed 🙏 Vi håber, dette website kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!