Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den ultimative guide til alt om gardinbusser

Velkommen til GardinBus - din vejledning til alt ift. gardinbusser! Gardinbussen servicerer med gardin-fremvisning, måltagning til gardiner og derudover generel gardinassistance fuldstændig GRATIS af en autoriseret gardin-konsulent, der kommer ud til dig med den rullende gardinshop • Find en mobil gardinmontør i Ramme-området og i resten af Danmark her!

På denne side kan du blive klogere på følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-virksomhed i DK
✔️ Få en oversigt over gardinbusser i hele landet
✔️ Tjek den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål med hensyn til mobile gardinshops. Læs bl.a. om de mange fordele ved mobile gardinforhandlere.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardinmontør i Ramme og omegn og i hele DK - for private såvel som erhverv:

Gardinbus Ramme ✔️ Det kan faktisk være en smule svært at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-firmaer nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi forsøgt at udbedre, ved at tage kontakt til flere af dem, for at afdække, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet ser du herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Ramme? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl eller mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📖
Hyppigt stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål i forhold til en mobil gardinbutik:


Gardinbussen - hvad er det?

Gardinbussen er helt enkelt en mobil gardinbutik. En professionel gardin-ekspert tager ud til din bolig eller et andet sted, du opholder dig (det kan også være et firma, og servicerer med gardin-demonstration, opmåling plus generel gardinrådgivning - ofte helt GRATIS.

Se også: Mobil gardinmontør Fasterholt


Er en gardinbus virkelig gratis?

Som udgangspunkt ja. Nogle mobile gardinbutikker kan dog kræve et pengebeløb for at bevæge sig udover deres sædvanlige dækningsområde, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den respektive gardinbutik.

Tjek også: Gardinbus Klarup


Hvilke fordele er der ved en mobil gardinekspert?

Der er gode fordele ved de fleste mobile gardinbutikker! De fleste servicerer med gardin-præsentation, opmåling plus generel gardinsupport - som regel 100 procent gratis. Det er i sig selv virkelig pengebesparende!! Derudover slipper du for bekymringer om, hvorvidt du selv har målt rigtigt, om dine nye gardiner overhovedet passer i designet ... og meget mere!

Se også: Gardinbus Møllehave

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-mester på nul komma fem

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, som din bedstemor har brug for, så kan du godt tro om igen. Gardiner er nemlig for alvor tilbage i boligen – i flere variationer, mål og materialer end hidtil set. Med denne artikel bliver du klogere på, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til netop din bolig. Og har du brug for hjælp og vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os.

Almindelige gardiner

Ualmindeligt dejlige gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs og stilsikker måde at skærme for indkig og dagslys på. Almindelige gardiner findes i ensfarvede, mønstrede og som mørklægningsgardiner – selvfølgelig i flotte stoffer i høj kvalitet – og de kan også sættes sammen med eksempelvis rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender kun stofgardiner som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det førnævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige indretning. Normale gardiner er nemme at på- og afmontere, og det gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gulvlange gardiner eller gardiner, der når til vindueskarmen. Gardinerne fås naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Se også: Mobil gardinbutik Taulov

Mørklægningsgardiner

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for din sundheds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være problematisk at få nok søvn, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du irriteret over genskin i computerskærmen eller tv'et , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal være i form af rullegardiner, "normale" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der findes et væld af varianter, lige som der også er uanede muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning behøver nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig udmærket til mørklægning, og er desuden ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Læs også: Gardiner Klarskov

Persienner

Populære persienner

Persienner har i lang tid været meget populære som afskærmning – både når det gælder persienner i træ og i metal. Ud over at de er et meget stilsikkert og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner særligt nemt kan regulere lysindfaldet og at de er lette at gøre rent, enten med klud, støvsugeren eller med en særlig persienne-renser. Der er, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ er det muligt selv at vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål ligger fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et væld af forskellige kulører, så er du til lidt mere spræl end den traditionelle metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du køber. Det er altså op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Læs også: Gardinbus Nørre Kongerslev

VELUX-gardiner

Vældig vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, der passer til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Disse gardiner gør det muligt at skabe den ideelle regulering af lys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner at vælge imellem; mørklægning (ensfarvet, eller f.eks. Disney-motiv til børneværelset), markiser, rullegardiner, plisségardiner, persienner, insektnet og Duo-rullegardiner (både mørklægning og "normal" lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at komme til det og trække for eller fra.

Tjek også: Mobil gardinkonsulent Nyord

Foldegardiner

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner – som også går under navnet liftgardiner samt hejsegardiner – er en elegant gardinløsning, der på diskret vis skærmer for indkig. Foldegardinet er meget populære i danskernes stuer, og det er ganske forståeligt, da de egner sig godt til både soveværelse, stue, køkken og alle andre andet værelse i boligen. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det let at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg imellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil via dit valg af gardiner. Foldegardiner styres via kædetræk eller snoretræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Se også: Mobil gardin-specialist Rørvig

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner sætter for alvor prikken over i'et i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller ethvert andet sted, hvor du prioriterer det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det er meget let at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortrinligt i det private hjem. Hvis du føler, at hvide lameller er lidt kulørløse, er det en mulighed at få en lang række forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit helt eget touch på løsningen.

Læs også: Gardinbus med gode priser på gardiner i Durup

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have dobbelte lag stof af transparante og ikke-transparante striber. Du kan med Duo Rollers lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være lidt åben. Dette er ideelt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Se også: Gardinbussen Faaborg

Rullegardiner

Rullegardiner, der rykker

Rullegardinet er simpelt, rent og nærmest minimalistisk i sit udtryk. Ud over at passe fint til mørklægning, fordi det afskærmer helt tæt i top, bund samt sider, fylder det næsten intet, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i rigtig mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægning. Sidstnævnte er velegnede i soveværelse og/eller børneværelset, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i eks. stue og køkken, hvor det kan være fint at minimere indkig uden at lukke helt af for lyset udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er eksempelvis ingen, der siger, at gardiner med mørklægning absolut behøver at være mørke; de fungerer også upåklageligt i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der passer til dine vinduer og din stil – så bliver resultatet bedst.

Se også: Gardiner Øster Ulslev

Plisségardiner

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de mest effektive mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den supergode pasform til vinduet, og desuden er de en diskret gardinløsning, der også er nydelig, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk i kombination med wirestyring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af dine vinduer. F.eks. er der plisségardiner, der er særligt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer vinduer. Rent designmæssigt skal du beslutte dig for, om du er modig og går efter pangfarver og de mere "crazy" designs, eller om du er mere til det almindelige og mere tidløse. Det er nemlig blot din fantasi, der sætter grænser, mht. designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne findes i et hav af farver, design og visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal hjem til dig og bo.

Læs også: Gardinbussen Albæk

Børnegardiner

Barnlige børnegardiner

Nutidens børneværelse kræver gardiner, som reflekterer barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med filmmotiv et oplagt valg. Mulighederne er lige fra Frost til Star Wars, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, klassiske Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, SvampeBob Firkant eller gode, gamle Mickey Mouse.

Se også: Mobil gardinbutik Lønstrup

Panelgardiner

Pompøse panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og meget raffineret måde at skærme for dagslys og andre menneskers nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan sågar fungere som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, mønstret eller ensfarvet, og der er naturligvis en masse farver samt mønstre at vælge iblandt.

Se også: Mobil gardinmontør Holbøl

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om hjemmesiden

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - eller en mobil gardinbutik - på nettet. Helt simpelt.

Data

Velkommen til denne side, der relaterer til Ramme • Filnavnet på denne webside omhandlende "Ramme" er "ramme" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/ramme, og siden er nr. 957 ud af sammenlagt 1605 • Du kan finde andre interne sider her: Gardinbus Storkøbenhavn • Gardinbus Lejre • Gardinbus Feldborg • Hjemmesiden blev publiceret 23-09-2021 • Det er i dag 16-08-2022, og klokken var 6:26:56, da du klikkede ind på websitet • Denne HTML-side indeholder • Sitet har i alt 3319 clicks • Tak for kigget, og go' dag.

Relaterede sider på hjemmesiden

Se også: Gardinbus Heden • Gardinbussen Odder • Gardinbus SvenstrupSitemap

➕ Tak, fordi du kiggede med!

Tak, fordi du besøgte denne side omhandlende gardinbussen i Ramme 😊 Vi håber, denne hjemmeside kan bidrage til at finde den bedste gardinbus!