Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din guide til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen tilbyder gardinfremvisning, gardin-måltagning samt generel gardinvejledning 100 pct. gratis af en rigtig gardin-specialist, som kører ud til dit område med den rullende gardinbutik • Find en mobil gardin-mand i Søllinge-området og i resten af landet lige her!

I denne artikel kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed overhovedet i Danmark
✔️ Få et overblik over gardinbusser i hele landet
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på ofte stillede spørgsmål angående mobile gardinbutikker. Læs bl.a. om de mange fordele ved mobile gardinshops.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Søllinge-området og i hele landet - for private såvel som erhverv:

Gardinbus Søllinge ✔️ Det kan faktisk være en smule udfordrende at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du hernede. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Søllinge? Så tillykke med det! Oversigten bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📗
Hyppigt stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål mht. en mobil gardinshop:


Gardinbussen - hvad er det?

Gardinbussen er helt simpelt en mobil gardinshop. En professionel gardinmand tager ud til din bolig eller et andet sted, du befinder dig (det kan også være en virksomhed, og assisterer med demonstration af gardiner, måltagning til gardiner og derudover generel gardinsupport - som regel 100 pct. GRATIS.

Tjek også: Gardinbussen Skibby


Er gardinbussen virkelig helt gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinshops kan dog kræve et beløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, som i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at købe gardiner hos den respektive gardinbutik.

Se også: Gardinbussen Farum


Hvilke fordele er der ved en mobil gardin-ekspert?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinshops! De fleste hjælper med gardin-fremvisning, opmåling samt generel gardinvejledning - som regel 100 % gratis. Det er i sig selv super værdifuldt!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer til boligen ... og meget mere!

Læs også: Gardiner Pedersker

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på få minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor har brug for, kan du tro om igen. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i flere variationer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne forbrugerguide bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du ud fra det bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig. Og får du brug for support og rådgivning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er simpelt, rent og minimalistisk i udtrykket. Udover at passe godt til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner kan fås i rigtig mange forskellige farver og kvaliteter, både med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt gode i soveærelset og/eller børneværelset, mens førstnævnte meget gode i fx stue og køkken, hvor det er rart at minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lys udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner findes i forskellige kvaliteter og kulører – der er eks. ingen, som siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være kulsorte; de fungerer også upåklageligt i hvid eller andre kulører. Vælg, hvad der passer til dig og din stil – så bliver resultatet allerbedst.

Læs også: Gardiner Fruering

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det nutidige værelse til barnet skriger efter gardiner, som afslører barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Mobil gardinshop Øster Vedsted

Persienner

Powerfulde persienner

Persienner har længe været meget populære som afskærmning – både i træ og persienner i metal. Ud over at persienner er et stilsikkert og diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner særligt nemt kan regulere lysindfaldet og at de er nemme at gøre rent, enten med en klud, støvsugeren eller med en særlig persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan du selv vælge bredde på lamellerne – standardmålene ligger på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige farver, så er du til mere spas end den normale metalfarve, er det også muligt at vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle typer vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du køber. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Se også: Mobil gardinekspert Snøde

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - også kaldet Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner har dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er oplagt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Se også: Gardiner Båring

Almindelige gardiner

Ualmindeligt lækre gardiner

Almindelige gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at afskærme for indkig og sollys på. Almindelige gardiner findes i mønstrede, ensfarvede samt som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i lækre stoffer i høj kvalitet – og de kan sagtens kombineres med eks. plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger kun gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din smag og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er lette at af- og påmontere, og det gør det helt enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der når til vindueskarmen. Gardinerne fås naturligvis på mål, så de passer perfekt til lige præcis dine vinduer.

Se også: Gardinbus Vig

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for sundheden. I årets lyseste måneder kan det dog være svært at få sovet ordentligt, fordi solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du også generet af genskin i computerskærmen eller tv'et i stuen, kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning skal bestemt ikke altid være sort som natten. Også hvid passer udmærket til mørklægning, og er oven i købet ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Tjek også: Mobil gardinmontør Bellinge

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og samtidigt er de en diskret løsning, som samtidigt er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er meget nemme at betjene, uanset hvilken betjeningsform, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og desuden er der mange forskellige typer at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx findes der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer vinduer. Rent designmæssigt skal du finde ud af, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det normale og mere tidløse. Det er blot din fantasi, som sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et hav af kulører, designs samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Tjek også: Mobil gardinbutik Lysabild

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo-gardiner (både mørklægning og "almindelig" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan man vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (eldrevet og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Gardinbussen Tunø

Lamelgardiner

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de kolonorme vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller hvilket som helst sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det også er ganske simpelt at styre lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i det private hjem. Hvis du tænker, at hvide lameller er lidt for neutrale, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Se også: Gardinbus med gardiner på tilbud i Jørlunde

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og ualmindeligt raffineret måde at skærme for solen og andre menneskers nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan endda bruges som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan få panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er selvfølgelig mange forskellige kulører og mønstre du kan vælge imellem.

Se også: Gardinbussen Sjølund

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker løsning, der på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i danskernes stuer, og det er meget forståeligt, da de passer godt til både soveværelse, stue, køkken og hvilket som helst andet rum i boligen. Hvis foldegardinerne bliver støvede eller beskidte, er det simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem flere forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af gardiner. Gardinet betjenes via kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Tjek også: Gardiner Gelsted

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om os

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - eller en mobil gardinbutik - på internettet. Ganske enkelt.

Data

Søllinge • Velkommen til denne side, der relaterer til Søllinge • Filnavnet på denne netside relateret til "Søllinge" er "soellinge" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/soellinge, og siden er nr. 526 ud af i alt 1605 • Du kan se andre interne sider her: Gardinbussen Varnæs • Gardinbussen Fly • Gardinbus Markeslev • Hjemmesiden kom på nettet 23-09-2021 • Det er i dag 02-07-2022, og klokken var 3:19:25, da du klikkede ind på sitet • Denne HTML-side har • Hjemmesiden har modtaget 770 klik • Tak fordi du læste med, og go' dag.

Relaterede sider på websitet

Se også: Gardinbus Aakirkeby • Gardinbus Mårum • Gardinbussen VojensSitemap

➕ Tak, fordi du læste med!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse siden om gardinbussen i Søllinge :-) Vi håber, at dette website kan hjælpe dig med at finde den bedste gardinbus!