Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen assisterer med præsentation af gardiner, måltagning til gardiner samt generel gardinvejledning helt GRATIS af en rigtig gardinmand, der kører ud til din by med den mobile gardinshop • Find en gardinbus i Strandhuse-området og i resten af Danmark lige her!

I denne guide kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed
✔️ Få et overblik over mobile gardinshops i hele Danmark
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål i relation til mobile gardinshops. Læs bl.a. om fordelene ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinshop i Strandhuse og omegn og i hele Danmark - for private såvel som virksomheder:

Gardinbus Strandhuse ✔️ Det kan være lidt svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og dette har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus tæt på dig.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Strandhuse? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📒
Hyppigt stillede spørgsmål

Hyppigt stillede spørgsmål vedr. en mobil gardinekspert:


Gardinbus - hvad er det?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinbutik. En professionel gardin-konsulent kommer ud til din bolig eller et andet sted, du er (det kan også være et firma, og hjælper med gardinpræsentation, gardinopmåling plus generel gardinvejledning - ofte 100 procent GRATIS.

Læs også: Mobil gardinmand Hurup


Er en gardinbus virkelig 100 pct. gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsradius, der i nogle tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinforhandler.

Læs også: Mobil gardinshop Undløse


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinshop?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinshops! De fleste assisterer med gardin-demonstration, måltagning samt generel gardinrådgivning - som regel 100 pct. gratis. Det er i sig selv virkelig værdifuldt!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt på, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Læs også: Gardinbus København

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på få minutter

Hvis du tror, at gardiner udelukkende er noget, din gamle bedstemor skal bruge, så kan du godt tro om. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere typer, mål samt materialer end hidtil set. Med denne guide bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du derudfra bedre kan klarlægge, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er vigtig – ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det imidlertid være problematisk at få nok søvn, fordi solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan være en hjælp mht. at holde det uønskede lys helt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computerskærmen eller tv'et i stuen, kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, præcis som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning skal bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid passer fortrinligt til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Læs også: Mobil gardinshop Bredstrup

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en moderne og ualmindeligt elegant måde at afskærme for dagslys og andres nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan sågar fungere som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan anvendes som en rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, mønstret eller ensfarvet, og der er selvfølgelig mange forskellige kulører samt mønstre man kan vælge imellem.

Se også: Mobil gardinshop Rødvig

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilren måde at skærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner findes i mønstrede, ensfarvede og som mørklægning – naturligvis i lækre stoffer af super kvalitet – og de kan med fordel sættes sammen med eksempelvis plisségardiner eller rullegardiner. Nogen bruger kun gardiner af stof som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, som det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige interiør. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og det gør det meget simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, der kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne leveres naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Se også: Gardiner Låstrup

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Det nutidige børneværelse skriger efter gardiner, som reflekterer barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv oplagte. Mulighederne er alt lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Tjek også: Gardinbus Hornbæk-Dronningmølle

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret form for gardinløsning, som samtidigt er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er almindeligt snoretræk, snoretræk i kombination med wire-styring, snorefri betjening og touch-betjening – og desuden er der også mange forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Eks. er der plisségardiner, som er særligt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedst i andre typer af vinduer. Rent designmæssigt bør du beslutte dig for, om du er modig og sigter efter pangfarver og de lidt mere "vilde" designs, eller om du foretrækker det almindelige samt mere tidløse. Det er nemlig blot din fantasi, der sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et utal af kulører, designs og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken farve og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Læs også: Gardiner Vester Såby

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til originale VELUX-vinduer, og som er fremstillet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum gardinerne er i. Der er mange typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, plissegardiner, markiser, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (mørklægning og "normal" lyskontrol i ét). Alt efter typen af gardin kan du vælge manuel betjening og/eller betjening med remote control (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er lige til at komme til det og trække for eller fra.

Læs også: Gardiner Gevninge

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Et rullegardin er helt enkelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Udover at fungere godt til mørklægning, fordi det slutter tæt i top, bund og sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der ikke gør meget væsen af sig. Rullegardiner fås i mange forskellige kulører og kvaliteter, både med og uden mørklægning. Sidstnævnte er meget velegnede i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eksempelvis stue og køkken, hvor det kan være smart at kunne minimere indkig uden samtidig at lukke helt af for lyset udefra. Her er specielt rullegardiner i transparent eller semintransparent et godt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og farver – der er eksempelvis ingen, der siger, at gardiner med mørklægning behøver at være kulsorte; de virker også fint i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dit hjem og din stil – så bliver resultatet bedst.

Se også: Gardiner Gudme

Foldegardiner

Fantastiske foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner og hejsegardiner – er en elegant løsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardiner er ganske populære i de danske stuer, og det er forståeligt, idet de egner sig godt til både stue, køkken, soveværelse og alle andre andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det ganske simpelt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner betjenes via snore- eller kædetræk eller den type betjening, du angiver, ved køb.

Se også: Gardinbussen Fjelstrup

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og persienner i metal. Ud over at de er et stilrent samt diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, f.eks. med klud, støvsugeren eller med en speciel persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metalvariantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige kulører, så hvis du er til lidt mere spas end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Mobil gardinmontør Fruering

Duo Rollers

Dristige Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persienne-funktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have to lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset totalt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Det er perfekt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Se også: Mobil gardin-specialist Hemmet

Lamelgardiner

Lækre lamelgardiner

Lamelgardiner er en særoplevelse i stuen med de mægtige vinduespartier, på et kontor eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det er meget enkelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fantastisk i hjemmet. Hvis du mener, at hvide lameller er lidt kedelige, er det muligt at få en lang række forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbussen med billige gardiner i Vildbjerg

ℹ️
Information

Info om GardinBus og iinfo.dk

Om websitet

GardinBus er et reklamefinansieret site med formål om at hjælpe dig med at finde en gardinbus - eller en mobil gardin-ekspert - på nettet. Ganske enkelt.

Data

Strandhuse • Velkommen til denne side, der relaterer til Strandhuse • Filnavnet på denne webside om "Strandhuse" er "strandhuse" med den fulde URL https://iinfo.dk/gardinbus/strandhuse, og siden er nummer 183 ud af i alt 1605 • Du kan finde flere interne sider her: Gardinbus Haverslev • Gardinbus Klarup • Gardinbus Rold • Hjemmesiden kom online 23-09-2021 • Det er i dag 21-05-2022, og klokken var 1:13:06, da du besøgte hjemmesiden • Denne HTML-side har • Websitet har modtaget 22245 clicks • Tak for kigget, og go' dag.

Andre sider på hjemmesiden

Se også: Gardinbus Glesborg • Gardinbus Børkop • Gardinbus MarkeslevSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du besøgte vores side om gardinbussen i Strandhuse 🙏 Vi håber, denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde den allerbedste gardinbus!