Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen assisterer med præsentation af gardiner, gardinopmåling plus generel gardinvejledning 100 pct. GRATIS af en autoriseret gardinspecialist, der kommer ud til dig med den mobile gardinshop • Find gardinbussen i Møn-området og i resten af Danmark her!

I denne guide kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-service i landet
✔️ Få en oversigt over mobile gardinforhandlere i hele Danmark
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål ift. mobile gardinbutikker. Få eks. information om fordelene ved mobile gardinshops.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinbutik i Møn og omegn og i hele landet - for private såvel som virksomheder:

Gardinbus Møn ✔️ Det kan være lidt udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i landet. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at kontakte flere af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet finder du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Møn? Så tillykke med det! Oversigten opdateres løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📑
Jævntligt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål ift. en mobil gardinkonsulent:


Hvad er gardinbussen?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinbutik. En professionel gardin-specialist kommer ud til dit hjem eller et andet sted, hvor du opholder dig (det kan også være et firma, og assisterer med gardindemonstration, opmåling samt generel gardinvejledning - som regel fuldstændig GRATIS.

Tjek også: Gardinbussen Teestrup


Er en mobil gardinbutik virkelig 100 pct. gratis?

Oftest ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et pengebeløb for at køre udover deres normale dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinbutik.

Se også: Gardinbus Kølvrå


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste assisterer med gardinpræsentation, gardin-opmåling og derudover generel gardinvejledning - ofte 100 pct. gratis. Det er i sig selv MEGET pengebesparende! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer ... og meget mere!

Tjek også: Gardinbussen Thorshøj

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af nye gardiner • Bliv gardin-specialist på 5 minutter

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, din gamle bedstemor har brug for, så kan du godt tro om igen. Gardiner er tilbage i boligen – i flere variationer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner egner sig bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for hjælp og vejledning, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os.

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er helt simpelt, rent og minimalistisk i sit udtryk. Ud over at fungere godt til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, der (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i fx stue og køkken, hvor det er fint at minimere indkig uden at aflukke helt for lys udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er f.eks. ingen, som siger, at mørklægningsgardiner behøver at være sorte; de fungerer også fint i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Tjek også: Gardiner Gørløse

Plisségardiner

Perfekte plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret løsning, der samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. Fx findes der plisségardiner, som er ekstra velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarver og de mere "skøre" designs, eller om du er mere til det neutrale og mere tidløse. Det er blot din fantasi, der sætter grænserne, i forhold til designet af plisségardiner. Næsten da. Gardinerne fås i et hav af farver, design og visuelle udtryk, så det er kun op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Se også: Gardinbus Kjellerup

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de kolonorme vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller hvilket som helst sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er meget simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i det private hjem. Hvis du tænker, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget touch på.

Læs også: Gardinbussen med gardiner på tilbud i Vissenbjerg

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for dit helbred. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få nok søvn, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du også irriteret over genskin i computerskærmen eller tv'et , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et hav af muligheder, lige som der også er mange muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning skal nemlig ikke altid være sort som natten. Også hvid passer udmærket til mørklægning, og er oven i købet meget diskret, når gardinet ikke er i brug.

Se også: Gardinbussen Midtjylland

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og utroligt sofistikeret måde at skærme for sollys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda anvendes som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i ensfarvet, mørklægning eller med mønster, og der er selvfølgelig en masse kulører og mønstre du kan vælge imellem.

Tjek også: Gardinbus Nymølle

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant gardinløsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er populære i danskernes stuer, og det er meget forståeligt, idet de egner sig godt til både stue, køkken, soveværelse og hvilket som helst andet værelse i en bolig. Hvis foldegardinerne bliver beskidte eller støvede, er det let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din helt egen stil gennem dit valg af gardiner. Gardinet styres med snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved bestilling.

Se også: Mobil gardin-mand Randers

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum de er i. Der er mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, markiser, plisségardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (mørklægning og "almindelig" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er helt eller delvist ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Se også: Gardiner Errindlev

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og i metal. Ud over at de er et stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på elegant vis, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at rengøre, for eksempel med klud, støvsugeren eller med en særlig renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på henholdsvis 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et hav af forskellige kulører, så hvis du er til lidt mere spræl end den traditionelle metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er helt op til dig, om wiren skal være i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardin-montør Haverslev

Børnegardiner

Børnevenlige gardiner til børn

Nutidens børneværelse kræver gardiner, der afslører barnets køn og interesseområder. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Mobil gardinbutik Havnebyen

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilren måde at skærme for indkig og sollys på. Almindelige gardiner kan fås i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægning – naturligvis i lækre stoffer i super kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun stofgardiner som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er nemme at af- og påmontere, og dette gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, som går til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Se også: Gardiner Ryomgård

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være en smule åben. Dette er oplagt til værelser, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Se også: Mobil gardinshop Svinninge

ℹ️
Information

Informationer om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret site med en mission om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - eller en mobil gardinbutik - online. Helt simpelt.

Data

Møn • Velkommen til denne side, der relaterer til Møn • Filnavnet på denne webside relateret til "Møn" er "moen" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/moen, og siden er nr. 1543 ud af sammenlagt 1605 • Du kan tjekke flere interne sider her: Gardinbussen Tylstrup • Gardinbus Vestjylland • Gardinbussen Ønslev • Denne hjemmeside blev udgivet 23-09-2021 • Det er i dag 16-08-2022, og klokken var 6:17:30, da du kom ind på websitet • Denne HTML-side består af • Sitet har fået 3308 visninger • Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag.

Relaterede undersider på websitet

Tjek også: Gardinbussen Fårup • Gardinbus Sorø • Gardinbussen Nørre SøbySitemap

➕ Tak for besøget!

Tak, fordi du besøgte denne side om gardinbussen i Møn :-) Vi håber, denne hjemmeside kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!