Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen servicerer med gardin-demonstration, opmåling og derudover generel gardinvejledning fuldstændig gratis af en rigtig gardin-specialist, der kører ud til dig med den rullende gardinshop • Find gardinbussen i Lem-området og i resten af Danmark her!

Her på siden kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed
✔️ Få en oversigt over mobile gardinbutikker i hele Danmark
✔️ Tjek vores guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på jævntligt stillede spørgsmål angående mobile gardinshops. Læs bl.a. om fordelene ved mobile gardinshops.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinkonsulent i Lem-området og i hele landet - for private og virksomheder:

Gardinbus Lem ✔️ Det kan faktisk være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Lem? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag blot kontakt!

📒
Jævntligt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål vedrørende en mobil gardinbutik:


Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er helt simpelt en mobil gardinshop. En uddannet gardin-ekspert tager ud til din bolig eller det sted, hvor du opholder dig (det kan også være en virksomhed, og assisterer med demonstration af gardiner, opmåling samt generel gardinassistance - ofte helt GRATIS.

Læs også: Mobil gardinshop Egebæk


Er en mobil gardinmontør virkelig gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres normale dækningsområde, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis du ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Tjek også: Mobil gardinbutik Frøslev


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste servicerer med præsentation af gardiner, opmåling til gardiner samt generel gardinrådgivning - som regel 100 % gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt på, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Tjek også: Gardinbussen Tisvilde

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på 5 minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, som din bedstemor skal bruge, så kan du tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere variationer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til netop din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Duo Rollers

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en stribe til at være åben. Det er perfekt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Læs også: Gardinbussen Sjørup

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Alm. gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at skærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner får du i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i lækre stoffer af god kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med f.eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er lette at på- og afmontere, og dette gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne leveres selvfølgelig på mål, så de passer til lige præcis dine vinduer.

Tjek også: Mobil gardinbutik Redsted

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner giver sig virkelig til kende i stuen med de kolonorme vinduespartier, på et kontor eller i hallen. Eller ethvert sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at justere, lige som det er simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner ses ofte i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i den private bolig. Hvis du synes, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget præg på løsningen.

Se også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Snave

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og meget sofistikeret måde at skærme for solen og nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda bruges som en dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er naturligvis mange forskellige farver og mønstre du kan vælge imellem.

Læs også: Mobil gardinshop Glyngøre

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og desuden er de en meget diskret form for løsning, som også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der også flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Eks. findes der plisségardiner, som er særligt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "specielle" designs, eller om du foretrækker det normale og mere tidløse. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne findes i et utal af kulører, designs og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken farve og gardintype, der skal hjem til dig og bo.

Se også: Gardinbus Jyderup

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Nutidens værelse til barnet kræver gardiner, der reflekterer barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Læs også: Mobil gardinshop Øster Bording

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilren gardinløsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardinerne er meget populære i danskernes stuer, og det er forståeligt, idet de egner sig godt til både soveværelse, køkken, stue og ethvert andet værelse i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner styres med kæde- eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Læs også: Gardinbus Dalby Huse

VELUX-gardiner

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, plissegardiner, markiser, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (mørklægning og "normal" lysstyring i ét). Afhængigt af typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Læs også: Mobil gardinbutik Kongerslev

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes populariteten nok også, at persienner meget nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, f.eks. med klud, støvsuger eller med en speciel persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredde på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige kulører, så hvis du er til mere spas end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er helt op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Gardinbus Vejby Strand

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få nok søvn, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også generet af genskin i computeren eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte farve på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid er fint til mørklægning, og er derudover meget diskret, når gardinet ikke er i brug.

Læs også: Mobil gardinmontør Skodsborg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Rullegardinet er enkelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Ud over at passe fint til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund og sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er gode i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte er særligt velegnede i fx stue og køkken, hvor det er fint at kunne minimere indkig uden at lukke helt af for lys udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og farver – der er fx ingen, som siger, at gardiner med mørklægning skal være sorte; de fungerer også upåklageligt i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der passer til dine vinduer og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Læs også: Gardiner Ikast

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret site med en mission om at vejlede dig til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardin-mand - på internettet. Helt simpelt.

Data

Lem • Velkommen til denne side, der relaterer til Lem • Filnavnet på denne netside om "Lem" er "lem" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/lem, og siden er nr. 1075 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne websider her: Gardinbussen Ejlstrup • Gardinbus Vilsund Vest • Gardinbussen Præstø • Hjemmesiden blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 02-07-2022, og klokken var 4:17:27, da du klikkede ind på sitet • Denne HTML-side består af • Hjemmesiden har fået 806 klik • Tak for besøget, og rigtig go' dag.

Andre undersider på hjemmesiden

Se også: Gardinbus Øster Snede • Gardinbussen Kilden • Gardinbus Kirke HyllingeSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du besøgte siden omhandlende gardinbussen i Lem 🙏 Vi håber, denne side kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!