Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt om gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardin-demonstration, opmåling og derudover generel gardinvejledning 100 % gratis af en autoriseret gardinmontør, der kører hen til dit område med den mobile gardinbutik • Find en mobil gardinshop i Farum-området og i resten af Danmark lige her!

I denne guide kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed i Danmark
✔️ Få et overblik over mobile gardinforhandlere i hele Danmark
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål vedr. gardinbusser. Bliv fx klogere på de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinmontør i Farum-området og i hele Danmark - for privatpersoner såvel som erhverv:

Gardinbus Farum ✔️ Det kan faktisk være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Farum? Så tillykke med det! Listen opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📒
Hyppigt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål vedr. en mobil gardinshop:


Gardinbussen - hvad er det?

En gardinbus er helt enkelt en mobil gardinshop. En uddannet gardinspecialist tager ud til dit hjem eller det sted, hvor du holder til (det kan også være et firma, og servicerer med gardin-præsentation, måltagning til gardiner samt generel gardinvejledning - som regel 100 procent gratis.

Se også: Gardinbus Sønder Stenderup


Er en mobil gardin-ekspert virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres normale dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinbutik.

Se også: Mobil gardinshop Øster Ulslev


Hvilke fordele er der ved en gardinbus?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinshops! De fleste servicerer med gardinfremvisning, gardin-måltagning og derudover generel gardinvejledning - ofte helt gratis. Det er i sig selv super værdifuldt! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Se også: Mobil gardinbutik Torup

📑
Guide: Valg af gardiner

Guide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tror, at gardiner kun er noget, din bedstemor har brug for, kan du tro om igen. Gardiner er tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for support og vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner – er en stilsikker løsning, der på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinerne er meget populære i de danske stuer, og det er meget forståeligt, eftersom de passer fint til både køkken, stue, soveværelse og alle andre andet rum i en bolig. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det let at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem flere forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af gardiner. Foldegardiner styres via snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved køb.

Læs også: Gardiner Frederikssund

VELUX-gardiner

Velsete VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (el- og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er nemt at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Gardiner Køge

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har dobbelte stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Dette er oplagt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Se også: Mobil gardin-montør Jordrup

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det nutidige børneværelse kræver gardiner, som reflekterer barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv oplagte. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Læs også: Gardiner Ryomgård

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt elegant måde at afskærme for indkig og lys på. Gardinerne findes i mønstrede, ensfarvede og som mørklægningsgardiner – naturligvis i flotte stoffer i super kvalitet – og de kan også sættes sammen med eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er lette at af- og påmontere, og dette gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne fås naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Tjek også: Gardinbussen Rødding

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret form for gardinløsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og så er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Fx findes der plisségardiner, der er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer vinduer. Rent designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarverne og de lidt mere "vilde" designs, eller om du er mere til det normale og mere tidløse. Det er nemlig blot fantasien, som sætter grænserne, i forhold til designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et hav af kulører, design samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Læs også: Gardiner Tånum

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og ualmindeligt raffineret måde at afskærme for solen og andres nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar bruges som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som rumdeler. Du kan få panelgardiner i ensfarvet, mørklægning eller med mønster, og der er selvfølgelig en lang række farver og mønstre man kan vælge imellem.

Se også: Gardinbus Koldkær

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er helt simpelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Udover at fungere godt til mørklægning, idet det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i virkelig mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er meget gode i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i for eksempel stue og køkken, hvor det er smart at minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er eksempelvis ingen, der siger, at mørklægningsgardiner skal være kulsorte; de fungerer også fint i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Tjek også: Gardinbussen Durup

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er et syn ud over det sædvanlige i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er ganske let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i boligen. Hvis du mener, at hvide lameller mangler lidt kulør, er det en mulighed at vælge mellem en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget touch på løsningen.

Tjek også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Vestervig

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et stilrent og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, eks. med en klud, støvsuger eller med en særlig persienne-renser. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan du selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige farver, så hvis du er til lidt mere spræl end den traditionelle metalfarve, er det også muligt at få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardinbussen Bremdal

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det dog være udfordrende at få sovet ordentligt, idet solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også irriteret over genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte kulør på tilværelsen. Mørklægning skal bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig fint til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Tjek også: Gardiner Ringkøbing

ℹ️
Information

Information om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - alias en mobil gardin-konsulent - online. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Farum • Filnavnet på denne webside relateret til "Farum" er "farum" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/farum, og siden er nr. 31 ud af sammenlagt 1605 • Du kan finde flere interne sider her: Gardinbus Galten • Gardinbussen Vorsø • Gardinbus Thorshøj • Dette website blev udgivet 23-09-2021 • Det er i dag 21-05-2022, og klokken var 1:06:01, da du kom ind på sitet • Denne HTML-side har • Websitet har modtaget 22237 visninger • Tak for dit besøg, og rigtig god dag.

Relaterede undersider på sitet

Tjek også: Gardinbus Hjallerup • Gardinbus Mosbjerg • Gardinbussen Nørre NebelSitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte siden om gardinbussen i Farum 🙏 Vi håber, denne side kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!