Jan Jægermark - Gardin-entusiast og indehaver af denne gardin-guide

Jan Jægermark
Gardin-entusiast & redaktør

Den store guide til alt om gardinbusser

Velkommen hos GardinBus - din vejledning til alt om gardinbusser! Gardinbussen servicerer med gardindemonstration, gardinopmåling og derudover generel gardinrådgivning 100 % GRATIS af en professionel gardin-ekspert, der kommer hen til dig med den mobile gardinshop • Find en mobil gardinshop i Vindblæs-området og i resten af landet lige her!

På denne side kan du læse om følgende:

✔️ Se vores anbefaling af den bedste gardinbus-mulighed overhovedet i Danmark
✔️ Få en oversigt over mobile gardinbutikker i hele Danmark
✔️ Læs den store guide til valg af gardiner
✔️ Få svar på hyppigt stillede spørgsmål i forhold til mobile gardinforhandlere. Læs bl.a. om de mange fordele ved gardinbusser.

🌍
Gardinbusser i Danmark

Find en mobil gardin-konsulent i Vindblæs-området og i hele landet - for privatpersoner såvel som erhverv:

Gardinbus Vindblæs ✔️ Det kan være lidt problematisk at finde ud af, hvor de forskellige gardinbusser kører i Danmark. Ikke alle gardin-virksomheder nævner deres specifikke dækningsområde, og det har vi prøvet at udbedre, ved at tage kontakt til mange af dem, for at finde ud af, hvor i Danmark, de helt præcis kører. Resultatet kan du se herunder. God fornøjelse, og held og lykke med at finde en gardinbus i dit nærområde.

# 🚐 Gardinbus 🌍 Område
1 🥇 Gardinbussen-Prisgaranti.dk
(reklamelink og anbefaling)
Hele landet
2 Garant Hele landet
3 JYSK Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm
4 DEBEL Hele DK (kun brofaste områder)
5 TextilRingen Hele DK (kun brofaste områder)
6 Gardinbus.com Hele DK (kun brofaste områder)
7 Gardinbus.nu Hele DK (kun brofaste områder)
8 UNIGardin Hele DK (kun brofaste områder)
9 Gardinmontøren.dk Nordjylland
10 Bookgardinbus.dk Midtjylland
11 Gardin Jensen Nordsjælland & Storkøbenhavn

🛑 Fandt du Gardinbussen i Vindblæs? Så tillykke med det! Listen bliver opdateret løbende. Hav venligst forbehold for eventuelle småfejl og mangler. Har du rettelser eller tilføjelser, så tag endelig kontakt!

📓
Ofte stillede spørgsmål

Jævntligt stillede spørgsmål vedrørende en mobil gardinshop:


Gardinbussen - hvad er det?

Gardinbussen er ganske enkelt en mobil gardinshop. En professionel gardin-ekspert tager ud til din bolig eller det sted, du er (det kan også være en virksomhed, og hjælper med fremvisning af gardiner, gardin-måltagning samt generel gardinassistance - ofte fuldstændig GRATIS.

Tjek også: Mobil gardinmand Hedensted


Er en gardinbus virkelig fuldstændig gratis?

Som regel ja. Nogle mobile gardinforhandlere kan dog kræve et beløb for at køre udover deres sædvanlige dækningsradius, der i visse tilfælde kan blive trukket fra, hvis man ender med at bestille gardiner hos den pågældende gardinforhandler.

Tjek også: Gardinbussen Mern


Hvilke fordele er der ved gardinbussen?

Der er gode fordele ved de fleste gardinbusser! De fleste servicerer med gardin-fremvisning, gardin-opmåling og derudover generel gardinvejledning - som regel fuldstændig gratis. Det er i sig selv ekstremt pengebesparende!! Derudover slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt du selv har målt korrekt, om dine nye gardiner overhovedet passer ind ... og meget mere!

Læs også: Mobil gardinshop Løgstør

📑
Guide: Valg af gardiner

Forbrugerguide til valg af gardiner • Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, som din bedstemor skal bruge, så kan du tro om. Gardiner er for alvor tilbage i boligen – i mange flere variationer, mål og materialer end nogensinde før. Med denne forbrugerguide lærer du, hvad de forskellige gardintyper passer bedst til, så du ud fra det bedre kan få klarlagt, hvad der egner sig bedst til lige præcis din bolig. Og har du brug for hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Plisségardiner

Pragtfulde plisségardiner

Plisségardiner er nogle af de bedste mørklægningsgardiner, som du kan få, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og derudover er de en diskret form for løsning, der samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at betjene, uanset hvilken form for betjening, du vælger – valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wire-styring, snorefri betjening samt touch-betjening – og så er der flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx er der plisségardiner, der er specielt velegnede til at montering i tagvinduer, mens andre plisségardiner klarer sig bedst i andre typer vinduer. Designmæssigt skal du gøre op med dig selv, om du er modig og sigter efter pangfarverne og de lidt mere "vilde" designs, eller om du er mere til det neutrale og mere tidløse. Det er blot din fantasi, der sætter grænser, når det gælder designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et utal af farver, designs samt visuelle udtryk, så det er op til dig og din stil, hvilken kulør og type gardin, der skal med hjem til dig og bo.

Tjek også: Gardinbussen Branderslev

Almindelige gardiner

Ualmindeligt labre gardiner

Almindelige gardiner, også kendt som klassiske stofgardiner, som kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at afskærme for indkig og lys på. Gardinerne får du i ensfarvede, mønstrede samt som mørklægningsgardiner – naturligvis i flotte stoffer i god kvalitet – og de kan også sættes sammen med fx plisségardiner eller rullegardiner. Nogen anvender kun gardiner af stof som dekoration, som ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte plissé- eller rullegardin, sørger for den egentlige afskærmning - men det afhænger helt og holdent af din smag og rummets øvrige indretning. Almindelige gardiner er lette at på- og afmontere, og dette gør det meget enkelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som kun når ned til vindueskarmen. Gardinerne får du naturligvis på mål, så de passer til netop dine vinduer.

Tjek også: Gardinbus Grønbjerg

Foldegardiner

Formidable foldegardiner

Foldegardiner – som også kaldes liftgardiner samt hejsegardiner – er en stilsikker gardinløsning, som på diskret manér skærmer for indkig. Foldegardiner er populære i danskernes stuer, og det er meget forståeligt, idet de egner sig fint til både soveværelse, køkken, stue og hvilket som helst andet rum i boligen. Hvis gardinerne bliver støvede eller beskidte, er det let at vaske stoffet og hænge det på plads igen. Vælg imellem forskellige kulører og mønstre (med eller uden mørklægningsfunktion), så du kan udtrykke din individuelle stil gennem dit valg af gardiner. Gardinet betjenes via snoretræk eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du angiver, ved køb.

Tjek også: Mobil gardinmand Allerslev

Duo Rollers

Dobbelte Duo Rollers

Duo Rollers - eller Duo-rullegardiner - er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner har to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset totalt ude eller efterlade en stribe til at være en smule åben. Dette er perfekt til rum, hvor du vil lege med lysindfaldet.

Tjek også: Gardinbus Ørby

Mørklægningsgardiner

Magisk mørklægning

En god nattesøvn er meget vigtig – ikke mindst for dit helbreds skyld. I årets lyseste måneder kan det dog være udfordrende at få nok søvn, idet solen går ned sent og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde uønsket lys totalt ude – enten i soveværelset eller i børneværelset. Og er du generet af genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også afdække for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du bestemmer selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, "almindelige" gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner – der er et væld af varianter, lige som der også er utallige muligheder for at sætte farve på tilværelsen. Mørklægning behøver bestemt ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig fortrinligt til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke tages i brug.

Tjek også: Gardinbussen Vilsted

Rullegardiner

Rullegardiner, der rocker

Et rullegardin er helt simpelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Ud over at passe godt til mørklægning, idet det afskærmer helt tæt i top, bund og sider, fylder gardinet meget lidt, når det er rullet op. Det har oftest et helt enkelt kædetræk eller snoretræk, som (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner kan fås i virkelig mange forskellige farver og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er gode i soveærelset og/eller børneværelse, mens førstnævnte fungerer rigtig godt i for eksempel stue og køkken, hvor det er rart at kunne minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lyset udefra. Her er særligt rullegardiner i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører – der er fx ingen, som siger, at mørklægningsgardiner skal være kulsorte; de virker også upåklageligt i hvid eller øvrige kulører. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så bliver resultatet bedst.

Læs også: Mobil gardin-ekspert Bækkekrog

Panelgardiner

Pragtfulde panelgardiner

Panelgardinet er en nutidig og utroligt raffineret måde at skærme for solen og andres nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan sågar bruges som en slags dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan fungere som en rumdeler. Du kan få panelgardiner som mørklægningsgardiner, ensfarvet eller mønstret, og der er selvfølgelig masser af farver samt mønstre at vælge iblandt.

Se også: Gardinbus Gedsted

Persienner

Populære persienner

Persienner har længe været populære som afskærmning – både i træ og i metal. Ud over at persienner er et meget stilsikkert og diskret valg, som er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet også, at persienner meget nemt kan styre lysindfaldet og at de er lette at rengøre, f.eks. med klud, støvsuger eller med en særlig persiennerenser. Der findes, som nævnt, persienner i både træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne – standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm – mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld kan de fås i et hav af forskellige kulører, så er du til mere spræl end den traditionelle metalfarve, kan du også vælge persienner med knald på kuløren. Persienner leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har desuden wirestyr, hvor du selv vælger betjeningssiden, når du bestiller. Det er altså op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Tjek også: Mobil gardinshop Nexø

Lamelgardiner

Labre lamelgardiner

Lamelgardiner er fantastiske i stuen med de store vinduespartier, på kontoret eller i hallen. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du foretrækker eksklusivitet og rene, lige linjer. Lamelgardiner er nemme at tilpasse, lige som det også er nemt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også godt i den private bolig. Hvis du tænker, at hvide lamelgardiner mangler lidt kulør, er det muligt at vælge mellem en masse forskellige farver samt mønstre, så du kan sætte dit eget præg på løsningen.

Se også: Gardinbussen med billige gardiner i Sejling

VELUX-gardiner

Velformede VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som passer til originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX' egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at skabe den perfekte regulering af lys, uanset hvilket rum de er placeret i. Der er mange forskellige typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), markiser, plisségardiner, rullegardiner, persienner, insektnet samt Duo Rollers (både mørklægning og "almindelig" lyskontrol i ét). Afhængigt af typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med remote control (elektrisk og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet er placeret højt eller på anden måde er meget ufremkommeligt, så det ikke er lige til at nå hen det og trække for eller fra.

Se også: Mobil gardinspecialist Slimminge

Børnegardiner

Barnlige gardiner til børn

Det nutidige værelse til barnet kræver gardiner, som reflekterer barnets køn og interesser. Her er Disney-gardiner eller gardiner med filmmotiv oplagte. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Superman eller Batman, Disney-prinsesse-gardiner, Dr. McStuffin, Thomas Tog, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Se også: Mobil gardinbutik Årø

ℹ️
Information

Oplysninger om GardinBus og iinfo.dk

Om hjemmesiden

GardinBus er et reklamefinansieret website med formål om at rådgive dig i forhold til at finde en gardinbus - a.k.a. en mobil gardinshop - på nettet. Kort fortalt.

Data

Vindblæs • Velkommen til denne side, der relaterer til Vindblæs • Filnavnet på denne side om "Vindblæs" er "vindblaes" med den fulde webadresse https://iinfo.dk/gardinbus/vindblaes, og siden er nummer 1355 ud af sammenlagt 1605 • Du kan finde flere interne sider her: Gardinbussen Ravsted • Gardinbussen Kauslunde • Gardinbussen Selde • Denne hjemmeside kom på internettet 23-09-2021 • Det er i dag 06-12-2023, og klokken var 6:52:07, da du besøgte sitet • Denne HTML-side indeholder • Websitet har fået 15985 visninger • Tak fordi du læste med, og go' dag.

Relaterede sider på websitet

Læs også: Gardinbussen Ulbjerg • Gardinbussen Stenlille • Gardinbus AlbækSitemap

➕ Tak, fordi du læste med!

Tak, fordi du klikkede ind siden omhandlende gardinbussen i Vindblæs :) Vi håber, at denne side kan bidrage til at finde den allerbedste gardinbus!