Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardindemonstration, måltagning samt generel gardinrådgivning helt gratis af en rigtig gardin-specialist, der kører ud til dit område med den mobile gardinbutik • Find gardinbussen i Måre-området og i resten af landet lige her!

I denne artikel kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed overhovedet i landet
✔️ Få et overblik over mobile gardinforhandlere i hele Danmark
✔️ Læs vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål ang. gardinbusser. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinshops.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Måre-området og i hele DK - for privatpersoner og firmaer:

Gardinbus Måre ✔️ Det kan være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte mange af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet finder du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Måre? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📗
Hyppigt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål vedrørende en mobil gardin-mand:


Hvad er en gardinbus?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardin-ekspert tager ud til dit hjem eller et andet sted, du befinder dig (det kan også være et firma, og hjælper med gardindemonstration, opmåling samt generel gardinrådgivning - ofte helt GRATIS.

Se også: Mobil gardin-mand Ormslev


Er en gardinbus virkelig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres normale dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Læs også: Mobil gardinmontør Jordløse


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste assisterer med gardinfremvisning, opmåling og derudover generel gardinvejledning - som regel 100 % gratis. Det er i sig selv super værdifuldt! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Tjek også: Mobil gardinshop Hinnerup

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på få minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, som din gamle bedstemor har brug for, så kan du godt tro om. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os.

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbred. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, idet solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du irriteret over genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, lige som der også er uanede muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver bestemt ikke altid være sort som natten. Også hvid er fortrinligt til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Læs også: Mobil gardinshop Spangsbro

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilren løsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er populære i de danske stuer, hvilket er ganske forståeligt, eftersom de egner sig fint til både soveværelse, stue, køkken og hvilket som helst andet værelse i boligen. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af gardiner. Foldegardiner styres via snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Læs også: Gardinbus Vodstrup

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og oveni det er de en diskret løsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. er der plisségardiner, der er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer vinduer. Rent designmæssigt bør du gøre op med dig selv, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det neutrale samt mere tidløse. Det er blot din fantasi, som sætter grænser, med hensyn til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et hav af farver, design samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal hjem til dig og bo.

Læs også: Mobil gardinshop Midtjylland

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den perfekte regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (mørklægning og "normal" lysstyring i ét). Afhængigt af typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er ekstra smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Mobil gardinbutik Vammen

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og ualmindeligt raffineret måde at afskærme for dagslys og andres nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er naturligvis mange forskellige kulører samt mønstre du kan vælge imellem.

Se også: Gardinbus Gevninge

Børnegardiner

Børnevenlige børnegardiner

Det moderne børneværelse skriger efter gardiner, der afslører barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et oplagt valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Læs også: Gardinbus Rinkenæs

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de store vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det også er meget nemt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i hjemmet. Hvis du mener, at hvide lamelgardiner er lidt kedelige, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på.

Tjek også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Voerladegård

Persienner

Populære persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilrent samt diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, f.eks. med en klud, støvsuger eller med en særlig renser til persienner. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige farver, så er du til mere spræl end den normale metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinspecialist Tarup

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er helt enkelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere fint til mørklægning, idet det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i virkelig mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er meget gode i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte meget gode i for eksempel stue og køkken, hvor det er fint at minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lys udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner absolut skal være sorte; de virker også upåklageligt i hvid eller andre kulører. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Tjek også: Gardinbussen Klitmøller

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være en smule åben. Dette er ideelt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Mobil gardinshop Greve

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at afskærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner får du i mønstrede, ensfarvede og som mørklægning – selvfølgelig i lækre stoffer af super kvalitet – og de kan med fordel kombineres med fx plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender kun stofgardiner som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er lette at af- og påmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Tjek også: Gardinbus Mundelstrup

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om sitet

GardinBus er et reklamefinansieret medie med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - alias en mobil gardinbutik - på nettet. Intet mere, intet mindre.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Måre • Filnavnet på denne side om "Måre" er "maare" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/maare, og siden er nr. 553 ud af sammenlagt 1605 • Du kan tjekke andre interne sider her: Gardinbus Haverslev • Gardinbus Vrads • Gardinbus Kirkeby • Denne hjemmeside blev udgivet 23-09-2021 • Det er i dag 15-06-2024, og klokken var 9:10:22, da du besøgte hjemmesiden • Denne HTML-side har • Hjemmesiden har modtaget 43858 klik • Tak for dit besøg, og go' dag.

Andre undersider på websitet

Tjek også: Gardinbus Stakroge • Gardinbus Kirke Hørup • Gardinbussen MølbySitemap

➕ Tak for dit besøg!

Tak, fordi du klikkede ind vores side omkring gardinbussen i Måre :-) Vi håber, denne side kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!