Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med gardinpræsentation, gardin-opmåling og derudover generel gardinsupport 100 procent gratis af en autoriseret gardin-konsulent, som kører ud til dit område med den rullende gardinshop • Find gardinbussen i Nordvestjylland-området og i resten af Danmark her!

I denne guide kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed i landet
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele landet
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål ift. mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Nordvestjylland-området og i hele DK - for privatpersoner og firmaer:

Gardinbus Nordvestjylland ✔️ Det kan faktisk være lidt svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi prøvet at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at afdække, hvor i landet, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Nordvestjylland? Så tillykke med det! Oversigten bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📔
Hyppigt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål i forhold til en mobil gardinshop:


Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er ganske simpelt en mobil gardinbutik. En professionel gardinspecialist tager ud til dit hjem eller et andet sted, hvor du befinder dig (det kan også være en virksomhed, og assisterer med gardindemonstration, gardin-opmåling plus generel gardinvejledning - som regel helt GRATIS.

Tjek også: Mobil gardinshop Grønnemose


Er en mobil gardinshop virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle gardinbusser kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsradius, som i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at købe gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Læs også: Gardiner Fænø


Hvilke fordele er der ved en mobil gardin-specialist?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinforhandlere! De fleste hjælper med gardin-fremvisning, opmåling og derudover generel gardinassistance - som regel fuldstændig gratis. Det er i sig selv virkelig værdifuldt!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Tjek også: Gardinbus Højmark

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på nul komma fem

Hvis du tænker, at gardiner udelukkende er noget, som din bedstemor har brug for, kan du godt tro om. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og vejledning, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os.

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en nutidig og ualmindeligt elegant måde at afskærme for lys og andres nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda bruges som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, mønstret eller ensfarvet, og der er naturligvis en masse farver samt mønstre at vælge imellem.

Se også: Gardiner Voldum

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for sundheden. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få sovet ordentligt, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også irriteret over genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et væld af muligheder, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning skal nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig udmærket til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Tjek også: Gardinbussen Øster Bjerregrav

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det også er meget nemt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ser du ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i hjemmet. Hvis du mener, at hvide lameller er lidt kedelige, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg på.

Læs også: Gardinbus med billige gardiner i Stepping

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Udover at passe godt til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder det meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, som (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte er særligt velegnede i fx stue og køkken, hvor det er rart at minimere indkig uden at lukke helt af for lys udefra. Her er især rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner skal være mørke; de virker også fint i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der passer til dig og din stil – så vil resultatet blive allerbedst.

Læs også: Gardiner Rømø

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret form for gardinløsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. F.eks. er der plisségardiner, der er specielt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarver og de lidt mere "vilde" designs, eller om du er mere til det neutrale samt mere tidløse. Det er kun fantasien, som sætter grænser, mht. designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et utal af kulører, designs samt visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Se også: Mobil gardinbutik Tødsø

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (både mørklægning og "normal" lysregulering i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med fjernbetjening (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er nemt at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Gardiner Vejle

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilren måde at skærme for indkig og lys på. Almindelige gardiner får du i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer af høj kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender udelukkende stofgardiner som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er nemme at af- og påmontere, og det gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, der går til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Gardiner Nyrup

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Det nutidige værelse til barnet skriger efter gardiner, der afspejler barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med film-motiv et godt valg. Mulighederne er lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Se også: Gardinbussen Karleby

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardinet er populære i de danske stuer, og det er forståeligt, eftersom de passer fint til både soveværelse, køkken, stue og alle andre andet rum i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det nemt at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg mellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af foldegardiner. Foldegardiner styres via kæde- eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Læs også: Gardiner Hobro

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at persienner er et meget stilsikkert og diskret valg, som er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes populariteten nok også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, enten med en klud, støvsuger eller med en speciel persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige kulører, så er du til lidt mere spas end den normale metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er helt op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Mobil gardinmand Ringe

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være en smule åben. Det er ideelt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardiner Korinth

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret medie med en mission om at vejlede dig til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinbutik - på nettet. Kort fortalt.

Data

Nordvestjylland • Velkommen til denne side, der relaterer til Nordvestjylland • Filnavnet på denne netside omhandlende "Nordvestjylland" er "nordvestjylland" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/nordvestjylland, og siden er nummer 1500 ud af i alt 1605 • Du kan finde andre interne websider her: Gardinbus Ryde • Gardinbus Bogense • Gardinbussen Sydøstfyn • Dette website blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 21-05-2022, og klokken var 0:50:45, da du kom ind på websitet • Denne HTML-side består af • Sitet har modtaget 22219 sidevisninger • Tak for kigget, og go' dag.

Relaterede undersider på websitet

Se også: Gardinbussen Visborg • Gardinbus Stouby • Gardinbus Ølsted SydstrandSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte denne side omhandlende gardinbussen i Nordvestjylland. Vi håber, at dette site kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!